Bucuresti | 102,8FM EMAA - IN ALTE VIETI

1145 articole scrise de ana.lichwar

caine impiedicat

LOL! Ăsta e cu siguranță cel mai împiedicat câine de pe internet

Rocco nu prea face parte din categoria patrupezilor extrem de agili și atenți, motiv pentru care stăpânii l-au făcut vedetă pe internet. E de înteles de ce.

carton unguru fara play

Unguru' Bulan la ProFM / 8 Martie - Ce cadouri le luăm

Cine se trezește dimineața cu ProFM, râde toată ziua. Luni, miercuri și vineri, Unguru' Bulan îți administrează doza de râs la Matinalul ProFM.

adele

LOL! ADELE a luat-o razna pe scenă, din cauza unui ... ŢÂNŢAR!

În timpul concertului din Brisbane, Australia, Adele a fost întreruptă de un ţânţar. Reacţia artistei a fost delicioasă, atât pentru cei prezenţi în public, cât şi pentru cei care au văzut, mai apoi, filmarea pe internet.

imagine dragons

Imagine Dragons lansează videoclipul single-ului “Believer”

Imagine Dragons, trupa care deține numeroase premii Grammy, lansează un nou videoclip, mai exact, cel al piesei “Believer”.

delia

WOW: Delia - Mulţumesc, iubită mamă | LIVE

Dacă eşti cu gândul la mama, Delia are piesa perfectă pe care să i-o dedici. Un LIVE impecabil şi un mesaj sensibil care ne-au emoţionant pe toţi.

femei

8 piese de la 8 femei puternice, de 8 Martie

La mulţi ani, femeie şi mamă dragă! E o zi specială în care te poţi îmbăta cu atenţia şi respectul pe care le meriţi în fiecare zi din viaţa ta. E ziua în care florile zâmbesc doar pentru tine. Măreţe, puternice şi graţioase.

kristencupar

TRANSFORMAREA ANULUI! Kristen Stewart s-a RAS în CAP! (FOTO)

La premiera filmului "Personal Shopper", Kristen Steward i-a cam dat pe toți pe spate cu noua frizură...și asta pentru că actrița s-a ras în cap.

ariana grande

MUZICĂ NOUĂ! Ariana Grande ft. John Legend - Beauty and the Beast

Ariana Grande și John Legend au filmat videoclipul piesei de pe coloana sonoră a filmului cu același nume, care bănuim că nici nu mai are rost să vă spunem cât este de așteptat.

hot

WOW! Un HOȚ i-a lăsat o scrisoare MEGA EMOȚIONANTĂ femeii de la care a FURAT

Cu siguranță nu s-a întâmplat la noi povestea asta, deși credem că v-ați dat seama de asta deja. O femeie din Washington a avut parte de o dublă surpriză atunci când a intrat în casă, întâi de toate pentru că jaluzelele lipseau.