Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan TIESTO - THE BUSINESS

The Motans și Irina Rimes, în rol de îndrăgostiţi, în cel mai nou clip: Poem | Official VIDEO

vlcsnap-9533-09-25-13h23m51s149

Videoclipul îi surprinde pe Irina și pe Denis în ipostaza unor tineri îndrăgostiți, relația lor evoluând firesc de la doi necunoscuți ale căror destine se întâlnesc, până la îndrăgostiți ce trăiesc la intensitate maximă toate momentele de care au parte împreună, iar fericirea li se poate citi în priviri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Poem este o piesă pe care am scris-o cu mare drag. La filmări a fost o energie aparte, ne-am simțit foarte bine cu toții. Este al doilea featuring cu Irina și cred că a ieșit ceva tare frumos! Sper că publicul se va regăsi în mesajul acestei melodii și că aceasta va aduce zâmbete pe buzele multora", a declarat artistul The Motans.

„Îmi place să lucrez cu Denis. Îmi place să-i cânt versurile. Când am auzit piesa, am știut că voi cânta pe ea, am simțit de la început. Sper să vă placă și vouă cum ne plac și nouă atât piesa, cât și clipul video", a declarat Irina Rimes.

Piesa a fost scrisă și compusă de Denis Roabeș, Marcel Botezan, Sebastian Barac și Irina Rimes, iar de producția ei s-au ocupat Marco & Seba.

The Motans a debutat în 2016 cu „Versus", cu care a și cucerit instantaneu inima publicului. Cele mai multe single-uri lansate de Denis Roabeș au ajuns numărul 1 în cele mai importante topuri, inclusiv în MediaForest. Cele mai recente single-uri lansate de el, „Înainte să ne fi născut" (aproape 14 milioane de vizualizări pe YouTube) și "Invitat" sunt un succes uriaș, atât în mediul digital, cât și pe radio, unde au ocupat poziții de top.

The Motans a avut colaborări și cu INNA („Pentru că" – piesă cu o performanță incredibilă, prezentă timp de 28 de săptămâni în TOP 10 RADIO chart) și cu Delia („Weekend" – piesa anului 2017).

„Rămâi", piesa lansată săptămâna trecută împreună cu Delia, care a ocupat prima poziție în Trending YouTube încă din prima zi după lansare, cumulează deja peste 4 milioane de vizualizări și este deja prezentă pe posturile radio și TV.

Albumul lansat de el în 2018, "My Gorgeous Drama Queens", este un proiect extrem de apreciat. Pe canalul său de YouTube, The Motans a acumulat peste 125 de milioane de vizualizări.

Irina Rimes s-a lansat în România odată cu single-ul „Visele", care a fost no. 1 în cele mai importante topuri din România.

Irina Rimes este și prima artistă din România care a lansat în 2016 o trilogie muzicală: „Iubiri secrete". Irina Rimes compune nu doar propriile piese, ci a semnat creații și pentru artiști celebri din România, precum INNA, Antonia sau Andra.

În 2017, artista a lansat primul album, „Despre el", inspirat de propriile povești și trăiri. Acesta conține 10 piese, completate de un scurtmetraj. Single-ul „Bolnavi amândoi" s-a clasat pe locul I atât pe radio, cât și pe TV.

În 2018 a lansat cel de-al doilea material discografic din carieră, cartea-album „Cosmos", un mix de muzică și poezie.

Piesa „Nu știi tu să fii bărbat", extrasă de pe cel mai recent album, s-a clasat pe primele poziții în topurile radio și TV și cumulează 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Top citite
01 irina rimes
Ce reacție a avut fostul iubit al Irinei Rimes când a auzit piesa „Nu știi tu să fii bărbat”: „M-am supărat foarte tare”
02 antonia-alex-velea
Antonia, în rochie de mireasă în cel mai nou videoclip, alături de Alex Velea. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă femeie!”
03 Shakira, în videoclipul piesei Punteria / Profimedia Images
Shakira, imaginea perfecțiunii în cel mai nou videoclip. Artista, fabuloasă în ținute nonconformiste, ce-i lasă la vedere multă piele
04 irina rimes
Irina Rimes, surpriză de zile mari pentru o fană care-i cânta piesele pe o stradă din Chișinău. Ce a făcut vedeta când a văzut-o
05 denis the motans
Denis The Motans a devenit tată și a ținut vestea secretă până acum. Soția lui a publicat prima imagine cu fetița lor
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
irina rimes
Irina Rimes, declarații neașteptate: „Nu exclud nici o căsătorie, nu exclud nici o sarcină” Cântăreața are o relație cu un francez

Irina Rimes nu s-a temut niciodată să vorbească despre momentele delicate din viața ei, iar de-a lungul timpului a recunoscut că a făcut multe sacrificii de dragul carierei. Acum, însă, ea traversează o perioadă frumoasă pe toate planurile și spune că nu se teme de angajamente.

EXCLUSIVE: Shakira is seen taking a hike with her children following the breakup of her relationship with soccer star Gerard Pique
Shakira, imaginile care au emoționat o lume întreagă. Artista a lansat un videoclip în care cântă alături de cei doi băieți ai ei

Shakira, celebra cântăreață în vârstă de 46 de ani, și-a surprins complet fanii după ce și-a lansat un videoclip în care apar și cei doi copii ai ei, Sasha și Milan.

andreea bălan familie
Andreea Bălan, alături de fiice, mamă și bunică în cel mai nou clip. Imagini duioase de familie, din vacanțe și din casa solistei

"Acasă e ce iubesc" - e ideea de la care a pornit cea mai nouă piesă a Andreei Bălan, "Dor de casă", în care apar cele mai importante persoane din viața ei. Cele două fiice, mama ei și bunica apar în secvențe special filmate pentru videoclip sau în cele surprinse în arhiva de familie.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil