Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER ADI ISTRATE - OFF40 - UN PIC

Tudor de la Fly Project a dat jos 50 kg, dar nu a fost mulțumit: "După ce slăbești prea mult, nu ești bine". Cât cântărește acum

tudor ionescu fly project
Tudor de la Fly Project și-a schimbat drastic silueta în ultimii ani. / Foto: Facebook

Tudor Ionescu are mare succes internațional cu proiectul Fly Project, fiind mai tot timpul pe drumuri. Piesa "Toca Toca", lansată în urmă cu nouă ani, este acum pe locul 6 în Japonia. În ultimii ani, artistul și-a schimbat radical aspectul, dând jos peste 50 de kilograme. Nu a fost mulțumit pentru că a slăbit mai mult, însă astăzi este în forma fizică pe care și-a dorit-o.

"Ultima dată când ne-am văzut cred că aveam 54 de kilograme-56 de kilograme. Nu m-am gândit în viața mea. O viață am vrut să slăbesc și după ce slăbești prea mult, nu ești bine. Acum sunt înapoi la 71 de kilograme. Am vrut să slăbesc, dar așa s-a dus. Vreau să mă mențin așa. Sunt pe modelul că dacă mai iau un kilogram în plus dimineață, după ce îmi beau cafeaua, două zile nu mai mănânc nimic. Nici nu vreau să mă duc la 104, pentru că nu mi-a plăcut de mine atunci niciodată", a povestit Tudor Ionescu, la Antena Stars.

Citește și: Tudor de la Fly Project, despre obiceiurile care l-au ajutat să scape de 40 de kilograme în câțiva ani: "Beau 7-8 litri de apă pe zi"

tudor fly project

Tudor de la Fly Project și-a schimbat drastic silueta în ultimii ani. / Foto: Facebook

Tudor ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme, așa că a spus stop și a decis să facă ceva în această privință. S-a resetat din toate punctele de vedere, a adoptat obiceiuri sănătoase și a renunțat la ce-i dăuna. "Beau șapte-opt litri de apă pe zi. De asta am și slăbit. M-am hidratat mult și bine. Beau jumătate de litru imediat cum mă trezesc", povestea solistul, în aprilie 2022, la aniversarea PROFM.

„Cel mai gras am fost la 104 kilograme. Nu țin nicio dietă. Mănânc foarte puțin, cred că e vorba și de stresul de anul ăsta, mi s-a mai și micșorat stomacul. La studio nu mănânc că adorm. E un pic de disciplină. Nu am mai mâncat carne, nu mai mănânc seara, nu mănânc dulciuri, dar pâine mănânc. Beau apă plată",  spunea Tudor în urmă cu ceva timp.

Citește și: Fly Project, la Dimineața Blană: Când aveam 100 de kile, am căzut de 3 ori peste același om, la un concert

Galerie foto

Top citite
01 Tudor Ionescu/ Foto: Instagram
Cum a reușit să slăbească Tudor Ionescu de la Fly Project, după oscilații mari de greutate: „Am început cu analize”
02 tudor ionescu si anamaria ionescu (2)
Tudor Ionescu de la Fly Project a recunoscut că și-a înșelat soția: "M-am pierdut puțin pe la altă stradă"
03 Bianca Rus
Bianca Rus s-a schimbat enorm în cinci ani. Hainele mulate, preferatele ei, după ce a dat jos 70 de kilograme
04 theo rose
Theo Rose vrea să slăbească, la o lună după ce a născut: „Nu se închid blugii, trebuie să îmi micșorez talia”
05 oana radu
Oana Radu s-a pozat în costum de baie, după ce a mărturisit că e mândră de cum arată acum. Solista e fericită cu noua siluetă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Post Malone/ Profimedia
Post Malone, de nerecunoscut în timpul turneului din Australia. Rapperul a slăbit dramatic: „Mă îngrijorează”

Post Malone și-a surprins fanii în timpul turneului din Australia. Apariția rapperul pe scenă i-a lăsat pe toți plini de uimire, asta pentru că artistul a slăbit dramatic în ultimele săptămâni. Deși pierderea din greutate i-a făcut pe fani să se îngrijoreze, tatăl rapperului a declarat că fiul său se află în „cea mai bună perioadă din punct de vedere fizic și mental”. 

Monica Anghel e de nerecunoscut
N-a fost niciodată mai slabă. Monica Anghel, de nerecunoscut cu părul roșu ca focul, într-o rochie ultra mulată

Monica Anghel continuă să-și impresioneze prietenii virtuali. La doar câteva zile de când a apărut cu o perucă cu părul lung, aceasta a făcut din nou furori pe rețelele sociale, arâtănd, încă o dată, cât de mult a slăbit.

Demi Lovato, schimbare de look drastică/ Profimedia
Demi Lovato și-a găsit, în sfârșit, liniștea. Artista, imagini rare alături de iubitul ei: ”Recunoscătoare pentru acest băiat!”

Demi Lovato, celebra cântăreață în vârstă de 30 de ani, este de nerecunoscut de când a slăbit, iar acum de Ziua Recunoștinței, aceasta a surprins pe toată lumea, căci s-a afișat alături de noul ei iubit.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN
Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

FILM NOW Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall
Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall

Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ion Țiriac a văzut-o pe Simona Halep din nou pe teren și a dat verdictul
Ion Țiriac a văzut-o pe Simona Halep din nou pe teren și a dat verdictul
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală