Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA KENYA GRACE - STRANGERS

Billie Eilish, mărturisiri despre debutul ei la Ellen DeGeneres, la doar 16 ani: ”Eram îngrozită!”

Billie Eilish
Billie Eilish / Getty Images

Billie Eilish are doar 20 de ani, însă până la această vârstă a bifat numeroase lucruri, poate chiar mai multe decât bifează unii dintre artiști într-o viață. Acum, însă, ea a mărturisit că a trecut prin momente delicate.

Invitată în ultimul episod al emisiunii ”The Ellen DeGeneres Show”, artista și-a amintit de cât de emoționată a fost în urmă cu patru ani, când și-a făcut debutul chiar în acest show, potrivit Daily Mail. 

”Eram speriată. Tu ai început emisiunea în anul în care eu m-am născut.”, i-a spus Billie Eilish lui Ellen DeGeneres, care avea doar 16 ani atunci când a urcat pe scena din platou.

Citește și: Billie Eilish este emoționată de participarea la Premiile Oscar alături de fratele său: „Ne-am dorit cu adevărat să facem asta”

”Erai în casa mea constant. În fiecare zi. Voorbesc serios. Intram în bucătărie și mama se uita non stop la tine.”, i-a mai spus artista.

De asemenea, Billie Eilish și-a amintit cât de greu i-a fost să cânte live piesa ei ”You Should See Me” în fața unui public de studio.

”Îmi amintesc de prima dată când am stat aici. Era pentru prima dată când veneam într-un platou de televiziune și a fost o nebunie.”, și-a mai amintit Billie.

Citește și: Billie Eilish, mărturisiri despre momentul în care a uitat versurile în timp ce se afla pe scenă la Coachella: ”Eram distrusă!”

De asemenea, artista a dezvăluit că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și a început deja să se gândească la un nou album.

”Sunt bine. Trăiesc cea mai bună perioadă din viața mea, mă distrez. Lumea se întoarce la normal, am concerte și e foarte bine.”, a mai mărturisit tânăra.

Galerie foto

Billie Eilish, prima persoană născută în secolul 21 care câștigă un premiu Oscar

Billie a fost recompensată cu statueta aurie la categoria „Cel mai bun cântec”, pentru piesa „No Time To Die” de pe coloana sonoră a filmului James Bond cu același nume.

Billie Eilish a hipnotizat publicul, duminică, în timp ce a interpretat piesa la ceremonia Oscar. 

billie eilish (7)

Billie Eilish, Oscar pentru Cel mai bun cântec cu piesa "No Time to Die". 2022 Vanity Fair Oscar Party. Profimedia

Cântăreței în vârstă de 20 de ani i s-a alăturat la pian fratele și colaboratorul muzical obișnuit, Finneas, în vârstă de 24 de ani.

„Voi! O, Doamne. Este incredibil, aș putea să țip”, a reacționat Billie în timpul discursului de acceptare a premiului. 

„Vrem să le mulțumim părinților noștri care au fost întotdeauna cea mai mare sursă de inspirație pentru noi, dar și eroii noștri”, a adăugat Finneas. „Vă iubim ca părinți și ca oameni. Mulțumim mult Academiei. Promitem să nu le pierdem”, a glumit el înainte de a părăsi scena.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Top citite
01 96th Oscars, Academy Awards
Billie Eilish, cea mai tânără persoană care a câștigat două premii Oscar: „Mă simt atât de norocoasă!”
02 Taylor Swift
Câștigători premiile Grammy 2024. Taylor Swift a doborât recorduri, Miley Cyrus, premiată pentru prima dată
03 billie (1)
Cel mai bun cântec al anului 2023, potrivit revistei Variety
04 'Barbie' film premiere, Los Angeles, California, USA - 09 Jul 2023
Billie Eilish a renunțat la hainele largi. Cântăreața, fabuloasă într-o ținută inedită, cu un decolteu imposibil de ignorat
05 Iuliana Beregoi/ Foto: Instagram
Iuliana Beregoi, într-o salopetă transparentă și extrem de mulată. Fanii au reacționat imediat: „Top-model”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
billie eilish
Billie Eilish, despre motivul pentru care își ascundea mereu corpul sub haine lungi și largi. "Nu m-am simțit niciodată feminină"

Ani buni, Billie Eilish a apărut în public numai în haine foarte largi. Indiferent că era pe scenă, la emisiuni sau ieșea în oraș cu familia și prietenii, populara solistă era doar în tricouri, pantaloni și hanorace lungi și largi.

'Barbie' film premiere, Los Angeles, California, USA - 09 Jul 2023
Val de reacții după ce Billie Eilish a postat imagini din frigiderul de acasă: „Nu aș putea fi mai singură de atât acum”

Billie Eilish a postat pe Instagram Story câteva imagini cu interiorul frigiderului ei care i-au îngrozit pe fani. „Nu aș putea fi mai singură acum”, a scris ea. 

Billie Eilish en concert au festival Rock en Seine au domaine national de Saint Cloud
De la tânără dansatoare, la artistă de Oscar. La doar 21 de ani, Billie Eilish intră în colecția de benzi desenate "Female Force"

Deşi are doar 21 de ani, cântăreaţa Billie Eilish va fi celebrată printr-o revistă de benzi desenate despre viaţa ei, care va prezenta evoluţia artistei nord-americane de la o tânără dansatoare şi până la dobândirea statutului de compozitoare şi interpretă premiată cu Oscar, informează Reuters.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

FILM NOW Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul
Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

DIGI WORLD Ora de vară 2024. Când se dau ceasurile înainte. Povestea orei de vară
Ora de vară 2024. Când se dau ceasurile înainte. Povestea orei de vară

Ora de vară 2024. Când se dau ceasurile înainte. Povestea orei de vară

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
DIGI SPORT Are o avere de 800.000.000 €, și-a părăsit logodnica și va avea un copil cu o tânără din Pașcani
Are o avere de 800.000.000 €, și-a părăsit logodnica și va avea un copil cu o tânără din Pașcani
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil