Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan ENRIQUE IGLESIAS - FRIA

Știri

raluka

Raluka, despre clipele de spaimă trăite în Israel: "Am numărat vreo 8 explozii extrem de puternice. Atunci m-am panicat cu adevărat"

Ana Baniciu, proaspătul ei soț, Edy, dar și buna ei prietenă, Raluka, erau în Israel în ziua în care țara a fost atacată de Hamas. Cu gând de plajă și distracție, dorindu-și să meargă la concertul pe care Bruno Mars îl avea programat în Tel Aviv, gașca solistelor s-a găsit într-o situație limită.

Ana Baniciu/ Foto: Instagram

Ana Baniciu, declarații după s-a întors din Tel Aviv, unde a fost prinsă când a început războiul: „Nu s-a menționat la televizor”

Ana Baniciu a trecut prin momente de spaimă la sfârșitul săptămânii trecute, căci se afla în Tel Aviv în momentul în care Israelul a fost atacat dinspre Fâșia Gaza. A revenit în țară, iar acum a făcut noi declarații.

Pink

Pink, întrebată dacă regretă că a scos vreo piesă de-a lungul anilor: „Aș vrea să nu fi făcut asta. A fost o greșeală!”

Pink, celebra cântăreață în vârstă de 44 de ani, a făcut o mărturisire neașteptată, dezvăluind care este piesa pe care o detestă.

Adele și Rich Paul

Logodnicul lui Adele a avut o copilărie plină de traume. Motivul pentru care Rich Paul și artista se înțeleg așa de bine

Rich Paul, fondator și CEO al Klutch Sports Group, este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni agenți sportivi din lume. Pe lângă cariera sa în industria sportului american, Paul se poate mândri și cu viața sentimentală, fiind logodit cu celebra cântăreață britanică, Adele. 

eminem

Eminem și fiica sa, Hailie Jade, pe același stadion pentru a-și susține echipa preferată, Detroit Lions

Eminem și fiica sa și-au susținut din tribune echipa preferată din NFL, Detroit Lions.

adda

Cu ce probleme s-a confruntat Adda înainte de a deveni mamă: „Medicii mi-au spus că nu am cum să rămân însărcinată natural”

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Familia lor a devenit completă atunci când a venit pe lume fiul lor, Alexandru, însă artista a dezvăluit în cadrul unui interviu că vestea că vor deveni părinți i-au luat complet prin surprindere. Adda a mărturisit că s-a confruntat cu multe probleme înainte de a deveni mamă, după ce medicii i-au spus că nu există șanse să rămână însărcinată natural.

ruby, raluka, ana baniciu

Ruby, Raluka și Ana Baniciu, prinse în Israel în ziua în care a început războiul: "A sunat din nou sirena, am intrat în buncăr"

Ruby e în Israel zilele acestea, unde a plecat în vacanță. Dacă zilele trecute se bucura de concertul lui Bruno Mars, pe care americanul l-a susținut în Tel Aviv, sâmbătă, 7 octombrie, cântăreața s-a văzut într-o situație complicată, care a speriat-o serios. În Israel s-a tras cu rachete dinspre Fâșia Gaza, iar israelieni au ripostat. Raluka, alături de Ana Baniciu și de proaspătul ei soț, Edy, sunt și ei în Tel Aviv.

Ultimele știri

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

sore

Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!