Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT CYRIL - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

Se lanseaza noul site www.procinema.ro!

se-lanseaza-noul-site-www-procinema-ro

Site-ul www.procinema.ro va fi, incepand de azi, site-ul de referinta pentru cinefili pentru ca el va oferi userului tot ceea ce are nevoie printr-un nou continut si un nou design.

Ultimele noutati despre vedetele de cinema, despre cele mai noi productii hollywood-iene si nu numai isi vor face loc in categoriile de Stiri, unde utilizatorul poate afla primul tot ceea ce se intampla in lumea miraculoasa a filmului, indiferent ca alege Gossip, Movie Time sau Star Life. Cronicile de film si interviurile fresh vor aduce un continut nou, plin de culoare.

Din noul site www.procinema.ro nu vor lipsi nici lansarile de film din tara si de peste hotare si nici evenimentele ce tin de lumea cinematografiei romanesti. Cinefilii vor pasi pe covorul rosu al celor mai importante festivaluri de film si premiere din lume si vor afla detalii din culisele acestora.

Surprizele noului site www.procinema.ro se tin lant si prin rubrica Nachos, care ii invita pe cinefili sa descopere cele mai amuzante topuri de cinema, greseli din filme si replici celebre. Utilizatorii vor fi in permanenta la curent cu filmele din cinematografe si vor putea afla cand si unde ruleaza acestea.

Nici emisiunile LIVE nu vor lipsi pentru ca emisiunea Lumea ProCinema si rubrica lui Cristian Tudor Popescu vor putea fi urmarite de internauti in direct si pe www.procinema.ro. Mai mult, cea de-a cincea editie a Galei Premiilor Gopo ce va avea loc pe 28 martie, va fi transmisa LIVE pe www.procinema.ro simultan cu transmisa TV de pe ProCinema. Cu aceasta ocazie utilizatorii site-ului vor vedea daca productia romaneasca preferata de catre ei si votata pe site, va castiga premiul special pentru "Cel mai popular film romanesc difuzat in 2010 de Pro Cinema", oferit de Cristian Tudor Popescu. Pana pe 24 martie, utilizatorii site-ului www.procinema.ro vor putea alege intre 10 filme sau serii de filme romanesti care dintre acestea va fi cistigatorul premiului de popularitate.

"California Dreamin' (nesfarsit)", "Tache", seriile "BD", "Toate pinzele sus", sau "Liceenii" sunt doar citeva dintre productiile care au intrat in concursul organizat de www.procinema.ro. Prin tragere la sorti, participantii la acest concurs vor putea cistiga ceasuri Pro Cinema, iar cistigatorii marelui premiu vor primi doua invitatii duble la Gala Premiilor Gopo 2011, care va fi difuzata in direct de Pro Cinema si www.procinema.ro .

Top citite
01 Billie Eilish
Billie Eilish, mărturisiri despre debutul ei la Ellen DeGeneres, la doar 16 ani: ”Eram îngrozită!”
02
The Weeknd lansează un nou album, „Dawn FM”. Modul inedit prin care artistul a făcut anunțul și numele mari cu care colaborează
03 vlcsnap-9533-09-25-13h23m51s149
The Motans și Irina Rimes, în rol de îndrăgostiţi, în cel mai nou clip: Poem | Official VIDEO
04 lora2
Lora a lansat albumul "Despre Demoni şi Iertare": "Este despre tot ce nu am putut eu să iert la mine, tot ce mi-am reproşat"
05 irina-rimes-cosmos
Irina Rimes a lansat "Dans". Cum sună cea mai nouă piesă a artistei
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Paul Damixie
Romania cucereste Spania si prin muzica! Cat Music a lansat fililala din Madrid

Evenimentul de lansare a continuat cu un concert-eveniment SOLD-OUT ce a avut loc in cadrul celebrului Teatru Barcelo.

game-of-thrones-mama-dragonilor
Surpriză pentru fanii Game of Thrones! Ce va lansa HBO în luna octombrie

HBO va lansa în octombrie un nou joc video "Game of Thrones" pentru telefoane inteligente şi calculatoare, dezvoltat de Nerial, studioul premiat care se află în spatele serialului.

avicii-instagram-final
Ultima piesă compusă de Avicii în colaborare cu Chris Martin de la Coldplay, gata de lansare

Au trecut cinci luni de la moartea lui Avicii, dar colaboratorii săi îi continuă munca. Carl Falk, cu care Avicii a lucrat mult timp, a anunțat că a terminat producția piesei "Heaven", care este o colaborare a lui Avicii cu Chris Martin, vocalistul trupei Coldplay.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum ar intenționa regele Charles „să stingă” tensiunile cu Harry și Meghan. Biograf: „Vor fi puși într-o situație dificilă”
Cum ar intenționa regele Charles „să stingă” tensiunile cu Harry și Meghan. Biograf: „Vor fi puși într-o situație dificilă”

Cum ar intenționa regele Charles „să stingă” tensiunile cu Harry și Meghan. Biograf: „Vor fi puși într-o situație dificilă”

FILM NOW Tom Cruise nu a fost alături de fiica lui nici când a împlinit 18 ani. Cum a fost surprinsă Suri în timp ce actorul se afla în Marea Britanie
Tom Cruise nu a fost alături de fiica lui nici când a împlinit 18 ani. Cum a fost surprinsă Suri în timp ce actorul se afla în Marea Britanie

Tom Cruise nu a fost alături de fiica lui nici când a împlinit 18 ani. Cum a fost surprinsă Suri în timp ce actorul se afla în Marea Britanie

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"