Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ZERB - MWAKI

Știri

babs-claudia iosif

Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă și o fustă minusculă, asortate cu cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani

După 11 ani de relație, Dorian Popa și Claudia Iosif, alintată Babs, au decis să o pornească pe drumuri separate. Destrămarea cuplului a însemnat un nou început pentru fiecare dintre ei. Claudia a început să fie mai activă pe rețelele sociale și să-și arate creațiile vestimentare, căci ea este designer și stilist.

Shakira si pique

Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"

Despre relația dintre Shakira și Gerard Pique, încheiată în 2022, după 11 ani de iubire, se vorbește și acum. Felul în care fostul fotbalist a decis să părăsească viața de familie pe care o avea cu artista columbiană i-a atras o mulțime de critici. Și Shakira și-a plâns și cântat dezamăgirea în piese care au adus-o pe primele loc în topuri.

celine (2)

Celine Dion, într-o imagine rară alături de copiii săi, la doi ani de la diagnosticul dur care i-a schimbat viața. Mesajul artistei

Celine Dion a pozat alături de cei trei copii ai săi, cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Sindromului Persoanei Rigide, într-o imagine distribuită vineri pe pagina ei de Instagram.

*EXCLUSIVE* Justin Timberlake and Jessica Biel arrive for his album release party in West Hollywood

Jessica Biel a făcut furori la petrecerea lui Justin Timberlake. Actrița, super șic într-o fustă mini și cizme cu tocuri înalte

Jessica Biel a făcut furori la petrecerea organizată de Justin Timberlake în West Hollywood, cu ocazia lansării noului său album de studio, la o zi după ce artistul s-a reunit pe scenă cu colegii săi de la NSYNC.

Dan Bălan și Tina Karol

Ce relație există între Dan Bălan și Tina Karol. Artistul a rupt tăcerea: „Fanii s-au alarmat, caută orice nuanță!”

Dan Bălan și Tina Karol, artista care i-a fost colegă la „Vocea Ucrainei”, au stârnit controverse în ultima perioadă, mulți dintre fani întrebându-se dacă nu cumva între cei doi există o legătură amoroasă. Acum, însă, fostul membru al trupei O-Zone a lămurit totul.

rihanna (1)

Rihanna vinde penthouse-ul în care a locuit inclusiv Matthew Perry, cândva unul dintre cele mai scumpe apartamente din LA

Rihanna vinde penthouse-ul deținut cândva de Matthew Perry, la mai puțin de un an de când artista a achiziționat această locuință de lux din Los Angeles. Cântăreața în vârstă de 36 de ani vrea 25 de milioane de dolari pentru uriașul apartament de la etajul 40 al clădirii The Century, potrivit Robb Report, arată Daily Mail.

Rita Ora

Rita Ora, cu un zâmbet larg pe chipul nemachiat, în costum de baie, la saună. Se relaxează în țara natală a soțului ei

Rita Ora nu chiulește de la sala de sport, iar asta se vede cu ochiul liber. Îndrăgita artistă britanică, o mare amatoare de sport, s-a bucurat de o vacanță alături de soțul ei, regizorul Taika Waititi, în țara lui natală, Noua Zeelandă. A profitat de momentele de relaxare și a postat și pe Instagram câteva instantanee.

Ultimele știri

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!