Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT NORMANI - MOTIVATION

Sora lui Britney Spears, mărturisiri despre coșmarul trăit în adolescență: ”Mi-au interzis să-i spun că sunt însărcinată!”

Sora lui Britney Spears a dezvăluit că părinții i-au interzis să-i dezvăluie surorii ei că e însărcinată
Sora lui Britney Spears / Profimedia / Getty Images

Jamie Lynn Spears a făcut dezvăluiri tulburătoare despre familia ei, mărturisind că părinții i-au interzis să-i spună surorii ei că a rămas însărcinată.

Jamie Lynn Spears, care a devenit mamă la vârsta de doar 16 ani, a mărturisit că părinții săi au fost foarte duri atunci când au aflat că așteaptă un copil și, mai mult de atât, i-au interzis să-i mărturisească surorii ei, considerând că ”este prea riscant”, potrivit Daily Mail

”Aveam nevoie de ea mai mult ca oricând și n-a putut să-mi fie alături în cel mai vulnerabil moment.”, dezvăluie Jamie în cartea pe care a lansat-o de curând - ”Things I Should Have Said”.

Citește și: Britney Spears anunță că pregătirile de nuntă sunt în toi. Cântăreața a dezvăluit cine îi va realiza rochia de mireasă

”Toți aveau păreri despre ceea ce ar fi bine pentru mine.”, a mai mărturisit Jamie, care a dezvăluit tânăra.

Jamie Lynn Spears

Sora lui Britney Spears, primele declarații după ce s-a spus că artista i-a plătit un apartament: ”Nu mi-a cumpărat nimeni o locuință!” / Getty Images

De asemenea, ea a povestit că a avut o răfuială dură cu tatăl ei, după ce a refuzat să întrerupă sarcina ori să-și dea copilul spre adopție.

”Eu și tata ne-am certat, ne-am aruncat cuvinte dure. M-a prins de umeri și m-a ținut strâns, totul în speranța că îmi voi schimba părerea.Am fugit de ei.”,a mai povestit sora lui Britney Spears.

Jamie, sora cea mică a lui Britney Spears, dezvăluiri despre sănătatea ei mentală: ”Am fost nevoită să mă prefac că sunt perfectă!”

Sora mai mică a lui Britney Spears s-a distanţat de familie în cazul tutelei starului

În urmă cu câteva luni, Jamie Lynn Spears, sora mai mică a cântăreţei Britney Spears, s-a distanţat de familie în cazul controversatei tutele sub care se află starul şi, într-o serie de intervenţii pe Instagram, a spus că o interesează doar ca ea să fie fericită.

Lynn Spears, fostă vedetă Nickelodeon şi parte din distribuţia „Sweet Magnolias” (Netflix), a explicat de ce nu a abordat subiectul până acum. Ea a spus că este foarte mândră că sora ei a putut să se exprime legat de această problemă şi că a sfătuit-o în urmă cu mai mulţi ani să ceară o nouă asistenţă legat de tutelă.

Actriţa a subliniat că nu s-a folosit vreodată de sora ei mai mare pentru celebritate sau bani şi s-a distanţat de restul familiei, potrivit News.ro. 

Ea nu a spus nimic până acum pentru că a aşteptat ca sora ei să poată vorbi pentru sine şi să spună ce simte că trebuie să spună public. „Acum că a fost foarte clară şi a spus ce avea nevoie să spună, simt că pot să o urmez şi să spun ce simt că trebuie să spun”.

Citește și: Sora lui Britney Spears, primele declarații după ce s-a spus că artista i-a plătit un apartament: ”Nu mi-a cumpărat nimeni o locuință!”

”Cred că este foarte clar că, din ziua în care m-am născut, nu am făcut decât să o ador şi să o sprijin pe sora mea. Este sora mea mai mare înainte de acest rahat. Nu îmi pasă dacă vrea să fugă într-o pădure tropicală şi să aibă catralioane de copii în mijlocul pustietăţii sau dacă vrea să revină şi să domine lumea aşa cum a făcut-o de atâtea ori înainte, pentru că nu am nimic de câştigat sau de pierdut... Această situaţie nu mă afectează în vreun fel pentru că sunt doar sora ei şi mă interesează doar fericirea ei”.

Cu lacrimi în ochi, Lynn Spears a mai spus că singurul rol pe care îl are în viaţa starului pop este să fie o soră încurajatoare şi mătuşă pentru copiii ei.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Galerie foto

Top citite
01 Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Britney Spears, noi dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari, de care a divorțat după 14 luni: „Nu a fost totul numai lapte și miere!”
02 Britney Spears
Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit
03 Britney Spears și Ben Affleck/ Profimedia
Britney Spears și Ben Affleck au avut o aventură de-o noapte. Dezvăluirea picantă făcută de artistă despre soțul lui Jennifer Lopez
04 britney, justin (1)
Britney Spears laudă noile piese lansate de Justin Timberlake. Ce declară artista la 3 luni de la dezvăluirile din cartea ei de memorii
05 ana baniciu (2)
Ce nume vrea Ana Baniciu să-i pună bebelușului ei: „Mie îmi place foarte mult”. Artista este însărcinată în cinci luni
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ana baniciu si sotul ei
Ana Baniciu este însărcinată. Artista, primele imagini cu burtica și primele declarații: „Suntem fericiți și nerăbdători”

Au trecut câteva luni de când Ana Baniciu și Edy Kovacy s-au căsătorit religios, iar acum au dezvăluit că se pregătesc să devină părinți. Cântăreața este însărcinată în aproape cinci luni, iar acum a făcut publice primele imagini cu burtica proeminentă.

Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, declarații după ce s-a spus că ar urma să înregistreze un nou album: „Nu mă voi întoarce în industria muzicală!”

Reprezentanți din industria muzicală depun eforturi susținute pentru a o convinge pe Britney Spears să revină în studio pentru a înregistra un nou album, susține o sursă apropiată artistei, potrivit Daily Mail.

Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show
Rihanna, adevărul despre momentul când și-a anunțat a doua sarcină la Super Bowl: „A fost un accident”

Rihanna a surprins pe toată lumea când a apărut pe scena de la Super Bowl cu o burtică proeminentă, anunțând astfel că este însărcinată pentru a doua oară. Cu toate acestea, artista a recunoscut că nu-și dorea sa divulge atunci acest moment important din viața ei și că totul s-a întâmplat accidental. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Un puști de 12 ani i-a scris o scrisoare prințului William și l-a invitat la școala lui. Ce a urmat apoi întrece orice imaginație
Un puști de 12 ani i-a scris o scrisoare prințului William și l-a invitat la școala lui. Ce a urmat apoi întrece orice imaginație

Un puști de 12 ani i-a scris o scrisoare prințului William și l-a invitat la școala lui. Ce a urmat apoi întrece orice imaginație

FILM NOW Mel Gibson, într-o apariție rară alături de iubita sa cu 34 de ani mai tânără și fiul lor. Actorul a fost supus recent unei operații la umăr
Mel Gibson, într-o apariție rară alături de iubita sa cu 34 de ani mai tânără și fiul lor. Actorul a fost supus recent unei operații la umăr

Mel Gibson, într-o apariție rară alături de iubita sa cu 34 de ani mai tânără și fiul lor. Actorul a fost supus recent unei operații la umăr

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina
DIGI SPORT Diana Șucu, detalii neștiute despre Dan Șucu: ”A slăbit 10 kg. I-a fost greu”
Diana Șucu, detalii neștiute despre Dan Șucu: ”A slăbit 10 kg. I-a fost greu”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...