Bucuresti | 102,8FM FELI - NE IUBIM (NEW PW)

Theo Rose a făcut deliciul internauților cu un clip în care apare lângă un panou cu Mădălina Ghenea: "Deprimant să dai cu ochii de ea"

theo rose si madalina ghenea (1)
Theo Rose și "întâlnirea" ei cu Mădălina Ghenea / Foto: captură video TikTok

A născut în urmă cu doar câteva săptămâni, dar Theo Rose s-a grăbit să se întoarcă la muncă. Se simte bine, iar micuțul Sasha Ioan, proaspăt botezat, este îngrijit perfect de tatăl lui, Anghel Damian, dar și de bunici, atunci când mămica lipsește de acasă. Într-un moment amuzant, proaspăt ajunsă la filmări, Theo Rose dă cu ochii de un panou care arată o Mădălina Ghenea superbă și senzuală, în mărime naturală.

Reacția lui Theo Rose a făcut deliciul internauților, după ce tânăra solistă a fost filmată în timp ce intra în clădirea unde au loc filmările pentru "Vocea României".

Citește și: Cum arată Theo Rose în costum de baie, la o lună după ce a născut. Artista s-a recuperat extrem de repede: „Corp nou”

theo rose si madalina ghenea

Theo Rose, amuzantă pe TikTok / Foto: captură video TikTok

Chiar la intrare a întâmpinat-o Mădălina Ghenea. Nu în carne și oase, ci întruchiparea ei făcută în mărime naturală din carton. Până și această "întâlnire" a debusolat-o pe Theo, care nu a ezitat să spună, în stilul ei caracteristic care face deliciul fanilor, că este "deprimant să dai cu ochii de Mădălina Ghenea în fiecare dimineață".

@theorose

Zici ca sunt potârniche 😂

♬ sunet original - Theo Rose

"Ce tristă sunt. Intri la filmări la locul tău de muncă și dai de asta aici! E frumoasă? Păi și-mi face mie bine să vin să mă uit la ea? Ați adus-o și-n mărime naturală să mă uit la ea", se aude spunând Theo pe filmarea pe care a descris-o la fel de amuzant: "Zici că sunt potârniche".

"Tu ești mai frumoasă"; "Așa suntem noi când intrăm pe TikTok și te vedem pe tine așa frumoasă"; "Tu ai mai mult farmec ca Ghenea! Naturală, fără fițe. Ești super simpatică"; "Mortală fata asta"; "Ești genială, Theo! O fată modestă, simplă, spui ceea ce gândești. Bravo, te respect maxim!"; "Doamne, dulce ești!", i-au scris oamenii de pe TikTok.

Citește și: Mădălina Ghenea, fabuloasă în costum de baie, sub duș. Actrița i-a impresionat pe fani: „Ești pur și simplu irezistibilă”

Galerie foto

Top citite
01 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
02 madalina ghenea (4)
Mădălina Ghenea, superbă în rochie de mireasă cu trenă. I-a intrigat pe fani cu pozele din Veneția: "Am spus da"
03 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, surprinsă în timp ce făcea duș în largul mării, pe o ambarcațiune: „Acum știm cum fac duș zeițele!”
04 theo rose si anghel damian (4)
Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile în cuplu: „Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră”
05 theo rose
Theo Rose, așa cum nu pozează des. Cu o privire cuceritoare, în cea mai scurtă fustă din garderobă și un corset cu vedere la abdomen
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”

Considerată una dintre cele mai frumoase femei, Mădălina Ghenea reușește să cucerească cu fiecare apariție în mediul online. Actrița originară din Slatina își dorește să păstreze o legătură strânsă cu fanii săi de pe rețelele de socializare, astfel că, atunci când îi permite timpul, încearcă să răspundă la toate întrebările urmăritorilor ei. 

Cat Janice a murit
Cat Janice, cântăreața devenită virală pe TikTok, a murit la 31 de ani. Tânăra era bolnavă de cancer și lasă în urmă un băiețel

Cat Janice, cântăreața din Statele Unite ale Americii care a devenit cunoscută după un videoclip postat pe TikTok, a murit la 31 de ani, după o luptă cu o formă de cancer.

theo rose
Theo Rose, două luni de încercări cu fiul ei. Micuțul Sasha, probleme de sănătate pe bandă rulantă: "Ți se rupe inima"

Theo Rose a trecut prin două luni grele. Pe lângă faptul că are un program foarte încărcat, viața de mămică i-a oferit o serie de provocări cu care nu ar fi vrut să se confrunte.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa
Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

FILM NOW Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni.
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
DIGI SPORT ”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
DIGI FM Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși
Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși