Bucuresti | 102,8FM TYGA - LIFT ME UP

Theo Rose, adevărul despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce și-a asumat relația cu Anghel Damian: „Ce a fost, a fost”

Theo Rose, adevărul despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce și-a asumat relația cu Anghel Damian
Theo Rose, adevărul despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce și-a asumat relația cu Anghel Damian

Relația lui Theo Rose cu Anghel Damian a fost destul de controversată, asta pentru că, în momentul când cei doi au fost surprinși împreună nimeni nu știa că regizorul terminase relația cu actrița Lia Bugnar, cu care a format un cuplu timp de nouă ani. 

Povestea de dragoste dintre artistă și regizor i-a luat prin surprinde pe toți, asta pentru că Theo avea o relație serioasă cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, iar Anghel era împreună cu Lia Bugnar. După ce s-au afișat împreună, au apărut o mulțime de speculații cu privire la relația dintre Theo și Lia, oamenii susținând că există o tensiune între cele două. 

Citește și: Cum arată casă în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian. Artista a publicat primele imagini: „Aproape gata”

În cadrul podcastului Anamariei Prodan, Theo Rose a făcut o serie de dezvăluiri despre viața sa personală, vorbind și despre discuția pe care a avut-o cu Lia atunci când și-a asumat relația cu Anghel Damian, cu care are un băiețel pe nume Sasha Ioan. 

„Foarte puțin (n.r. – a vorbit cu Lia Bugnar). A vrut să îmi spună că putem fi ok. Ce a fost, a fost și putem avea o relație. Își iubește personajele și putem fi în regulă”, a declarat Theo Rose, în podcastul Anamariei Prodan.

Lia Bugnar a suferit cumplit după despărțirea de Anghel Damian

După ce s-a aflat că s-au despărțit, Lia Bugnar a evitat să vorbească despre suferința prin care trecea. Actriței i-a luat mult timp să se refacă, înainte de a ieși să vorbească public despre durerea pe care a simțit-o, mai ales că oamenii au spus că a fost părăsită de Anghel pentru că era „prea bătrână pentru el”. 

Actrița a vorbit în cadrul unui podcast despre subiectul delicat și a considerat că mulți erau împotriva ei la momentul respectiv și era arătată cu degetul peste tot.

Citește și: Theo Rose se declară fascinată de iubitul ei, Anghel Damian: "E dragostea vieții mele". Un an de relație, copil și o iubire care crește

„Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe, pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutăm despre asta. Este interesantă, în schimb, reacția oamenilor, mă refer la comentarii.

Reacția oamenilor este canibală la astfel de situații, au păreri, erau sute de oameni, cel puțin din ce am văzut pe Facebook, constituiți într-un tribunal, care vorbeau despre făptura care declanșase marele amor, despre Anghel, despre făptura care fusese lăsată de izbeliște. La toți era: «da, pentru că este bătrână!» Mă gândeam atunci cât de anostă să fie viața ta să te bucuri de un om care e oricum prăpădit în acele momente. Mai ales că eu nu am avut niciodată instinctul de a poza în cineva care nu e atins, știa toată lumea ce s-a întâmplat și cine mă întreba atunci, colegi, prieteni: «Ce faci, Lia?», eu ziceam direct: «Sunt praf!» Atunci m-au călcat în picioare efectiv!”, a declarat Lia Bugnar. 

Galerie foto

Top citite
01 Ellie Goulding/ Profimedia
Ellie Goulding, seducătoare într-un costum de baie întreg. Artista a fost surprinsă la bordul unui iaht de lux
02 Rita Ora/ Profimedia
Rita Ora a dat tot din casă! Artista mărturisește că l-a „forțat” pe Taika Waititi să-i pună inelul pe deget
03 Fosta soție a lui Julio Iglesias Jr
Cum s-a schimbat viața lui Charisse Verhaert după divorțul de Julio Iglesias Jr. Modelul și-a găsit dragostea în brațele unui dansator
04 Claudia Pavel
Claudia Pavel și-a găsit dragostea în Miami, unde s-a stabilit. Cine ar fi noul iubit al artistei și ce cadouri i-ar fi dăruit
05 Britney Spears și Sam Asghari/ Profimedia
Britney Spears, noi detalii după divorțul de Sam Asghari: „Nu voi mai fi niciodată cu un alt bărbat”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
CRBL, surprins la un festival de la malul mării împreună cu presupusa sa iubită/ Foto: Instagram
CRBL, surprins la un festival de la malul mării împreună cu presupusa sa iubită. Femeia este cu 23 de ani mai tânără decât el

CRBL a fost surprins la unul dintre festivalurile de muzică care au loc la malul mării în această perioadă, însoțit de o tânără de 23 de ani, despre care se zvonește că ar fi noua sa iubită, după divorțul de Elena.

dorian popa si iubita lui
Babs rupe tăcerea despre adevăratul motiv pentru care ea și Dorian Popa s-au despărțit: „Asta ne-a afectat relația”

Claudia Iosif, cunoscută sub numele de Babs, a făcut noi declarații după despărțirea de Dorian Popa. Cei doi au format un cuplu timp de 11 ani, iar vestea separării a luat pe toată lumea prin surprindere.

firerose si billy ray cyrus
Firerose, dezvăluiri despre coșmarul trăit în relația cu Billy Ray Cyrus: „E un bărbat rău!” Ce reguli stricte trebuia să respecte

Firerose a rupt tăcerea despre relația pe care a avut-o cu Billy Ray Cyus și a dezvăluit ce reguli stricte era nevoită să respecte atunci când erau împreună.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere