Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT TEDDY SWIMS - THE DOOR

Știri

Marc Anthony și Nadia Ferreira

Nu-și poate ține mâinile departe de ea. Marc Anthony, gesturi tandre față de soția sa tânără, pe covorul roșu, în fața obiectivelor

Marc Anthony, celebrul cântăreț în vârstă de 55 de ani, nu poate sta departe de soția sa, Nadia Ferreira, în vârstă de 24 de ani, iar dovadă sunt imaginile surprinse la un eveniment desfășurat în Florida, Statele Unite ale Americii.

2

S-a lăsat cu lacrimi de bucurie în rubrica „Din DM în FM!”

Încă o ediție a rubricii „Din DM în FM”, încă trei mesaje speciale transmise on-air!

Ed Sheeran

Ed Sheeran și-a pregătit locul de veci în curtea din spatele casei: "Oamenii cred că e ceva foarte ciudat și morbid"

Ed Sheeran își pune cap la cap toate lucrurile lumești. Deși e în floarea vârstei, având doar 32 de ani, artistul britanic se gândește și mai departe. Acesta și-a pregătit locul de veci chiar în curtea din spatele casei sale din Anglia.

kanye west

Momentul în care Kanye West întrerupe brusc o ședință de pedichiură a fost filmat: "Au! Sunt degetele mele, m-a durut!"

Kanye West a încheiat abrupt o ședință de pedichiură atunci când a simțit că tăiatul unghiilor e o experiență prea dureroasă pentru el. Clipul cu momentele sensibile a fost postat de rapperul Ty Dolla Sign pe InstaStory. Acesta se afla pe o canapea, în timp ce Kanye era pe scaun, iar o doamnă îi făcea pedichiura.

Mira / Foto: Instagram

Mira, autoironie pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii: „ E vorba doar de perspectivă”

Mira este una dintre cele mai apreciate artistei din România. Cântăreața s-a remarcat atât prin talentul său muzical, cât și prin atitudinea pozitivă de care a dat dovadă. Fanii sunt fascinați de personalitate vedetei, mai ales atunci când aceasta folosește autoironia pentru a le da peste nas criticilor. 

Drake/ Profimedia

Motivul pentru care Drake i-a dat unui fan 50.000 de dolari. Ce i-a spus tânărul în timpul concertului din Miami

Drake și-a surprins fanii zilele trecute, în timpul concertului susținut în Miami, SUA. Rapperul în vârstă de 36 de ani a făcut un gest impresionant pentru unul din fanii săi, care i-a spus că și-a cheltuit toți banii pentru a lua bilete la spectacol. 

jamie spears si britney spears

Unde a ajuns tatăl lui Britney Spears după ce a fost internat într-o clinică de dezalcoolizare. Apropiat: „E foarte supărată!”

Tatăl lui Britney Spears a ajuns să locuiască la fiica lui cea mică, Jamie, în casa proaspăt construită din Louisiana, după încă o încercare eșuată de a-și trata dependența de alcool, scrie Daily Mail.

Ultimele știri

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!