Bucuresti | 102,8FM JUSTIN TIMBERLAKE - SELFISH (NEW PW)

Theo Rose, despre cum s-a schimbat comportamentul iubitului ei de când e gravidă: "E grijuliu. Nu știe cum să facă să fie totul bine"

theo rose
Theo Rose / Foto: Facebook

Theo Rose trăiește o perioadă magică. Tânăra solistă este însărcinată cu primul ei copil, dar are și o carieră în continuă ascensiune, care o plimbă în mai multe domenii și printre diverse proiecte.

După o relație de doar câteva luni cu actorul și scenaristul Anghel Damian, Theo a rămas însărcinată, așa că anul viitor, aceasta își va strânge în brațe bebelușul. Cântăreața de 25 de ani spune că, deși nu are pofte specifice perioadei, are grețuri și tentația de a mânca mai mult.

Citește și: Theo Rose, primele declarații după ce s-a aflat că e însărcinată: ”E adevărat!” Ea și Anghel Damian sunt împreună de câteva luni

Theo se bucură că Anghel o susține foarte tare și că este fericit să fie tătic. Tocmai de aceea, e extrem de grijuliu cu partenera lui: "E grijuliu ca cu un bibelou. Nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. E foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să îmi dea liniște și să creeze confort, să trec cât mai ușor peste perioada aceasta", a declarat vedeta la emisiunea "Vorbește lumea".

anghel damian si theo rose

Anghel Damian și Theo Rose vor deveni părinți în câteva luni. / Foto: Facebook

Relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, dezvăluită la începutul lunii august

Citește și: Cine e Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose. Artista s-a despărțit recent de tânărul cu care a fost 5 ani: “Nimeni nu a înșelat”

La începutul lunii august, au apărut primele imagini de paparazzi cu Theo și Anghel, dezvăluindu-se în acest fel relația lor. Cântăreața de 25 de ani a recunoscut deschis cum stau lucrurile și a povestit pe InstaStories: "Măi oameni, a apărut acest articol din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea. Lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați mie, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele. Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta".

Citește și: Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose, încântat că va fi tătic: “Suntem copleșiți de fericire și emoții”

Galerie foto

Foto: Instagram, Facebook

Top citite
01 theo rose
Theo Rose, două luni de încercări cu fiul ei. Micuțul Sasha, probleme de sănătate pe bandă rulantă: "Ți se rupe inima"
02 Theo Rose, adevărul despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce și-a asumat relația cu Anghel Damian
Theo Rose, adevărul despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce și-a asumat relația cu Anghel Damian: „Ce a fost, a fost”
03 Theo Rose și Anghel Damian/ Foto: Instagram
Cum arată casă în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian. Artista a publicat primele imagini: „Aproape gata”
04 theo rose
Câți bani primește Theo Rose pentru un concert. Tariful s-a schimbat după ce a devenit mamă 
05 theo rose
Câți bani câștigă Theo Rose pentru un concert de o oră. E mamă, iubită, solistă, vedetă tv și actriță de serial
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
theo rose si anghel damian
Theo Rose se declară fascinată de iubitul ei, Anghel Damian: "E dragostea vieții mele". Un an de relație, copil și o iubire care crește

Theo Rose e una dintre cele mai în vogă artiste ale ultimilor ani. Are proiecte în televiziune, e cântăreață de succes, actriță, are campanii de imagine pe bandă rulantă, dar este și iubită, iar, de câteva luni, e și mamă de băiețel. Theo Rose a încheiat o relație lungă și apoi, destul de repede, l-a întâlnit pe scenaristul și regizorul Anghel Damian. Într-un an de relație, cei doi au devenit părinți și și-au creat o legătură aparte.

theo rose si anghel damian
Anghel Damian a asistat la nașterea fiului său. Theo Rose a dezvăluit totul: „M-­a ținut de mână tot timpul”

Theo Rose a născut pe 14 iunie un băiețel, Sasha Ioan, pe care îl împarte cu Anghel Damian. Artista și-a dorit să nască natural, însă medicii i-au recomandat operația de cezariană, iar acest lucru a neliniștit-o. Cu toate acestea, nașterea a decurs foarte bine, mai ales că regizorul a asistat la acest moment important. 

Anghel Damian, Theo Rose și Sasha/ Foto: Instagram
Ce face Anghel Damian acasă, când nu-l vede nimeni. Theo Rose a dat tot din casă

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de mai bine de un an, devenind o familie în adevăratul sens al cuvântului atunci când au adus pe lume un băiețel, pe Sasha Ioan. Cei doi locuiesc împreună încă de când au început să se întâlnească, iar artista a putut să-l vadă pe tânărul regizor exact așa cum este el, fără perdea. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”