Avatar

"Avatar" va avea 4 CONTINUĂRI! James Cameron a oferit PRIMELE DETALII despre "Avatar 2"

Filmul ăsta a avut un succes atât de mare, încât au existat oameni care au început să creadă cu desăvârșire în existența tărâmurilor cu personaje albastre, ca să nu mai vorbim de cele trei premii câștigate sau de sumele colosale încasate. Ei bine, James Cameron a promis că va oferi o continuare, iar în prezent, lucrează la nu mai puțin de patru sequel-uri ale "Avatar".

Lansarea "Avatar 2" a fost amânată din nou şi nu va apărea în cinematografe în 2018, așa cum era de așteptat, iar James Cameron a explicat de ce.

Echipa de producție lucrează în paralel la toate filmele, așa că nu este îngrijorată de data lansării, ci de calitatea acestora, denumindu-le "o promisiune epică, de amploare".

"Lucrăm concomitent, e vorba în mare, de opt ore de poveste. Va fi o provocare uriaşă să ţinem minte toate detaliile în ordine, fix unde ne plasăm în poveste. Va fi, probabil, cel mai provocator lucru pe care l-am făcut vreodată. Sunt sigur că va fi o provocare şi pentru actori. Nu, nu, nu, acest personaj nu a murit încă, eşti încă într-o anumiă etapă a vieţii sale. E o saga. E ca şi cum ai face cele trei filme 'Godfather/ Naşul' în acelaşi timp.", a declarat Cameron pentru Toronto Star.

Comentarii