Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM JUSTIN BIEBER - INTENTIONS

Theo Rose, imagini duioase cu fiul ei, din primele lui momente de viață. Reacția lui Anghel Damian când și-a văzut băiatul

Anghel Damian, Theo Rose și Sasha/ Foto: Instagram
Anghel Damian, Theo Rose și Sasha/ Foto: Instagram

Theo Rose și Anghel Damian au devenit, în mod oficial, părinți pentru prima dată în ziua de 14 iunie, atunci când artista l-a adus pe lume pe micuțul Sasha. De atunci, viața lor s-a schimbat radical, prioritatea fiind băiețelul lor. 

Cu toate acestea, Theo Rose nu a uitat de fani și a continuat să-și țină la curent urmăritorii de pe Instagram cu momente din viața ei. Recent, cântăreața a făcut public un videoclip special, cu primele clipe din viață ale adorabilului lor fiu. 

Artista a fost extrem de atentă să nu uite niciun moment unic din timpul petrecut în maternitate, astfel că a înregistrat fiecare etapă în imagini. A început cu fotografiile în care se pregătea să aducă pe lume copilul, apoi a capturat prima fotografie de după naștere și a continuat să documenteze toate momentele ulterioare. Mai întâi, a avut o întâlnire emoționantă cu fiul ei, Sasha, iar apoi l-a prezentat pentru prima oară pe Anghel Damian micuțului. Au trăit numeroase emoții în acele clipe, dar nu au uitat să se bucure împreună de cea mai mare realizare a lor, surprinzând în imagini unice acel moment în care își țineau copilul în brațe, simbolizând astfel formarea unei adevărate familii.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Theo Rose în luna a șasea de sarcină: „Sunt niște dureri noi”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Acest cântec este al Doinei Spătaru. L-am iubit atât de tare că am așteptat cel mai fericit moment din viața mea ca să-l pun ca fundal. Așadar, Sasha - Ioan și primele lui momente de viață, în atenția celor care s-au bucurat de bucuria noastră. Mulțumim, Doamne, pentru tot! Iar vouă, tuturor, vă dorim ce trăim noi! Acest clip a fost montat de mine.  Momentele ca acesta sunt de fapt cel mai simplu de redat în imagini dacă ele spun un adevăr. Acesta este adevărul nostru. Singurul.”, a scris Theo Rose pe Instagram, în dreptul videoclipului postat.

Cum a reacționat familia lui Theo Rose și a lui Anghel Damian la prima întâlnire cu Sasha

Sasha a fost și continuă să fie un copil extrem de dorit în familia celor doi părinți, iar acest lucru se poate observa în mod evident în cele mai frumoase fotografii și momente surprinse de Anghel Damian și Theo Rose. La scurt timp după naștere, atât familia artistei, cât și cea a regizorului au venit la maternitate.

Citește și: Iubitul lui Theo Rose aba aștepta să-și țină băiețelul în brațe. Anghel Damian: "E ceva ce îmi doream în adâncul sufletului"

Părinții lui Theo Rose și-au ascuns cu greu lacrimile de bucurie în spatele unui zâmbet larg încă de când au intrat în salonul în care se afla fiica lor. Cu toate acestea, sentimentul de a-și ține nepotul în brațe a fost cu siguranță unic. Mama lui Anghel Damian a fost copleșită de emoții, iar lacrimile au început să-i curgă pe față. Theo Rose a surprins cu precizie momentul în care mama își felicita fiul și pe ea însăși pentru cea mai frumoasă zi din viața lor.

Sora lui Theo Rose, Raluca Diaconu, care este și nașa copilului, a avut o reacție emoționantă. Atunci când a venit în salon să-și întâlnească finul și, totodată, nepotul, Raluca nu a putut să-și ascundă sentimentele și a izbucnit în plâns în timp ce privea micuțul Sasha.

Galerie foto

Top citite
01 theo rose si anghel damian (4)
Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile în cuplu: „Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră”
02 theo rose
Theo Rose, așa cum nu pozează des. Cu o privire cuceritoare, în cea mai scurtă fustă din garderobă și un corset cu vedere la abdomen
03 theo rose
Theo Rose, două luni de încercări cu fiul ei. Micuțul Sasha, probleme de sănătate pe bandă rulantă: "Ți se rupe inima"
04 Andreea Antonescu și cele două fiice ale sale/ Foto: Instagram
Andreea Antonescu nu exclude ideea de a fi din nou mamă. Artista își dorește o nouă relație: „Povestea merge mai departe”
05 ana baniciu (2)
Ce nume vrea Ana Baniciu să-i pună bebelușului ei: „Mie îmi place foarte mult”. Artista este însărcinată în cinci luni
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Theo Rose, adevărul despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce și-a asumat relația cu Anghel Damian
Theo Rose, adevărul despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce și-a asumat relația cu Anghel Damian: „Ce a fost, a fost”

Relația lui Theo Rose cu Anghel Damian a fost destul de controversată, asta pentru că, în momentul când cei doi au fost surprinși împreună nimeni nu știa că regizorul terminase relația cu actrița Lia Bugnar, cu care a format un cuplu timp de nouă ani. 

Theo Rose și Anghel Damian/ Foto: Instagram
Cum arată casă în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian. Artista a publicat primele imagini: „Aproape gata”

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Artista și regizorul au împreună un băiețel, pe Sasha Ioan, și în curând se vor muta în noua lor casă. Cântăreața a publicat deja primele imagini din locuința lor. 

nicole cherry
Nicole Cherry își mai dorește un copil. Reacția artistei când un fan a întrebat-o dacă este însărcinată

Nicole Cherry este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Artista în vârstă de 25 de ani se mândrește cu o carieră de succes, dar și cu o familie minunată, având o fiică de doi ani, Anastasia. Recent, cântăreața a mărturisit că nu exclude ideea de a mai avea un copil, însă acum nu se simte pregătită să fac acest pas.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”
Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...