Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ARMIN VAN BUUREN - FOREVER (NEW PW)

Shakira și Gerard Pique au decis să vândă conacul în care au locuit împreună în Barcelona. Artista și copiii ei se vor muta în Miami

Shakira și Gerard Pique
Shakira și Gerard Pique / Getty Images

Shakira și fostul ei partener, fotbalistul Gerard Pique, au luat încă o decizie importantă cu privire la viața lor după separare. Aceștia au hotărât, de comun acord, să vândă conacul în care au locuit împreună în Barcelona.

Decizia vine după ce Shakira a primit custodia celor doi fii, Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte ani, pe care îi are împreună cu fotbalistul. Cântăreața se va muta împreună cu băieții ei în Miami, după ce proprietatea în valoarea de aproape 12 milioane de lire sterline va fi vândută. 

Conacul este situat într-o zonă rezidențială exclusivistă din Esplugues de Llobregat, la aproximativ o jumătate de oră de mers cu mașina din centrul orașului Barcelona. Acesta are propriul studio de înregistrări și o sală de sport. Alături de casa cu cinci etaje, formată din două subsoluri și trei nivele deasupra solului, vor fi puse la vânzare și terenul de tenis și cel de minifotbal, unde fotbalistul, care s-a retras de curând, se juca alături de copiii săi. 

Citește și: Shakira, uimitor de slabă în cel mai nou pictorial pentru Burberry. Artista arată fabulos într-o rochie mulată, ultra transparentă

Gerard Pique locuiește în aceste momente într-un penthouse de pe strada Muntaner din Barcelona cu noua sa iubită, Clara Chia, în vârstă de 23 de ani. Shakira locuiește încă în casa de lux a familiei, dar își dorește să se mute în Statele Unite înainte de Anul Nou, asta dacă sănătatea tatălui său le va permite să călătorească cu avionul. 

„Războiul” dus de Shakira și Gerard Pique pe custodia copiilor s-a încheiat de curând. După o întâlnire-maraton, ce a durat mai bine de 12 ore, fostul fotbalist de la Barcelona a acceptat ca artista să se mute cu cei doi băieți ai lor la Miami, scrie Daily Mail.

Citește și: Shakira și fostul ei partener, Gerard Piqué, împreună la meciul fiului lor Milan. Artista și fotbalistul nu au interacționat deloc

Surse citate de presa spaniolă au dezvăluit că Pique a cedat în fața partenerei sale pentru că nu și-a dorit să ducă o luptă aprigă în instanță. „Milan și Sasha vor merge cu Shakira la Miami”, au titrat jurnaliștii de la La Vanguardia, după întâlnirea maraton dintre cei doi.

”Copiii vor petrece Crăciunul în Barcelona, dar la începutul anului 2023, aceștia vor pleca la Miami. Fotbalistul a acceptat asta pentru ca micuții să nu treacă printr-o experiență și mai traumatizantă din cauza separării lor. Va putea să călătorească să-i vadă ori de câte ori își va dori. Costurile privind creșterea acestora vor fi acoperite de amândoi.”, a mai precizat sursa respectivă.

Galerie foto

Top citite
01 shakira (24)
Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului
02 crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"
03 CRBL și elena
CRBL și soția lui divorțează, după 15 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"
04 Shakira releases 'Puntería' music video featuring Cardi B and stars former Coronation Street star Lucien Laviscount
Shakira și Lucien Laviscount, cel mai nou cuplu din lumea vedetelor. Prietenii artistei își fac griji pentru ea
05 shakira
Shakira, dezvăluiri neașteptate despre cei doi băieți ai ei: „Au detestat acest film!” Motivul pentru care nici ea nu a fost „mare fan”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
lora
Motivul pentru care Lora și-a amânat construcția casei cu două etaje. Artista locuiește acum în chirie: „Am înțeles un lucru important”

Lora a decis să amâne construcția casei mult dorite pentru moment și s-a mutat împreună cu viitorul ei soț, Ionuț Ghenu, într-o vilă superbă din zona de Nord a Capitalei. Cu toate că inițial a planificat să-și ridice propria locuință, acum, artista în vârstă de 41 de ani a preferat să experimenteze mai întâi viața într-o casă existentă înainte de a trece la construcția unei noi proprietăți.

Shakira, în emisiunea lui Jimmy Fallon
Ce a răspuns Shakira când a fost întrebată de ce și-a lansat un album după șapte ani. Nu încetează să arunce „săgeți” spre Pique

Chiar dacă au trecut aproape doi ani de când a anunțat despărțirea de Gerard Pique, Shakira nu se oprește din aruncat „săgeți” către fostul partener, despre care spune că a „tras-o în jos”.

Usher și Sean „Diddy” Combs/ Profimedia
Ce se întâmpla cu adevărat în conacul lui Sean „Diddy” Combs. Usher a dezvăluit totul: „Aveam doar 14 ani”

După ce agenții Departamentului pentru Securitate Internă al SUA au deschis o anchetă care îl vizează pe starul hip-hop Sean "Diddy" Combs și au fost percheziţionate proprietăţile acestuia din Los Angeles şi Miami, un interviu oferit de Usher în 2016 a devenit viral. Artistul în vârstă de 45 de ani a făcut atunci o serie de dezvăluiri despre ce anume se întâmpla mai exact în conacul rapperului în vârstă de 54 de ani din New York. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”
Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”

Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
DIGI SPORT Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
DIGI FM Dana Nălbaru lucrează de zor la gradina de la țară. „O femeie obosită, dar fericită
Dana Nălbaru lucrează de zor la gradina de la țară. „O femeie obosită, dar fericită"