Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

Știri

andreea banica si fata ei

Andreea Bănică, decisă să-i arate fiicei sale cât de greu se câștigă banii. Cum a implicat-o în afacerea de la mare a familiei

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au construit un hotel de patru stele la mare, pe plaja din Eforie Nord, loc atât de drag lor. Anul acesta au avut un sezon foarte bun și au decis să o implice și pe fiica lor de 14 ani, Sofia. Nu oricum, ci au angajat-o part-time.

Hailey Bieber

Hailey Bieber, imagini virale după ce s-a „transformat” în Carmen Electra de Halloween. Pozele i-au cucerit pe fani: „Arăți bine!”

Hailey Bieber este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, însă ea și-a surprins prietenii virtuali complet, căci le-a arătat cum s-a pregătit de Halloween.

dorian popa frate ciprian popa

Mama lui Dorian Popa, prima declarație după ce artistul a fost prins drogat la volan: „Nu se va băga într-o gaură de șarpe”

Mama lui Dorian Popa, Luminița Popa, a făcut primele declarații după ce cântărețul a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. 

dorian popa

Dorian Popa, oprit în trafic de poliţişti. A fost testat pozitiv la substanţe interzise 

Dorian Popa a fost oprit în trafic, vineri seară, în localitatea Domneşti, judeţul Ilfov. El a fost testat pozitiv pentru substanţe interzise, fiindu-i prelevate probe biologice.

2011 Billboard Music Awards - Show

Motivul pentru care Britney Spears și-a dezvăluit toate secretele în carte: „Nu mai are pe nimeni care să o ajute”

Britney Spears și-a lansat cartea de memorii, intitulată „The Woman In Me”, în care a vorbit despre toate secretele sale, de la relația cu Justin Timberlake, la tutela tatălui său și la fosta căsnicie cu Sam Asghari. Acum s-a aflat și care a fost, de fapt, motivul pentru care artista și-a dorit să dezvăluie totul. 

Kelly Osbourne celebrates her birthday at Craig's in WeHo!

Kelly Osbourne și-a etalat noua siluetă, la petrecerea de ziua ei. A slăbit aproape 40 de kg. „Am mers puțin prea departe”

Kelly Osbourne a împlinit 39 de ani. Fiica lui Ozzy a sărbătorit la Craig's, unul dintre localurile preferate de starurile de la Hollywood. Vedeta tv a afișat o siluetă foarte subțire, la o lună după ce a recunoscut că „a mers puțin prea departe”, după ce în ultimii ani a slăbit zeci de kilograme.

Feli și Nora Luna/ Foto: Facebook

Ce sfaturi i-a dat Feli fiicei sale în vârstă de patru ani: „Trebuie să se iubească”. Nora Luna i-a schimbat complet viața artistei

Feli are o legătură specială cu fiica sa, Nora Luna, care are doar patru ani. Artista în vârstă de 37 de ani este o mamă dedicată și se asigură că Nora Luna crește într-un mediu plin de iubire. Cântăreața a învățat-o de la o vârstă fragedă pe micuță să se iubească pe ea însăși mai mult decât oricine. 

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!