Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

Britney Spears nu va mai cânta pe o scenă până când nu scapă de tutela tatălui: "Mi-a ucis visurile"

Britney Spears. Foto: Profimedia
Britney Spears. Foto: Profimedia

Războiul dintre Britney Spears și tatăl său este departe de a se încheia. Solista de 39 de ani încearcă să scape de tutela judiciară a lui Jamie Spears, impusă de 13 ani. Britney a făcut câteva afirmații șocante în timpul audierilor în instanță, dar și pe Instagram, unde a mărturisit că nu are de gând să mai apară pe vreo scenă până când nu va fi "liberă".

Tatăl și sora lui Britney au intrat în vizorul "prințesei muzicii pop", care consideră că bărbatul i-a distrus visurile și aspirațiile și că sora ei nu a făcut altceva decât să își arate un așa-zis sprijin fals.

Citește și: Sora lui Britney Spears, în lacrimi după ce artista a vorbit despre coșmarul pe care-l trăiește: ”Nu mă interesează decât fericirea ei!

"Cât timp tatăl meu controlează ceea ce port, spun sau gândesc, nu o să mai apar pe vreo scenă. Am făcut asta în ultimii 13 ani. Prefer să împărtășesc cu voi clipuri din sufrageria mea, în loc de cele de pe o scenă din Vegas", a scris Britney Spears într-o postare lungă pe Instagram, supărată că nu i se oferă niciun pic de libertate nici în viața personală, dar nici pentru a se exprima artistic.

Britney Spears, supărată și pe sora ei, Jamie Lynn

Britney Spears și sora ei, Jamie

Britney Spears și sora ei, Jamie/ Getty Images

Nici sora ei nu a scăpat de judecata cântăreței. În 2017, Jamie Lynn a enervat-o la culme pe Britney, după ce a apărut pe scena de la Radio Disney Music Awards și a cântat un remix al piesei "Till the World Ends", lucru pe care nu l-a uitat nici astăzi. "Nu-mi place că sora mea a apărut la un eveniment și mi-a transformat cântecele în remixuri. Așa-zisul sprijin m-a rănit profund. Această tutelă abuzivă mi-a ucis visurile, așa că mi-a mai rămas doar speranța, iar speranța este ceva foarte greu de ucis. Cu toate acestea, oamenii încearcă", a mai scris solista pe Instagram.

Britney Spears a putut să-și angajeze propriul avocat

Citește și: Mama lui Britney Spears, pledoarie pentru ca artista să scape de tutela tatălui: “De ani întregi e capabilă să aibă grijă de ea”

Lui Britney Spears i s-a permis să-și angajeze propriul avocat, un pas important în cazul solistei. Acesta i-a propus lui Jamie Spears să se retragă voluntar: "Dacă își iubește fiica, se va retrage, este timpul să meargă mai departe", a transmis avocatul.

Mărturia șocantă a lui Britney Spears, din iunie 2021

Galerie foto

Foto: Profimedia, Getty Images

 

Britney Spears se află sub tutela tatălui de 13 ani, iar în iunie 2021 a oferit instanței o mărturie șocantă despre „abuzul” pe care susține -l suferă din partea tatălui. La acel moment, Britney a declarat că tatăl ei nu o lasă să renunțe la dispozitivul contraceptiv și nici să se căsătorească. De asemenea, a acuzat că acesta și echipa lui o tratează ca pe o „sclavă” și a implorat-o pe judecătoare să o elibereze, comparând situația în care se află cu moartea.

Citește și: Fost manager: Britney Spears „împrumută telefoane de la străini” pentru a evita supravegherea impusă prin tutela judiciară

„Vreau să mă pot căsători cu iubitul meu și să am un copil, dar ei îmi spun că nu pot face asta. Mi s-a montat un dispozitiv intrauterin, pentru a mă împiedica să am un copil. Vreau să merg la un medic și să renunț la el, pentru a putea avea un copil, dar ei mi-au spus că nu am voie. Mă simt abuzată, intimidată și singură”, a spus, printre altele, artista.

Din 2008, cântăreața nu a mai avut control asupra propriilor finanțe, nici asupra deciziilor legate de propria îngrijire medicală sau de locuință. Britney are o avere estimată la aproximativ 60 de milioane de dolari și luptă pentru a-și recâștiga drepturile și pentru a-l îndepărta pe  tatăl ei și echipa legală a acestuia din a-i controla viața. Tatăl ei, Jamie, în vârstă de 68 de ani, primește 16.000 de dolari pe lună pentru a-i gestiona finanțele.

Citește și: Britney Spears, o nouă reacție după ce a recunoscut că este victima unui abuz: “Vă cer cer scuze că m-am prefăcut că sunt bine”

Foto: Profimedia, Getty Images

Top citite
01 Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Britney Spears, noi dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari, de care a divorțat după 14 luni: „Nu a fost totul numai lapte și miere!”
02 Britney Spears
Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit
03 Britney Spears și Ben Affleck/ Profimedia
Britney Spears și Ben Affleck au avut o aventură de-o noapte. Dezvăluirea picantă făcută de artistă despre soțul lui Jennifer Lopez
04 britney, justin (1)
Britney Spears laudă noile piese lansate de Justin Timberlake. Ce declară artista la 3 luni de la dezvăluirile din cartea ei de memorii
05 Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, declarații după ce s-a spus că ar urma să înregistreze un nou album: „Nu mă voi întoarce în industria muzicală!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Ce a făcut Sam Asghari după separarea de Britney Spears. Fostul soț al artistei, transformare impresionantă: „Nu e vorba de răzbunare”

Sam Asghari, fostul soț al lui Britney Spears, a trecut printr-o transformare după separarea de artistă, despre care a vorbit de curând.

jamie spears si britney spears
Momente de coșmar pentru tatăl lui Britney Spears: „I-a fost amputat un picior, nu se simte bine!” Artista tocmai și-a revăzut mama

Jamie, tatăl lui Britney Spears, trece prin momente delicate, acestuia fiindu-i amputat un picior în urmă cu o lună, anunță jurnaliștii de la TMZ, care precizează că acesta „nu se simte bine”.

Copiii lui Britney Spears, Sean și Preston
Cât de mari și frumoși au crescut băieții lui Britney Spears. Adolescenții, surprinși la plajă alături de tatăl lor, în Hawaii

Cei doi băieți ai lui Britney Spears, Jayden James, în vârstă de 17 ani și Sean Preston, de 18 ani, au fost văzuți la plajă, în Hawaii, acolo unde s-au mutat în urmă cu trei luni, iar imaginile surprinse de paparazzi au făcut furori printre fani.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!