Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN TATE MCRAE - GREEDY

Smiley, victima unei escrocherii. Artistul trage un semnal de alarmă: „Se cer bani sau alte lucruri nebune”

Smiley
Smiley / Instagram

Smiley a devenit victima unei escrocherii în mediul online. Artistul în vârstă de 40 de ani și-a avertizat fanii că au fost ceruți bani în numele său și a explicat totul într-un videoclip postat pe rețelele de socializare. 

Deși e conștient că celebritatea vine la pachet și cu astfel de lucruri, Smiley a fost profund indignat de faptul că mai multe persoane au creat conturi de socializare în numele lui și au cerut bani sau diverse lucruri. 

Citește și: "Noi suntem familia care dansează oriunde, chiar dacă toată lumea stă jos". Smiley, Gina Pistol și fiica lor, vacanță de vis în Grecia

„Atenție mare! A apărut o nouă escrocherie pe rețelele sociale... se fac live-uri în numele meu pe niște conturi false, cu poza mea, în care se cer sau se dau bani sau alte lucruri nebune. Îmi trimit oamenii conturile respective. Aș vrea să le dați raport! Eu nu am făcut live-uri decât pe conturile mele oficiale, adică pe Instagram sau pe Facebook-ul meu oficial, care are peste trei milioane de urmăritori sau pe TikTok-ul meu oficial, care are peste un milion o sută de urmăritori, deci să nu credeți vrăjelile astea! Eu nu dețin aceste conturi! Nu vă lăsați înșelați de povestea asta! Mare grijă!”, a explicat Smiley pe Instagram.

Smiley, despre momentul când a fost oprit de polițiști

Smiley a fost prins de polițiști în drum spre Tulcea, conducând cu o viteză mult peste limita legată. Artistul a rămas atunci fără permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, iar recent, acesta a povestit ce i-a spus agenții de la Poliția Rutieră atunci când l-au oprit. 

„104 km/h sau 105 km/h. Nu eram într-o localitate, chiar nu eram într-o localitate. Mergeam pe drumul care duce spre Tulcea, care e drum drept, nu e nicio localitate. Există un semn de 50 km/h, pe care eu nu l-am văzut”, a mărturisit artistul, dezvăluind și conversația pe care a avut-o cu polițiștii.

Citește și: Gina Pistol, urare picantă de ziua lui Smiley și sărut pasional în ploaie. Artistul a împlinit 40 de ani, iar Rita Ora i-a trimis mesaj

„Mi-a zis și polițistul «domnule, dar nu ați fost atent la mașină?». Zic «n-am fost atent, că vorbeam și la telefon». Dar nu eram atent să văd semnul. Nu aveam nici viteză foarte mare, nu eram nici în localitate, când sunt în localitate nu merg cu viteză mare. Fiind linie dreaptă, am zis că la 100 km/h nu se simte, dar n-am protestat cu nimic. I-am dat carnetul, să fiți sănătoși! Au fost cât se poate de normali. Mi-au cerut mai întâi actele, le-am dat toate actele și dup-aia mi-au spus «știți că ați depășit viteza?!». Zic «aaaa, gata, hai că am scăpat de carnet»”, a explicat artistul.

Galerie foto

Top citite
01 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
02 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
03 alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”
04 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
05 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”

Lora a renunțat la blondul care a consacrat-o și a ales să-și schimbe total look. Artista a pășit cu încredere în salonul de frumusețe, lăsându-se pe mâinile hairstylistului, care i-a colorat părul într-un roșcat spectaculos. 

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Cristina Ștefania a făcut furori cu cea mai recentă fotografie postată pe contul său de Instagram. Artista, care a lansat de curând piesa „Ma bebe”, împreună cu Faydee, a purtat un top format exclusiv din lanțuri subțiri, care i-a pus bustul în evidență. 

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

Andreea Bălan se bucură din plin de viață de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Nu trece o zi fără ca artista să posteze fotografii și videoclipuri cu tenismenul, mai ales de când acesta s-a mutat la ea acasă. Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că trăiește „o poveste ca-n filme”, în timp ce sportivul uda gazonul la bustul gol. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real:
Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real: "Asta ar fi așa frumos"

Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real: "Asta ar fi așa frumos"

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...