Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

1145 articole scrise de ana.lichwar

rsz_14607028_1666046393724929_2310961463474257920_n

Doamnelor, pregătiți-vă să oftați! Chris Hemsworth, cel mai SEXY și mai FIT actor de pe Instagram

Noi credem că doamnele și domnișoarele au oftat încă de când l-au văzut în rolul lui Thor, însă, în viața reală, Chris Hemsworth e și mai HOT!

rsz_turist

FOARTE TARE! Cum și-a întâmpinat Georgia turistul cu numărul 6.000.000

Ăsta da noroc pe capul tipului din imagini! Bărbatul a fost turistul cu numărul 6.000.000 în Georgia, motiv pentru care a fost protagonistul unor momente inedite, pregătite cu mult înainte ca el să ajungă.

shutterstock_302006066

8 lucruri de făcut acasă atunci când plouă

La ce vreme e, nu prea poți să te uiți la "Singin' in the rain" la nesfârșit, așa că fie că vii de la școală, facultate sau birou, cu siguranță te afectează porcăria de afară, pentru că în principiu nu prea-ți mai lasă loc de activități în aer liber. Ceea ce e nașpa.

carton unguru fara play

Unguru' Bulan la ProFM / Hârtie igienică la promoție

Cine se trezește dimineața cu ProFM, râde toată ziua. Luni, miercuri și vineri, Unguru' Bulan îți administrează doza de râs la Matinalul ProFM.

game_of_thrones_86491700

OMG!!! Ed Sheeran apare în noul sezon "Game Of Thrones" !

Creatorul serialului, David Benioff, a dezvăluit duminică, în timpul unei discuţii de la Festivalul South by Southwest 2017 din Texas, că Ed Sheeran este protagonistul unor momente super tari din sezonul al 7-lea al serialului "Game Of Thrones", veste ce evident că a creat isterie pe tot internetul.

george

George Michael va fi înmormântat alături de mama sa. Când va avea loc ceremonia

Chiar dacă s-a stins din viață în ziua de Crăciun, George Michael nu a fost înmormântat nici până acum, pentru că ancheta cu privire la moartea sa a fost una extrem de amănunțită. Cu toate astea, concluziile medicilor legiști ar fi fost că artistul a murit din cauze naturale.

lorelai

MOMENT EMOȚIONANT! Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini care cântă la pian

Lorelai Moșneguțu, o fetiță de doar 14 ani născută fără mâini, a reușit să ofere o lecție de viață tuturor celor care au văzut-o la "Românii au talent".

Avatar

"Avatar" va avea 4 CONTINUĂRI! James Cameron a oferit PRIMELE DETALII despre "Avatar 2"

Filmul ăsta a avut un succes atât de mare, încât au existat oameni care au început să creadă cu desăvârșire în existența tărâmurilor cu personaje albastre, ca să nu mai vorbim de cele trei premii câștigate sau de sumele colosale încasate. Ei bine, James Cameron a promis că va oferi o continuare, iar în prezent, lucrează la nu mai puțin de patru sequel-uri ale "Avatar".

LYFE-Floating-Planter-by-Flyte-1

GADGET WOW! Ghiveciul de flori care LEVITEAZĂ

LYFE este numele celei mai noi invenții marca Flyte și se bazează pe levitație magnetică. Ce aduce noi LYFE? Ei bine, nu doar un efect vizual incredibil de șmecher, ci și lumină pentru planta pe care o găzduiește, pentru că o rotește în permanență la 360 de grade, 365 de zile pe an.