Bucuresti | 102,8FM JENNIFER LOPEZ - 2001 - LOVE DONT COST A THING (PRO FM EDIT)

Cum arată casă în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian. Artista a publicat primele imagini: „Aproape gata”

Theo Rose și Anghel Damian/ Foto: Instagram
Theo Rose și Anghel Damian/ Foto: Instagram

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Artista și regizorul au împreună un băiețel, pe Sasha Ioan, și în curând se vor muta în noua lor casă. Cântăreața a publicat deja primele imagini din locuința lor. 

Deși sunt ocupați cu creșterea micuțului Sasha, dar și cu lista lungă de proiecte în care sunt implicați, Theo Rose și Anghel Damian își fac timp să se ocupe și de noua lor casă. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar artista este extrem de nerăbdătoare să se mute. 

„Aproape gata casa noastră”, a scris Theo Rose pe rețelele de socializare, postând și câteva imagini din noua ei locuință.

Casa lui Theo Rose și a lui Anghel Damian/ Foto: Instagram

Casa lui Theo Rose și a lui Anghel Damian/ Foto: Instagram

Citește și: Cum a fost prima întâlnire dintre Theo Rose și Anghel Damian. Artista a dezvăluit totul: „Nu cred că a avut cine știe ce așteptări”

Decizia de a se muta într-o casă mai spațioasă a venit după ce Theo Rose a născut. Lucy Faur, buna prietenă a lui Theo, a dezvăluit totul în cadrul unei emisiuni TV. 

„Theo Rose m-a sunat zilele trecute și m-a rugat să trec pe la ea prin garderobă și să o ajut să separăm hainele pe care le mai păstrează de hainele care nu mai au sens. Se vor muta la casă nouă, vor avea mai mult spațiu”, a declarat Lucy Faur în cadrul emisiunii La Măruță, de la Pro TV.

Casa lui Theo Rose și a lui Anghel Damian/ Foto: Instagram

Casa lui Theo Rose și a lui Anghel Damian/ Foto: Instagram

Theo Rose și Anghel Damian, născuți în zile consecutive

Theo Rose și iubitul ei, Anghel Damian, și-au sărbătorit zilele de naștere cu o serie de imagini superbe, de cuplu, așa cum nu s-au mai arătat până acum. În tânăra lor familie, proaspăt formată, petrecerea aniversară ține două zile la rând, căci cântăreața și regizorul sunt născuți pe 8, respectiv 9 august.

Theo a profitat de aceste frumoase ocazii pentru a posta pe Instagram câteva poze pe care nu le-a mai arătat până acum. Ea a împlinit 26 de ani, iar tatăl băiețelului ei a ajuns la 32 de ani. De câteva luni sunt părinți, iar viața lor a căpătat un nou sens. 

Citește și: Cum arată Theo Rose în costum de baie, la o lună după ce a născut. Artista s-a recuperat extrem de repede: „Corp nou”

În brațele lui Anghel, pe când era însărcinată, sau alături de puiul lor, Sasha Ioan, Theo radiază în fotografiile puse pe rețelele sociale. 

"Noi suntem 8 și 9. Unul lângă altul în viață și în sărbătoare. Mulțumim pentru urări și gânduri! La mulți ani, tati!", a scris Theo pe Instagram, acolo unde a pus trei poze care le-au mers la suflet fanilor. Urările și laudele au curs numaidecât.

Galerie foto

Top citite
01 ana baniciu
A născut în urmă cu o lună, dar arată formidabil. Ana Baniciu, seducătoare într-o rochie mulat: „A revenit talia”
02 Hailey și Justin Bieber/ Profimedia
Fanii lui Hailey Bieber sunt convinși modelul va avea o fată. Detaliul care a dat-o de gol pe soția lui Justin Bieber
03 Wiz Khalifa/ Profimedia
Wiz Khalifa a anunțat că urmează să devină tată. Rapperul a dezvăluit și sexul primului copil pe care îl va avea cu Aimee Aguilar
04 Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu a povestit cum a fost experiența nașterii prin cezariană. Artista a trăit momente dificile: „Bătăile inimii scădeau”
05 Rihanna și A$AP Rocky/ Profimedia
Rihanna, însărcinată pentru a treia oară? Gestul făcut de artistă care le-a dat de gândit fanilor: „Mă retrag”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu, primele declarații după ce a devenit mamă: „Sunt cu bebe. Toate sunt bune”

Ana Baniciu a făcut primele declarații după ce a devenit mamă. Artista, aflată în spital, este bine și savurează fiecare moment petrecut alături de fiul ei. Deși a dorit să nască natural, din cauza unei sarcini mari, medicul a optat pentru cezariană, iar acum artista are nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare.

*EXCLUSIVE* Lady Gaga steps out with tech entrepreneur boyfriend Michael Polansky after the Rolling Stones party
Lady Gaga stârnește zvonuri legate de o posibilă sarcină. Artista a fost surprinsă la nunta surorii sale cu o burtică proeminentă

Lady Gaga a stârnit zvonuri despre o posibilă sarcină, după ce a fost surprinsă la nunta surorii sale din Maine, cu o burtică proeminentă. Celebra cântăreață, în vârstă de 38 de ani, și-a etalat pântecul aparent de gravidă la cina de repetiție a surorii Natali Germanotta, cât și în ziua cea mare, fiind însoțită de iubitul ei Michael Polansky. 

theo rose
Câți bani a câștigat Theo Rose la începutul carierei. Artista a dezvăluit și ce și-a cumpărat din prima remunerație 

Theo Rose, cunoscută acum pentru numeroasele sale concerte, roluri în filme și apariții în emisiuni televizate, a avut un parcurs de invidiat în carieră. Cu toate acestea, începuturile sale nu au fost deloc ușoare. Artista a vorbit recent despre primele sale câștiguri și sacrificiile făcute pentru a ajunge la succesul de astăzi.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere