Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA FAYDEE - LULLABY

Jamie, sora cea mică a lui Britney Spears, dezvăluiri despre sănătatea ei mentală: ”Am fost nevoită să mă prefac că sunt perfectă!”

Jamie Lynn Spears
Jamie Lynn Spears a vorbit despre sănătatea mentală / Instagram

Jamie, sora lui Britney Spears, a rupt tăcerea despre sănătatea ei mentală într-o carte pe care a început să o scrie în urmă cu câțiva ani, la scurt timp după accidentul cumplit al fiicei ei, care a fost la un pas să se înece.

”Am fost nevoită  să pretind că sunt perfectă!”, a mărturisit Jamie Lynn Spears, care a precizat că a terminat de scris cartea despre sănătatea mentală începută în 2017, când Maddie, fiica ei, a fost la un pas să se înece după ce a căzut de pe un ATV.

Am avut sentimentul puternic că trebuie să-mi împărtășesc povestea, însă a fost nevoită să lucrez mult cu mine și să mă vindec înainte de a împărtăși adevărul într-un mod potrivit.”, a scris pe Instagram sora lui Britney Spears.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 Citește și: Noul avocat al lui Britney Spears a început deja demersurile de înlăturare a tutelei tatălui. Vedeta pop rămâne optimistă

”Toată viața am crezut că trebuie săp mă prefac că sunt perfectă, chiar și atunci când nu eram, însă acum am decis să vorbesc despre sănătatea mea mentală, pentru că acest proces m-a provocată să fiu sinceră, deși a fost dureros și a trebuit să înfrunt multe sentimente, pe care în mod normal le-aș fi ignorat.”, a mai precizat ea.

Cartea lui Jamie Lynn Spears, care va fi lansată în perioada următoare, va dezvălui detalii despre viața acesteia, arătând provocările pe care a fost nevoită să le înfrunte din cauza faptului că s-a născut într-o familie celebră, precum și faptul că a devenit o mamă adolescentă. Jamie are o fiică de 13 ani, pe nume Maddie, din relația cu Casey Aldridge și o fiică pe nume Ivey Joan, de trei ani, din căsnicia cu Jamie Watson.

Sora mai mică a lui Britney Spears s-a distanţat de familie în cazul tutelei starului

În urmă cu câteva luni, Jamie Lynn Spears, sora mai mică a cântăreţei Britney Spears, s-a distanţat de familie în cazul controversatei tutele sub care se află starul şi, într-o serie de intervenţii pe Instagram, a spus că o interesează doar ca ea să fie fericită.

Lynn Spears, fostă vedetă Nickelodeon şi parte din distribuţia „Sweet Magnolias” (Netflix), a explicat de ce nu a abordat subiectul până acum. Ea a spus că este foarte mândră că sora ei a putut să se exprime legat de această problemă şi că a sfătuit-o în urmă cu mai mulţi ani să ceară o nouă asistenţă legat de tutelă.

Actriţa a subliniat că nu s-a folosit vreodată de sora ei mai mare pentru celebritate sau bani şi s-a distanţat de restul familiei, potrivit News.ro. 

Ea nu a spus nimic până acum pentru că a aşteptat ca sora ei să poată vorbi pentru sine şi să spună ce simte că trebuie să spună public. „Acum că a fost foarte clară şi a spus ce avea nevoie să spună, simt că pot să o urmez şi să spun ce simt că trebuie să spun”.

Citește și: Sora lui Britney Spears, primele declarații după ce s-a spus că artista i-a plătit un apartament: ”Nu mi-a cumpărat nimeni o locuință!”

”Cred că este foarte clar că, din ziua în care m-am născut, nu am făcut decât să o ador şi să o sprijin pe sora mea. Este sora mea mai mare înainte de acest rahat. Nu îmi pasă dacă vrea să fugă într-o pădure tropicală şi să aibă catralioane de copii în mijlocul pustietăţii sau dacă vrea să revină şi să domine lumea aşa cum a făcut-o de atâtea ori înainte, pentru că nu am nimic de câştigat sau de pierdut... Această situaţie nu mă afectează în vreun fel pentru că sunt doar sora ei şi mă interesează doar fericirea ei”.

Cu lacrimi în ochi, Lynn Spears a mai spus că singurul rol pe care îl are în viaţa starului pop este să fie o soră încurajatoare şi mătuşă pentru copiii ei.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Galerie foto

Top citite
01 Sora lui Britney Spears a dezvăluit că părinții i-au interzis să-i dezvăluie surorii ei că e însărcinată
Sora lui Britney Spears, despre momentul în care artista a pierdut trofeul Grammy în fața Christinei Aguilera: „A fost jenant!”
02 Jamie Lynn Spears
Britney Spears, "la cuțite" și cu sora ei mai mică: "Nu a muncit pentru nimic. Totul i-a fost oferit"
03 Sora lui Britney Spears a dezvăluit că părinții i-au interzis să-i dezvăluie surorii ei că e însărcinată
Sora lui Britney Spears, mărturisiri despre coșmarul trăit în adolescență: ”Mi-au interzis să-i spun că sunt însărcinată!”
04 Jamie Lynn Spears
Sora lui Britney Spears, primele declarații după ce s-a spus că artista i-a plătit un apartament: ”Nu mi-a cumpărat nimeni o locuință!”
05 Britney Spears. Foto: Profimedia
Britney Spears nu va mai cânta pe o scenă până când nu scapă de tutela tatălui: "Mi-a ucis visurile"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Jamie, sora lui Britney Spears
Sora lui Britney Spears, în lacrimi după ce artista a vorbit despre coșmarul pe care-l trăiește: ”Nu mă interesează decât fericirea ei!

Jamie, sora lui Britney Spears, în vârstă de 30 de ani, a oferit primele declarații după ce artista a vorbit despre abuzul la care este supusă de când se află sub tutela tatălui ei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani
Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani

Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani

DIGI WORLD Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături
Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături

Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
DIGI SPORT Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală