Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT EMAA - IN ALTE VIETI

Shakira și fostul ei partener, Gerard Piqué, împreună la meciul fiului lor Milan. Artista și fotbalistul nu au interacționat deloc

Shakira și Gerard Pique
Shakira și Gerard Pique / Getty Images

Shakira și fostul ei partener, Gerard Piqué, au fost surprinși în același loc, atunci când au mers la meciul fiului lor Milan. Deși au fost împreună, aceștia l-au susținut pe puști separat, atât artista, cât și celebrul jucător de fotbal, aflându-se în părți opuse ale terenului de baseball. 

Cântăreața columbiană face orice pentru a fi alături de copiii ei și cu toate că se află în plin proces de divorț cu tatăl lor, aceasta nu ratează niciun eveniment important din viața puștilor. Recent, artista a fost surprinsă la un meci de baseball al lui Milan, în vârstă de nouă ani. În timp ce aceasta aplauda și îi făcea galerie fiului ei, fostul său partener privea relaxat din partea opusă a terenului, concentrându-și atenția pe fiul lor. 

Shakira la meciul de baseball al lui Milan/ Profimedia

Shakira la meciul de baseball al lui Milan/ Profimedia

Citește și: Shakira, primele declarații după ce s-a despărțit de Gerard Pique: ”Mi-am pus cariera pe planul secund, a fost un gest de iubire!”

Shakira, în vârstă de 45 de ani, a purtat o jachetă colorată în galben și albastru, pe care a asortat-o cu o pereche de blugi albaștri și pantofi sport galbeni. În imaginile surprinse de fotoreporteri, aceasta a fost văzută cum îl aplauda și aclama pe fiul ei, iar în partea opusă a terenului de baseball, Gerard Piqué, îmbrăcat într-o pereche de pantaloni negri și o jachetă de blugi, stătea relaxat și privea meciul, urmărindu-i fiecare mișcare fiului său. 

Shakira și Gerard Piqué nu au comunicat deloc în timpul meciului, însă au fost acolo pentru fiul lor, iar pentru ei asta contează cel mai mult. Artista reușește să se implice în viața copiilor ei, deși trece printr-o perioadă dificilă. 

Gerard Piqué la meciul de baseball al lui Milan/ Profimedia

Gerard Piqué la meciul de baseball al lui Milan/ Profimedia

Apariția celor doi vine la doar câteva zile după ce fostul cuplu a fost văzut în fața unei firme de avocatură, discutând probabil cum să soluționeze divorțul în care se află. Autoarea hitului „Hips Don’t Lie”, în vârstă de 45 de ani, și fotbalistul în vârstă de 35 de ani și-au spus adio la începutul verii, pe fondul acuzațiilor de infidelitate, după ce acesta ar fi înșelat-o.

Citește și: Shakira se concentrează pe carieră după despărțirea de Gerard Pique. Artista, fabuloasă într-o ținută colorată la filmările unui clip

Shakira și Pique au format un cuplu timp de 11 ani și au împreună doi copii, pe băieții Milan (9 ani) și Sasha (7 ani). Gerard Pique ar fi înșelat-o pe Shakira în urmă cu zece ani. Femeia cu care ar fi avut o aventură, fiind fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio. Potrivit apropiaților, Shakira a fost devastată luna trecută, după ce Gerard a fost fotografiat împreună cu modelul Clara Chia (23 de ani).

Shakira se mai confruntă și cu o bătălie juridică în acest moment. Un procuror spaniol a cerut o pedeapsă de opt ani de închisoare pentru artistă ca urmare a unui dosar de fraudă fiscală aflat în derulare. Cântăreața, care se declară nevinovată, a anunţat că refuză să încheie un acord cu Parchetul spaniol, precizând că preferă să fie judecată într-un proces decât să accepte procedura prin care ar trebui să îşi recunoască vinovăția.

Galerie foto

Top citite
01 shakira (24)
Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului
02 Feli
Feli Donose are un nou iubit, la doi ani de la despărțirea de tatăl fiicei ei: „Am învățat că iubirea e așezată!”
03 Selena Gomez și Benny Blanco
"Ea simte că nu a fost nicicând tratată mai bine de un bărbat". Selena Gomez, tot mai îndrăgostită de Benny Blanco
04 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
05 Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Fostul șef al Biancăi Censori rupe tăcerea. Care a fost prima impresie a lui Kanye West despre actuala sa soție: „Am fost șocat”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 

Kanye West și Bianca Censori au fost în centrul atenției anul trecut, în urma unei vacanțe petrecute în Italia. Rapperul și soția sa în vârstă de 29 de ani au primit interdicție pe viață de la o companie de închiriat ambarcațiuni din Veneția, din cauza aparițiile indecente ale celor doi. Acum, la aproape un an de la incident, au apărut noi detalii despre escapada controversată a celor doi.

crbl si sotia lui, elena
Noi dezvăluiri despre divorțul dintre CRBL și Elena. Când ar fi apărut ruptura dintre cei doi: „Neînțelegerile au ajuns la o limită!”

Vestea că CRBL și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie i-a uimit pe mulți dintre fanii lor, mai ales că cei doi păreau să formeze un cuplu solid. Acum, însă, au ieșit detalii despre momentul în care s-a produs ruptura dintre ei.

Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său

De-a lungul timpului, Drake și-a făcut un obicei să le ofere fanilor cadouri în timpul concertelor sale, precum bani, mașini și genți de lux. Rapperul nu a renunțat la tradiție nici în cadrul turneului „It's All a Blur”, oferindu-i unui fan cel mai neobișnuit cadou. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral
Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral

Reacția aprigă a lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral

FILM NOW Momentul în care Alec Baldwin a aflat că Halyna Hutchins a murit a fost filmat. Cum a reacționat actorul la aflarea veștii teribile
Momentul în care Alec Baldwin a aflat că Halyna Hutchins a murit a fost filmat. Cum a reacționat actorul la aflarea veștii teribile

Momentul în care Alec Baldwin a aflat că Halyna Hutchins a murit a fost filmat. Cum a reacționat actorul la aflarea veștii teribile

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
DIGI SPORT Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
DIGI FM Dan Negru, filmat într-una dintre cele mai frumoase și mai degradate clădiri din țară: „Am făcut o infracțiune”
Dan Negru, filmat într-una dintre cele mai frumoase și mai degradate clădiri din țară: „Am făcut o infracțiune”