Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT MARTIN GARRIX - WE ARE THE PEOPLE

Mădălina Ghenea, fabuloasă în costum de baie, sub duș. Actrița i-a impresionat pe fani: „Ești pur și simplu irezistibilă”

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea / Foto: Profimedia

Mădălina Ghenea este, fără doar și poate, definiția senzualității și a dovedit acest lucru în repetate rânduri. Mai mult de atât, ea și-a impresionat din nou prietenii virtuali, după ce a făcut publice imagini de la un shooting.

Ambasadoare a unui brand de costume de baie, Mădălina Ghenea a făcut publice imagini de la o ședință foto. Îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, actrița româncă și-a cucerit fanii, căci aceștia au fost impresionați de felul în care arată.

Citește și: Nimeni nu are silueta ca a ei! Mădălina Ghenea și-a pus fanii pe jar cu ultimele postări pe Instagram: „Așa femeie, mai rar”

„1, 2, 3 sau 4, ce poză ți-ar plăcea să vezi pe panourile publicitare din lume? Probabil mi-am petrecut jumătate din viață sub duș sau în apă ori sub apă. Ador costumele de baie și, în special, pe acesta”, a scris ea în dreptul fotografiilor, iar comentariile n-au întârziat să apară.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Mădălina Ghenea, mișcări languroase într-o cadă plină cu apă și sclipici. "Îmbrăcată" în diamante, românca e de-a dreptul ravisantă

„Acel corp”, i-a scris Alina Ceușan, în timp ce alți prieteni au reacționat: „Cea mai frumoasă”, „Ești minunată”, „Încetează să ne mai ucizi cu asemenea apariții”, „Ești pur și simplu irezistibilă”.

La ce truc apelează Mădălina Ghenea pentru a se menține în formă

Mădălina Ghenea reușește să arate uimitor în ciuda programului său încărcat. Vedeta are o frumusețe aparte și o siluetă pe care multe femei și-ar dori să o aibă. Recent, românca stabilită în Italia a dezvăluit la ce truc apelează pentru a se menține în formă. 

Într-un videoclip postat pe Instagram, acolo unde ţine legătura cu fanii, Mădălina Ghenea a dezvăluit că ţine post intermitent (intermitent fasting-n.r.), ceea ce înseamnă că mănâncă până la o anumită oră, iar apoi face o pauză lungă în care consumă doar apă, de obicei între 12 și 16 ore.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Galerie foto

Top citite
01 Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”
02 Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Mădălina Ghenea, pictorial îndrăzneț pe un iaht în Insula Capri. Actrița și-a etalat silueta într-un costum de baie spectaculos
03 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea a sărbătorit cu o ședință foto în lenjerie reușita celui mai nou film al ei: "Numărul 1 în aproape toată lumea"
04 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, fabuloasă în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Dacă feminitatea ar avea un nume l-ar purta pe al tău”
05 Mădălina Ghenea
E mijlocul iernii, dar Mădălina Ghenea încălzește atmosfera cu imaginile într-un costum de baie galben: "Îmi e dor de vară"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, imaginile care au făcut furori pe internet: „Perfecțiunea a fost făcută în România!” Actrița, fabuloasă într-un body

Considerată una dintre cele mai frumoase românce, Mădălina Ghenea se mândrește cu o siluetă de invidiat, iar dovadă sunt cele mai recente imagini postate pe rețelele sociale, care au făcut furori printre fanii ei.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, mișcări languroase în lenjerie, pe balcon. Nu au lipsit nici privirile seducătoare: "Ești un spectacol"

Numele Mădălinei Ghenea este sinonim cu senzualitatea, așa că fiecare postare făcută de ea pe rețelele sociale, fiecare ședință foto sau apariție pe covorul roșu este învăluită într-o aură aparte. Misterul este și el prezent deseori și nu face decât să sporească puterea de seducție a oltencei care a făcut carieră în Italia.

Mădălina Ghenea/ Profimedia
Mădălina Ghenea, într-o rochie cu transparențe în zona decolteului. Românca a radiat pe covorul roșu din Milano

Mădălina Ghenea a făcut furori la evenimentul Sustainable Fashion Awards 2023, din cadrul Săptămânii Modei de la Milano, unde a apărut într-o rochie lungă, radiantă, cu un decolteu generos.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani