Bucuresti | 102,8FM ASDIS - FLASHBACKS

Reacțiile vedetelor după declarațiile șocante făcute de Britney Spears. Artista, susținută să-și recapete libertatea: ”Rămâi puternică!

Britney Spears, sursă foto: Getty Images

Mariah Carey și alte nume importante de la Hollywood și-au manifestat sprijinul față de Britney Spears în procesul de câștigare a autonomiei față de controlul opresiv al tatălui ei.

Miercuri, Britney, în vârstă de 39 de ani, a implorat un judecător din Los Angeles să o elibereze de tutela ordonată de instanță, care i-a conferit tatălui ei, Jamie, controlul asupra vieții sale și a averii de 60 de milioane de dolari în ultimii 13 ani. Vedeta pop declarat că Jamie Spears nu o lasă să renunțe la dispozitivul contraceptiv și nici să se căsătorească. De asemenea, a afirmat că acesta și echipa lui o tratează ca pe o „sclavă” și a implorat-o pe judecătoare să o elibereze, comparând situația în care se află cu moartea.

La aflarea mărturiei șocante, Mariah, în vârstă de 51 de ani, s-a alăturat numărului mare de celebrități, precum Mandy Moore, în vârstă de 37 de ani, și cântăreața Halsey, în vârstă de 26 de ani, care au lăudat-o pe cântăreață pentru „vitejia” ei și au îndemnat-o să „rămână puternică”.

„Te iubim Britney !!! Rămâi puternică", a fost mesajul lăsat de Mariah Carey pentru colega ei de breaslă.

Citește și: Britney Spears, dezvăluiri șocante și atac fără precedent la adresa tatălui ei: Se abuzează, sunt hărțuită. Mă tratează ca pe o sclavă

Între timp, Mandy a postat pe Instagram: „Abuzul pe care l-a suferit în mâinile unei instituții menite să o protejeze este uluitor, sfâșietor și rușinos. Îi aplaud curajul și transparența”, a scris vedeta din "This Is Us", adăugând hashtagul #FreeBritney.

Nici Halsey, care este însărcinată cu primul ei copil, nu a rămas indiferentă în fața abuzului trăit de Britney Spears, exprimandu-și dezgustul față de dezvăluirea acesteia că a fost forțată să aibă un dispozitiv contraceptiv montat chiar dacă își dorește un alt copil. „Binecuvântați-o pe Britney și sper din toată inima să i se acorde libertatea față de acest sistem abuziv. Merită mai mult decât orice. Îi admir curajul de a vorbi pentru sine astăzi. În plus, se duca naibii oricine crede că are autoritatea, ca instituție sau persoană, să controleze sănătatea reproductivă a unei persoane.”

Citește și: Paris Jackson, o nouă schimbare de look. Cum a fost surprinsă la ieșirea dintr-un salon din Los Angeles

Până și Justin Timberlake și-a exprimat empatia și sprijinul față de fosta sa iubită, cu care a avut o relație în perioada 1998-2002: „După ce am văzut astăzi, ar trebui să o sprijinim pe Britney în acest moment. Indiferent de trecutul nostru, bun și rău. Ceea ce i se întâmplă nu este corect. Nicio femeie nu ar trebui să fie restricționată vreodată din a lua decizii cu privire la propriul corp."

Galerie foto

Top citite
01 Britney Spears și Sam Asghari/ Profimedia
Britney Spears, noi detalii după divorțul de Sam Asghari: „Nu voi mai fi niciodată cu un alt bărbat”
02 Jessica Biel și Justin Timberlake
De ce arestarea lui Justin Timberlake ar putea fi ultima picătură pentru Jessica Biel. Peste câte a trecut actrița în acest mariaj
03 jessica biel
Jessica Biel, dezamăgită de acțiunile soțului ei, Justin Timberlake: Și-ar dori ca el să nu mai bea, să ia măsuri
04 Justin Timberlake
Dezvăluiri despre Justin Timberlake, arestat după ce s-a urcat băut la volan. Ce i-a spus polițistului care l-a tras pe dreapta
05 Justin Timberlake
Justin Timberlake a fost arestat, după ce a fost prins băut la volan
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Halsey se confruntă cu noi probleme de sănătate
Halsey a luptat în secret cu două boli grave: „Sunt norocoasă că trăiesc!” Imaginile cu artista în lacrimi i-au impresionat pe fani

Halsey, celebra cântăreață în vârstă de 29 de ani, și-a impresionat fanii din toate colțurile lumii, după ce a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat în ultima perioadă. „Sunt norocoasă că sunt în viață”, le-a spus ea, printre lacrimi, prietenilor virtuali.

Mariah Carey/ Profimedia
Mariah Carey, provocatoare într-un top decoltat și o fustă mini. La 55 de ani, artista nu se sfiește să-și arate silueta

Mariah Carey continuă să uimească prin stilul său îndrăzneț și frumusețea sa atemporală. În cele mai recente fotografii de pe rețelele sociale, artista în vârstă de 55 de ani a apărut într-un top alb decoltat și o fustă mini, demonstrând că vârsta este doar un număr pentru ea.

Britney Spears/  Profimedia
Ce venituri a avut Britney Spears în 2023. O sursă a rupt tăcerea: „Nu are probleme cu banii!”

Britney Spears, celebra cântăreață în vârstă de 40 de ani, a câștigat anul trecut nu mai puțin de 40 de milioane de dolari. Informația a ieșit la iveală la scurt timp de când s-a vehiculat că aceasta ar fi în pericol de a ajunge în impas din cauza banilor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere