Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN MALUMA - SEGUN QUIEN (NEW PW)

Reacția Madonnei față de abuzul trăit de Britney Spears: "Britney, venim să te scoatem din închisoare!"

Britney Spears si Madonna
Madonna și Britney Spears, Foto: Profimedia

După ce mai multe vedete de la Hollywood și-au manifestat sprijinul pentru Britney Spears, în încercarea ei de a scăpa de tutela abuzivă a tatălui, Madonna a lansat și ea un mesaj pentru colega ei de breaslă.

Cântareța de muzică pop, în vârstă de 62 de ani, care a colaborat cu Britney la piesa din 2003, „Me Against the Music”,  i-a luat apărarea artistei printr-un mesaj făcut public pe Instagram.

„Dă-i viața femeii înapoi. Sclavia a fost abolită cu mult timp în urmă! Moarte patriarhului lacom care le face femeilor asta de secole. Aceasta este o încălcare a drepturilor omului! Britney, venim să te scoatem din închisoare!, a scris Madonna.

Printre vedetele care au susținut-o pe Britney, în urma confesiunii surprinzătoare legate de abuzul la care este supusă de către tatăl și avocații lui, se numără și Iggy Azalea, Christina Aguilera, Mariah Carey, precum și fostul ei iubit, Justin Timberlake.

Britney Spears, Madonna, and Christina Aguilera

Britney Spears, Madonna și Christina Aguilera, Foto: Getty Images

Citește și: Lady Gaga a luat o pauză de la parada rochiilor spectaculoase. Artista, fotografiată în colanți, la supermarket

În timpul audierii din iunie, Britney, în vârstă de 39 de ani, a atacat echipa de conducere și cei implicați în tutela sa, inclusiv pe Jamie Spears.

"Tatăl meu și oricine este implicat în această tutelă, precum și managerii mei, care au jucat un rol imens în pedepsirea mea ... ar trebui să fie în închisoare", a spus Britney în timpul discursului său. De asemenea, a precizat că vrea să aibă un cuvânt de spus în ceea ce se întâmplă cu tutela sa și modul în care își trăiește viața.

"Vreau schimbări, merit schimbări. Mi s-a spus că trebuie să fiu așezată și evaluată din nou", a spus ea în instanță, continuând să se adreseze direct judecătorului Penny. "Doamnă, nu știam că pot face petiție pentru a anula tutela. Sincer, nu știam asta. Sincer, nu cred că sunt datoare nimănui cu o evaluare. Am făcut mai mult decât suficient".

După discursul lui Britney în instanță, avocatul lui Jamie, Vivian Lee Thoreen, s-a adresat instanței pentru a împărtăși o declarație din partea clientului ei, spunând: „Lui Jamie îi pare rău să își vadă fiica atât de îndurerată. Își iubește fiica foarte mult și îi este dor de ea."

Sam Ingham, cel care a fost numit de curte să-i fie avocat lui Britney, precum și managerul ei de 25 de ani, Larry Rudolph, au demisionat în ultima săptămână. Și mama lui Britney, Lynne Spears, s-a implicat în drama fiicei sale, după ce a depus o petiție prin care a solicitat instanței să-i permită lui Britney să-și angajeze propriul avocat.

Galerie foto

Top citite
01 Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Britney Spears, noi dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari, de care a divorțat după 14 luni: „Nu a fost totul numai lapte și miere!”
02 Madonna and Kylie Minogue Unite for Historic Performance at 'THE CELEBRATION TOUR' in LA!
Madonna va susţine un concert pe plaja Copacabana din Brazilia. „Revelionul a venit mai devreme”
03 Madonna
Madonna crede că a vorbit cu Dumnezeu când a fost în comă indusă, în urma unei infecții bacteriene: „Sunt aproape sigură!”
04 Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă
05 Britney Spears
Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Britney Spears și Ben Affleck/ Profimedia
Britney Spears și Ben Affleck au avut o aventură de-o noapte. Dezvăluirea picantă făcută de artistă despre soțul lui Jennifer Lopez

Britney Spears continuă seria dezvăluirilor șocante. După ce a făcut valuri cu lansarea cărții sale de memorii, în care a spus tuturor că Justin Timberlake a lăsat-o însărcinată când avea 19 ani și a trebuit să facă întrerupere de sarcină, pentru că era prea tânără și nu putea să aibă grijă de un copil, acum a aruncat o nouă „bombă” care îl vizează direct pe actorul Ben Affleck, actualul soț al artistei Jennifer Lopez.

britney, justin (1)
Britney Spears laudă noile piese lansate de Justin Timberlake. Ce declară artista la 3 luni de la dezvăluirile din cartea ei de memorii

Britney Spears spune că adoră noua muzică lansată de Justin Timberlake. De asemenea, artista transmite că îi pare rău pentru unele dintre lucrurile pe care le-a scris în volumul ei de memorii, lansat în 2023. 

Madonna postpones tour
Madonna, dată în judecată de fani după ce a întârziat mai multe ore la propriile concerte

Madonna a fost dată în judecată chiar de fanii ei, după ce a urcat pe scenă cu câteva ore întârziere, la concertele pe care le-a avut programate la New York, la mijlocul lunii decembrie anul trecut. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...