Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN YEARS & YEARS - 2015 - TAHE SHELTER

Vârsta, doar un număr pentru Shania Twain. Celebra cântăreață, fabuloasă pe scenă, într-o ținută minusculă, ce i-a evidențiat silueta

Shania Twain
Shania Twain / Profimedia Images

Vârsta pare doar un număr pentru Shania Twain, care a fost în centrul atenției la concertul pe care l-a susținut în Toronto, Canada, unde și-a etalat silueta perfectă într-o ținută minusculă.

În vârstă de 58 de ani, cântăreața a urcat pe scenă îmbrăcată într-o pereche de bikini pe care i-a combinat cu dresuri plasă, dar și cu un sutien și cu un top purtat descheiat și pus în valoare de o trenă lungă, decorată cu aplicații strălucitoare.

Shania Twain / Facebook

Shania Twain / Facebook

Artista a ales să-și completeze ținuta cu numeroase bijuterii, ea optând pentru mai multe coliere, dar și pentru niște cercei supradimensionați, dar și inele și brățări.

Citește și: Shania Twain, despre Celine Dion, care se confruntă cu o boală incurabilă: „Mă rog pentru ea să-și revină, să urce din nou pe scenă”

Evident, artista a ales să-și pună în picioare niște botine cu platforme, care i-au alungit picioarele, conferindu-i astfel un plus de senzualitate.

În timpul show-ului, care a fost de-a dreptul exploziv, cântăreața s-a urcat și pe o motocicletă, ceea ce i-a impresionat pe fanii celebrei cântărețe.

Shania Twain

Shania Twain / Facebook

Citește și: Shania Twain, declarații după pictorialul care a făcut furori: ”Nu trebuie să mă ascund în haine doar pentru că am 57 de ani!”

„Cel mai tare concert!”, „Absolut seducătoare!”, „Cea mai frumoasă cântăreață”, au fost câteva dintre mesajele lăsate în dreptul unor fotografii publicate pe rețelele sociale.

Shania Twain și-a justificat alegerea de a poza topless

În cadrul unui interviu pentru jurnaliștii de la People, în cadrul căruia a vorbit despre decizia de a poza topless pe coperta celui mai nou album, artista a dezvăluit că a fost o modalitate prin care și-a acceptat imperfecțiunile cu care s-a luptat ani de zile.

Shania Twain, spectaculoasă într-o rochie cu abdomenul la vedere ca acum 24 de ani. Cum l-a surprins pe Ryan Reynolds, pe scena PCA

”A fost modalitatea de a exprima adevărul. Mă simt bine în pielea mea, iar aceasta este modalitatea de a exprima această încredere.”, a declarat Twain pentru jurnaliștii de la People, adăugând că orice este la modă dacă este purtat cu încredere.

”Sunt o femeie care a trecut de 50 de ani, dar nu trebuie să mă ascund după haine. Nici nu pot să vă spun cât de bine mă simt acum, după ce am făcut acel pictorial. Mi-era rușine de corpul meu nou, ca femeie care a intrat la menopauză. Acum, însă, mă simt în regulă cu asta”, a mai spus artista, potrivit sursei citate.

Citește și: Shania Twain, despre momentul când a aflat că soțul o înșela cu prietena ei: A fost la fel de greu ca pierderea părinților mei

Galerie foto

Top citite
01 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
02 Raluka
Raluka, trup de zeiță într-o ținută nonconformistă. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
03 shania (1)
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
04 bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”
05 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”

Rihanna și-a cucerit din nou fanii cu un pictorial incendiar pentru noua sa colecție de lenjerie intimă Fenty „Savage Signature Script”, demonstrând că frumusețea și sex-appealul ei sunt de necontestat.

Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”

Puya a făcut noi dezvăluiri despre scandalul care a avut loc în urmă cu mai mulți ani la un concert pe care l-a susținut în Vama Veche. În timpul evenimentului, artistul a fost ținta unor incidente violente, fiind atacat cu sticle și înjurat de către anumiți spectatori.

Loredana Groza
Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o rochie mulată, cu decupaje, la 53 de ani: „Cea mai frumoasă!”

Timpul pare să stea în loc pentru Loredana Groza. În vârstă de 53 de ani, cântăreața reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă sunt imaginile făcute publice de curând.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Soția lui Matthew McConaughey, siluetă demențială după 3 nașteri. Modelul brazilian are 41 de ani și o frumusețe aparte
Soția lui Matthew McConaughey, siluetă demențială după 3 nașteri. Modelul brazilian are 41 de ani și o frumusețe aparte

Soția lui Matthew McConaughey, siluetă demențială după 3 nașteri. Modelul brazilian are 41 de ani și o frumusețe aparte

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...