Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT REA GARVEY - FREE LIKE THE OCEAN

Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit sexul bebelușului lor într-un mod inedit: „De data asta aflați de la noi”

Theo Rose și Anghel Damian/ Foto: Instagram
Theo Rose și Anghel Damian/ Foto: Instagram

Theo Rose și Anghel Damian urmează să devină părinți la începutul verii. Vestea că celebra artista așteaptă un copil i-a luat prin surprindere pe toți, mai ales că relația dintre ea și cunoscutul regizor a început de curând. 

Încă de la începutul relația lor, aceștia au fost „vânați” de presă. Cei doi nu au anunțat personal că formează un cuplu și nici că așteaptă un copil, însă au vrut ca sexul bebelușului să fie divulgat de ei, astfel că au pregătit o dezvăluire inedită pentru cei din jur și pentru fanii lor. 

Theo Rose trece printr-o perioadă unică în viața ei. Se pregătește să devină mamă, iar cariera ei a ajuns la un nivel la care artista doar visa în urmă cu câțiva ani. Artista se simte împlinită că va aduce un copil în luna iunie a anului viitor, dar mai ales că partenerul său, Anghel Damian, îi este alături și are mare grijă ca aceasta să fie într-o formă bună. 

Citește și: Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose, încântat că va fi tătic: "Suntem copleșiți de fericire și emoții”

Recent, cântăreața în vârstă de 25 de ani a postat un videoclip pe contul său de Instagram, în care apar imagini de la o petrecere dată în cinstea aflării sexului bebelușului. „De data aceasta aflați de la noi”, a scris artista la descrierea videoclipului. Din imagini se poate observa că aceștia au avut foc de artificii, iar modul inedit prin care au anunțat ce sex va avea copilul lor i-a surprins pe toți. Cei doi au ținut în mână un tub din care ieșea un fum de culoare albastră, semn că bebelușul lor este băiat. Smiley a venit rapid cu o confirmare, scriind în secțiunea de comentarii: „Am ghicit că e băiat”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult”, a spus Theo Rose acum ceva timp, pe Instagram.

Comentariile au curs lanț după anunțul celor doi. Fanii s-au bucurat pentru celebrul cuplu, astfel că le-au transmis cele mai frumoase urări: „Felicitări pentru minunea care vă veni pe lume. O să fii ce-a mai frumoasă și bună mămic”/ „Felicitări! Să-ți trăiască și să fie sănătos”/ „Felicitări! Ne bucurăm că am fost parte din povestea voastră”. 

Theo Rose, despre cum a schimbat-o sarcina

Theo Rose este fericită că va avea un copil și e de părere că acest aspect a transformat-o deja, în privința caracterului. Artista a precizat că a învățat să fie mai sigură pe ea și pe capacitățile ei de adult. Theo Rose a mai adăugat că sarcina a contribuit la diminuarea anxietății, întrucât focusul ei este asupra copilașului pe care îl poartă în pântec.

Citește și: Theo Rose, despre cum s-a schimbat comportamentul iubitului ei de când e gravidă: "E grijuliu. Nu știe cum să facă să fie totul bine”

„Eu sunt fericită că sunt însărcinată. Sunt foarte fericită că voi avea un copil. Eu sunt înnebunită după copii. Eu știu că asta mă va împlini cu totul. Abia aștept să transfer grija, că și de asta este anxietatea mea Mă gândeam prea mult la mine și mă gândeam la ce poate să mi se întâmple mie, cât de rău îmi e, dacă mi se întâmplă ceva. Dar nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil. Îți trece. Nu mai ai timp să fii anxios. Îți trece. Trebuie să ai grijă de el, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face. Eu abia aștept chestia asta”, a declarat Theo Rose, potrivit Elle.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Galerie foto

Top citite
01 ana baniciu si sotul ei
Motivul pentru care Ana Baniciu nu a dezvăluit numele bebelușului: „Înțeleg că nu e bine”. Artista va naște peste 10 săptămâni
02 theo rose si anghel damian (4)
Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile în cuplu: „Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră”
03 theo rose
Theo Rose, așa cum nu pozează des. Cu o privire cuceritoare, în cea mai scurtă fustă din garderobă și un corset cu vedere la abdomen
04 theo rose
Theo Rose, două luni de încercări cu fiul ei. Micuțul Sasha, probleme de sănătate pe bandă rulantă: "Ți se rupe inima"
05 Andreea Antonescu și cele două fiice ale sale/ Foto: Instagram
Andreea Antonescu nu exclude ideea de a fi din nou mamă. Artista își dorește o nouă relație: „Povestea merge mai departe”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ana baniciu (2)
Ce nume vrea Ana Baniciu să-i pună bebelușului ei: „Mie îmi place foarte mult”. Artista este însărcinată în cinci luni

Ana Baniciu se află în cea mai fericită perioadă din viața ei după ce a anunțat că este însărcinată. Artista va aduce pe lume un băiețel, iar acum ea și soțul ei, Edy Kovacs, sunt în căutarea celui mai potrivit nume pentru bebelușul lor.

Theo Rose, adevărul despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce și-a asumat relația cu Anghel Damian
Theo Rose, adevărul despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce și-a asumat relația cu Anghel Damian: „Ce a fost, a fost”

Relația lui Theo Rose cu Anghel Damian a fost destul de controversată, asta pentru că, în momentul când cei doi au fost surprinși împreună nimeni nu știa că regizorul terminase relația cu actrița Lia Bugnar, cu care a format un cuplu timp de nouă ani. 

Theo Rose și Anghel Damian/ Foto: Instagram
Cum arată casă în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian. Artista a publicat primele imagini: „Aproape gata”

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Artista și regizorul au împreună un băiețel, pe Sasha Ioan, și în curând se vor muta în noua lor casă. Cântăreața a publicat deja primele imagini din locuința lor. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”
A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
DIGI SPORT A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...