Bucuresti | 102,8FM TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

Știri

Kelly Osbourne celebrates her birthday at Craig's in WeHo!

Kelly Osbourne și-a etalat noua siluetă, la petrecerea de ziua ei. A slăbit aproape 40 de kg. „Am mers puțin prea departe”

Kelly Osbourne a împlinit 39 de ani. Fiica lui Ozzy a sărbătorit la Craig's, unul dintre localurile preferate de starurile de la Hollywood. Vedeta tv a afișat o siluetă foarte subțire, la o lună după ce a recunoscut că „a mers puțin prea departe”, după ce în ultimii ani a slăbit zeci de kilograme.

Feli și Nora Luna/ Foto: Facebook

Ce sfaturi i-a dat Feli fiicei sale în vârstă de patru ani: „Trebuie să se iubească”. Nora Luna i-a schimbat complet viața artistei

Feli are o legătură specială cu fiica sa, Nora Luna, care are doar patru ani. Artista în vârstă de 37 de ani este o mamă dedicată și se asigură că Nora Luna crește într-un mediu plin de iubire. Cântăreața a învățat-o de la o vârstă fragedă pe micuță să se iubească pe ea însăși mai mult decât oricine. 

Omega European Masters - Previews

Ce decizie a luat Justin Timberlake după dezvăluirile explozive făcute de Britney Spears. Gestul artistului i-a surprins pe mulți fani

Justin Timberlake a luat o decizie suprinzătoare după dezvăluirile inedite făcute de Britney Spears, care a povestit, în cadrul cărții de memorii „The Woman in Me”, că a rămas însărcinată cu copilul artistului, dar el i-a cerut să renunțe la sarcină.

Katy Perry stars in the new

Katy Perry, la 39 de ani: „Am tot ce îmi doresc, sunt binecuvântată”. Paris Hilton: „Fată frumoasă, mă inspiri întotdeauna!”

Katy Perry a împlinit 39 de ani și a declarat că nu își dorește nimic pentru că simte că le are deja pe toate: un partener minunat (Orlando Bloom), pe fiica lor, Daisy Dove, o carieră de succes în muzică, iar acum propriul business, o linie de pantofi.

Taylor Swift

Taylor Swift a intrat în clubul miliardarilor. Averea solistei de 33 de ani a crescut fulminant în acest an

Cher și Alexander Edwards/ Profimedia

Cher, adevărul despre vocea ei: „Nu mi-a plăcut niciodată”. De la cine a moștenit artista talentul 

Cher, legendara cântăreață în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista PAPER că nu-i place cum sună propria ei voce. Deși a făcut istorie în industria muzicală, artista susține că nu este „un fan” al muzicii ei. 

celine dion

Ce spune sora lui Celine Dion despre zvonurile care zic că artista e în scaun cu rotile. Solista se luptă de un an cu o boală rară

Sora lui Celine Dion a făcut noi declarații despre starea de sănătate a celebrei artiste canadiene. Celine a fost diagnosticată, anul trecut, cu sindromul persoanei rigide. Pentru că în ultimul timp tot mai multe persoane care suferă de aceeași afecțiune arată urmările bolii asupra lor, s-au întețit speculațiile că și vedeta de 55 de ani e într-o stare tot mai gravă.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin

alexandra stan

Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

(FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando

Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album

profimedia-0866852108

Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!