Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER JAYMES YOUNG - INFINITY

S-a despărțit de Shakira acum câteva luni, iar acum are din nou o relație. Cine este tânăra care l-a cucerit pe Gerard Pique

Shakira și Gerard Pique
Shakira și Gerard Pique / Getty Images

Au trecut câteva luni de zile de când Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație, iar acum fostbalistul este din nou în centrul atenției, întrucât surse citate de The Sun susțin că fotbalistul se întâlnește cu o studentă de 23 de ani.

La scurt timp de când s-a aflat că Shakira și Gerard Pique încearcă să ajungă la o înțelegere privind custodia copiilor, pentru a evita să ajungă în instanță, fotbalistul este din nou în centrul atenției, potrivit Daily Star

Mai exact, surse citate de The Sun susțin că fotbalistul de la Barcelona are o relație de câteva luni cu o tânără care lucrează pentru el de câțiva ani.

Citește și: La 45 de ani, Shakira arată ca o puștoaică, în pantaloni scurți. Artista, fotografiată la o drumeție cu cei doi băieți ai ei

Potrivit sursei citate, tânăra care l-ar fi cucerit pe fostul partener al cântăreței Shakira este Clara Chia Marti, o studentă la PR. Cei doi ar fi ajuns să formeze un cuplu la scurt timp după ce au lucrat împreună la niște evenimente organizate de compania Kosmos.

”Gerard și Clara se văd de câteva luni. Ea este studentă, dar lucrează pentru el, organizează evenimente.”, a dezvăluit o sursă apropiată tinerei pentru The Sun.

Citește și: Shakira este cea mai fericită alături de copiii ei. Artista, fotografiată în Los Cabos, într-o ținută de plajă super șic

”Și-au păstrat relația departe de ochii curioși ai fanilor pentru că știți ce se întâmplă. Fotbalistul a fost ajutat de niște oameni, au șters conturile de socializare ale Clarei, ca să nu fie găsite fotografii cu ea. Acest lucru îi face pe colegii săi să se gândească că relația dintre ei este destul de serioasă.”, a mai povestit sursa respectivă.

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

La doar câteva zile de când a apărut informația că cei doi s-au separat, fotbalistul și artista columbiană au transmis un comunicat către agenția de presă EFE prin care au confirmat acest lucru. 

"Confirmăm cu regret că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritari, cerem respect și intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere", se arată în comunicatul celor doi, citat de Mundo Deportivo.

Shakira și Pique

Shakira și Pique / Profimedia Images

Citește și: ”E cel mai bun!” Shakira, un nou mesaj emoționant dedicat partenerului ei. Fanii, impresionați: ”O femeie îndrăgostită!”

Cântăreața l-a cunoscut pe fotbalistul Barcelonei în 2010, la filmările imnului de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, ”Waka, waka”. Cei doi au păstrat legătura și au vorbit pe parcursul desfășurării turneului, începându-și ulterior relația. Aceștia au împreună doi copii, Milan, în vârstă de nouă ani și Sasha, de șase ani.

Potrivit presei internaționale, infidelitatea ar fi dus la ruptura dintre cei doi. Mai exact, se pare că artista columbiană și-ar fi prins partenerul cu o altă femeie.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Galerie foto

Top citite
01 Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"
02 shakira si gerard pique
La asta nu se aștepta nimeni. Ce declarații a făcut unchiul Shakirei despre Pique, fostul partener al nepoatei sale
03 24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals
„Lacrimile mele s-au transformat în diamante”. Shakira, irezistibilă pe plajă într-o ședință foto plină de senzualitate
04 MTV VMA Awards 2023 - Arrivals
Răsturnare de situație. Cine ar fi noul iubit al cântăreței Shakira după despărțirea de Pique și planul bine pus la punct de artistă
05 gerard pique si shakira
Pique ar fi înșelat-o pe Shakira și cu femeia care se află în spatele fizicului incredibil al cântăreței. Cine a dat de gol aventura
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Shakira's trial in Barcelona for alleged tax fraud
Shakira, acord cu justiția spaniolă pentru a evita procesul din Barcelona. Câți bani va plăti pentru a scăpa de închisoare

Shakira a ajuns luni la o înţelegere cu procurorii pentru a evita un proces în Barcelona pentru acuzaţiile de neplată a 14,5 milioane de euro (15,7 milioane de dolari) reprezentând impozitul pe venit din Spania între 2012 şi 2014, relatează Reuters.

Fendi : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2023/2024.
Shakira, în faţa justiţiei spaniole pentru evaziune fiscală de aproape 14,5 milioane de euro

Procesul celebrei Shakira pentru evaziune fiscală de aproape 14,5 milioane de euro începe luni la Barcelona, unde procurorii cer o pedeapsă de peste opt ani de închisoare, relatează AFP.

Shakira, la premiile Latin Music 2023 /  Profimedia Images
Shakira a fost însoțită de cei doi copii ai ei la decernarea premiilor Latin Music. Imaginile cu cei doi puști i-au cucerit pe fani

Shakira, celebra cântăreață în vârstă de 46 de ani, a fost în centrul atenției la decernarea premiilor Latin Grammy, care a reunit numeroase staruri. Mai mult de atât, diva a plecat acasă cu trei statuete și s-a bucurat și de susținerea celor doi copii ai ei - Milan, de nouă ani și Sasha, de șapte ani.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani