Bucuresti | 102,8FM EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

”Shakira n-a fost singura persoană înșelată!” Cum a început, de fapt, relația dintre Gerard Pique și Clara Chia Marti

Noi detalii despre separarea dintre Shakira și Pique
Noi detalii despre separarea dintre Shakira și Pique / Getty Images

Răsturnare de situație în ”telenovela” Shakira-Pique. La mai bine de trei luni de când aceștia au anunțat că s-au despărțit, au ieșit la iveală noi detalii, și anume faptul că artista columbiană n-a fost singura persoană înșelată.

Citește și: S-a despărțit de Shakira acum câteva luni, iar acum are din nou o relație. Cine este tânăra care l-a cucerit pe Gerard Pique

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit la începutul lunii iunie, după mai bine de zece ani de relație. De atunci, aceștia sunt în centrul atenției, jurnaliștii fiind în permanență pe urmele lor. Acum, însă, au ieșit la iveală noi detalii despre această poveste.

Potrivit unei surse citate de El Tiempo, Shakira nu a fost singura persoană înșelată. Jordi Martin, un paparazzo cumoscut în Spania, a declarat în cadrul unei emisiuni TV că și Clara Chia Marti, noua parteneră a lui Pique, avea un iubit în momentul în care s-a cuplat cu fotbalistul.

Citește și: La 45 de ani, Shakira arată ca o puștoaică, în pantaloni scurți. Artista, fotografiată la o drumeție cu cei doi băieți ai ei

”Se știe că Pique are un prieten bun, iar Clara era iubita fratelui acestui prieten. Mi-a spus că Pique a fost cucerit de ea încă de când a văzut-o și au făcut schimb de telefon. La început, au început să ias pe ascuns.”, a declarat acesta, continuând: ”Shakira n-a fost singura persoană înșelată. Pique nu i-a furat doar iubita fratelui celui mai bun prieten, însă a decis ca ea să nu mai lucrreze pentru Kosmos. A angajat altă fată în locul ei. Această relație pur și simplu, înșelându-i pe Shakira și pe iubitul Clarei.”

Gerard Pique s-a săturat să fie ”vânat” de jurnaliști 

Sătul să fie ”hăituit” de jurnaliștii spanioli, Pique le-a cerut ajutorul avocaților săi, astfel că acum au făcut public un comunicat prin care solicită respect față de familia sa și, mai ales, să-i fie protejați cei doi copii, Milan și Sasha.

Citește și: S-a despărțit de Shakira acum câteva luni, iar acum are din nou o relație. Cine este tânăra care l-a cucerit pe Gerard Pique

”Începând din 4 iunie, de când Shakira și Gerard Pique au confirmat despărțirea printr-un comunicat comun, au apărut multe zvonuri și informații neverificate în legătură cu fotbalistul, cu familia sa și cu viața sa privată.

Aceste știri și imagini nu doar că aduc daune imaginii sale, dar reprezintă și un atac grav la drepturile copiilor săi, iar siguranța și protecția lor sunt cea mai importantă preocupare pentru Pique.

În același timp, televiziunile și paparazzii l-au urmărit în permanență și l-au forțat pe clientul nostru să își schimbe rutina zilnică pentru a-și proteja copiii, familia și apropiații. Gerard Pique a respectat întotdeauna activitatea desfășurată de mass-media și dreptul la informare și este pe deplin conștient de rolul fundamental pe care îl joacă în societate.

Citește și: La 45 de ani, Shakira arată ca o puștoaică, în pantaloni scurți. Artista, fotografiată la o drumeție cu cei doi băieți ai ei

Totuși, în ultimele săptămâni au fost anumite acțiuni care au trecut dincolo de limitele legalității. Astfel, clientul nostru a fost forțat să ceară să îi fie respectat dreptul la intimitate și să îi dea în judecată pe cei care aduc daune vieții sale de familie și încalcă drepturile copiilor săi, mai ales că singurul scop al lui Gerard Pique este să le garanteze bunăstarea și să le redea dreptul la viață privată, siguranță și liniște”, se arată în comunicatul lui Pique, potrivit La Vanguardia.

Prin intermediul acestui comunicat, fotbalistul și-a dorit să pună punct speculațiilor apărute în presa internaționale, mai ales că în curând Milan și Sasha vor reveni la școală, ceea ce va fi o provocare pentru ei.

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

La doar câteva zile de când a apărut informația că cei doi s-au separat, fotbalistul și artista columbiană au transmis un comunicat către agenția de presă EFE prin care au confirmat acest lucru. 

"Confirmăm cu regret că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritari, cerem respect și intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere", se arată în comunicatul celor doi, citat de Mundo Deportivo.

Shakira și Pique

Shakira și Pique / Profimedia Images

Citește și: ”E cel mai bun!” Shakira, un nou mesaj emoționant dedicat partenerului ei. Fanii, impresionați: ”O femeie îndrăgostită!”

Cântăreața l-a cunoscut pe fotbalistul Barcelonei în 2010, la filmările imnului de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, ”Waka, waka”. Cei doi au păstrat legătura și au vorbit pe parcursul desfășurării turneului, începându-și ulterior relația. Aceștia au împreună doi copii, Milan, în vârstă de nouă ani și Sasha, de șase ani.

Galerie foto

Top citite
01 shakira (24)
Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului
02 Shakira releases 'Puntería' music video featuring Cardi B and stars former Coronation Street star Lucien Laviscount
Shakira și Lucien Laviscount, cel mai nou cuplu din lumea vedetelor. Prietenii artistei își fac griji pentru ea
03 shakira
Shakira, dezvăluiri neașteptate despre cei doi băieți ai ei: „Au detestat acest film!” Motivul pentru care nici ea nu a fost „mare fan”
04 Shakira, în emisiunea lui Jimmy Fallon
Ce a răspuns Shakira când a fost întrebată de ce și-a lansat un album după șapte ani. Nu încetează să arunce „săgeți” spre Pique
05 Shakira, în videoclipul piesei Punteria / Profimedia Images
Shakira, imaginea perfecțiunii în cel mai nou videoclip. Artista, fabuloasă în ținute nonconformiste, ce-i lasă la vedere multă piele
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Shakira
Shakira are mai mult succes în carieră de când e singură: "Într-un fel e mai bine că nu am un soț. Mă trăgea în jos"

Într-un nou interviu, Shakira a povestit despre viața ei de când e mamă singură și cum a ajutat-o în cariera muzicală mutarea din Barcelona. 

Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"

Despre relația dintre Shakira și Gerard Pique, încheiată în 2022, după 11 ani de iubire, se vorbește și acum. Felul în care fostul fotbalist a decis să părăsească viața de familie pe care o avea cu artista columbiană i-a atras o mulțime de critici. Și Shakira și-a plâns și cântat dezamăgirea în piese care au adus-o pe primele loc în topuri.

shakira si gerard pique
La asta nu se aștepta nimeni. Ce declarații a făcut unchiul Shakirei despre Pique, fostul partener al nepoatei sale

Unchiul celebrei cântărețe Shakira, Guillermo Ripoll, a rupt tăcerea despre nepoata sa și despre relația ei cu fostul partener, Gerard Pique.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit