Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA JONAS BLUE - PERFECT MELODY

1718 articole scrise de Cristina Ene

Ariana Grande releases her music video '34+35'

Ariana Grande, cea mai sexy apariție de anul acesta. Artista își promovează noul clip, în lenjerie intimă

Ariana Grande și Megan Thee Stallion își promovează clipul pentru remixul piesei 34+35, o colaborare cu Doja Cat, iar pentru această ocazie, cele două au pozat în lenjerie intimă.

Universal Pictures Presents The Road To F9 Concert And Trailer Drop

Cardi B, fără filtre și editări, cu părul nepieptănat: Aceasta este fața mea la 20 de minute după ce m-am trezit

Cardi B și-a împărțit fanii în două tabere, după ce a apărut nemachiată pe Instagram. Au fost mulți care au felicitat-o pentru look-ul ei natural, dar au existat și persoane care au criticat-o. Cardi B le-a transmis însă tuturor că are încredere în ea, că este fericită și mândră de faptul că piesele ei sunt în vogă.

Kim Kardashian. Foto:  Getty Images

Kim Kardashian și-a etalat formele imposibile în cel mai scurt halat de mătase, într-o ipostază seducătoare, specifică anilor 50

Kim Kardashian arată precum un model al anilor 50, în timp ce pozează seducător, în cea mai senzuală ședință foto pentru SKIMS.

Alex Rodriguez, Jennifer Lopez

Primele imagini cu Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, după acuzațiile ca ar fi înșelat-o pe JLo cu o vedetă din „Southern Charm”

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au fost fotografiați împreună, luând prânzul, după ce au apărut informații că fostul sportiv ar fi fost implicat anul trecut într-o relație cu o vedetă din reality show-ul „Southern Charm”.

feli

Feli cântă „Bade, tu ești pui de drac”, piesa despre triumful asupra celui mai narcisist bărbat din viața ei

Feli prezintă a noua și penultima felie din jurnalul muzical #Felidinpoveste. „Bade, tu ești pui de drac” este o piesă despre triumful asupra celui mai narcisist bărbat din viața ei.

neversea crop

Primul val de artiști la Neversea 2021. TYGA reconfirmă prezența la festival

Artistul hiturilor de sute de milioane de vizualizări, TYGA, reconfirmă prezența la Festivalul NEVERSEA, în 2021. Festivalul își așteaptă fanii în pași de dans, pe nisip, între 8 și 11 iulie, pe Insula Visurilor din Constanța.

Ariana GrandeAriana Grande / Foto: Getty Images

Nimic nu o poate opri. Ariana Grande scrie din nou istorie în Cartea Recordurilor

Nimic nu o poate opri. Ariana Grande scrie din nou istorie în Guinness World Record. Prințesa pop tocmai a obținut al 20-lea titlu din Cartea Recordurilor, de data aceasta pentru cele mai multe piese care au debutat ca Nr. 1 în Billboard Hot 100, a anunțat celebra publicație.

Beyonce Performs at The Staples Center

Beyonce și-a înnebunit fanii, în cel mai mulat costum sport: „Dumnezeule, dă-ne o pauză”

Este considerată una dintre reginele muzicii, de 24 de ori câștigătoare a premiului Grammy, iar după ce a cucerit această industrie, Beyonce a țintit sus și în lumea modei. Articolele vestimentare din linia ei de îmbrăcăminte sport se vând mereu ca pâinea caldă, iar colecțiile ei sunt printre cele mai așteptate.

dj project roxen

DJ Project și Roxen lansează „Parte din tine” | Official Video

DJ Project și Roxen prezintă „Parte din tine”, o piesă cu un aer romantic și un beat electronic, care vorbește despre sentimentele regăsirii și iubire.