shutterstock_302006066

8 lucruri de făcut acasă atunci când plouă

La ce vreme e, nu prea poți să te uiți la "Singin' in the rain" la nesfârșit, așa că fie că vii de la școală, facultate sau birou, cu siguranță te afectează porcăria de afară, pentru că în principiu nu prea-ți mai lasă loc de activități în aer liber. Ceea ce e nașpa.

Tocmai d-aia noi îți oferim câteva soluții constructive, ca să nu ai impresia că te lăsăm să tai frunze la câini doar pentru că plouă afară :)

1. Ocupă-te puțin de plantele din ghivece. Pentru că, știm, niciodată nu ai timp de ele, așa că dacă tot plouă afară, fă un serviciu umanității și resuscitează-le.

2. Fă curat în frigider și congelator. Pentru că numai Ăl' de Sus știe câte lucruri oi fi uitat în ultimii ani pe acolo.

3. Sunteți mai mulți în casă sau vrei să chemi niște prieteni? Puneți în practică un joc care să nu implice gadget-uri. Fie că jucați mima sau orice altceva, vei vedea că o oră sau două fără telefon sau laptop vor face magie!

4. Sortează-ți și aranjează-ți hainele din dulap. Pentru că mereu te vaiți că nu ai timp să faci asta.

5. Ești singură și chiar te plictisești de moarte? Alocă-ți timp pentru înfrumusețare. Fă-ți o mască naturală din fructe, miere, mălai sau ce mai ai prin casă. Îți vei mulțumi mai târziu!

6. Planifică o vacanță. Ia la mână toate site-urile de profil și vezi ce oferte sunt, pentru că, crede-ne, sunt unele fooooarte tari. Timp să ai!

7. Tot din seria "Ocupă-te de tine și de corpul tău", caută pe youtube niște tutoriale de fitness acasă și alocă-ți 30 de minute pentru mișcare acasă. Dacă reușești să te ții de asta măcar în fiecare zi ploioasă, n-are rost să-ți mai spunem câtă încântare vei avea când vine vara.

8. Fă un research în istoria filmelor de Oscar și selectează ce nu ai văzut până acum. Pentru că dacă tot te uiți la un film, măcar să fie unul super bun.

Comentarii