Bucuresti | 102,8FM LSD - THUNDERCLOUDS

Știri

Capture d'écran des célébrités sur les réseaux sociaux

Billie Eilish îşi va lansa noul album utilizând vinil reciclat pentru a minimiza impactul asupra mediului înconjurător

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz, la sală în pantaloni de piele, top din plasă și ochelari de soare. I-a uimit pe fani: "Nu iese niciodată din personaj"

Lenny Kravitz pare că se menține veșnic tânăr. Ajuns la 59 de ani, starul rock a postat pe Instagram un clip care i-a dat gata pe fani. În ținuta lui obișnuită, pantaloni din piele și un top din plasă, fără mâneci, Lenny trage de fiare la sala de sport.

Beyonce sur les réseaux sociaux

Beyonce a dat lovitura cu „Cowboy Carter”. Albumul country, în fruntea topurilor de vânzari americane

Cel mai recent album al lui Beyonce, "Cowboy Carter", a urcat în fruntea "Billboard 200" din SUA şi în topul clasamentului pentru genul country, o premieră pentru o artistă de culoare, relatează AFP.

Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia

Fostul șef al Biancăi Censori rupe tăcerea. Care a fost prima impresie a lui Kanye West despre actuala sa soție: „Am fost șocat”

Bianca Censori a ajuns în atenția publicului după ce s-a căsătorit cu rapperul Kanye West, la scurt timp după ce s-a angajat ca arhitect la Yeezy. Nu a fost primul job pentru Bianca, asta pentru că, imediat după ce a terminat facultatea, tânăra s-a angajat la o companie din Melbourne, iar acum, fostul ei șef, Joe Toscano, a dezvăluit care a fost prima impresie pe care a avut fostul soț al lui Kim Kardashian despre actuala lui soție. 

bebe

Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”

Recunoscută pentru aparițiile spectaculoase, Bebe Rexha a reușit să-și impresioneze prietenii virtuali, întrucât s-a fotografiat într-o ținută ce-i subliniază silueta.

oana-radu-catalin-dobrescu

Ce s-a întâmplat la prima înfățișare în instanță dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu. Artista i-a deschis trei procese fostului soț

Oana Radu și fostul ei soț, Cătălin Dobrescu, au avut prima „întâlnire” în instanță, la aproape două săptămâni de când artista a vorbit despre cum s-a încheiat, de fapt, căsnicia dintre ei.

Delia/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”

Delia, una dintre cele mai iubite artiste din România, a ajuns pentru prima dată în Statele Unite ale Americii pentru a promova cel mai recent album al său, intitulat „Flex”. După concerte în orașe precum New York, Chicago și Montreal, artista urma să cânte și în Miami pe 7 aprilie, însă spectacolul nu a mai avut loc.

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!