Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT SHAWN MENDES - WHEN YOURE GONE

Oana Radu, răvășitoare după divorț. Cântăreața a arătat perfect într-o rochie mulată, cu un decolteu imposibil de ignorat

Oana Radu
Oana Radu / Facebook

Chiar dacă a trecut printr-un divorț dureros și a mărturisit că a fost o experiență extrem de dureroasă pentru ea, Oana Radu încearcă să rămână optimistă și nu ratează ocazia de a-și surprinde prietenii virtuali.

În cele mai recente imagini publicate pe rețelele sociale, artista apare îmbrăcată într-o rochie din denim, fără mâneci, ce-i subliniază perfect decolteul generos.

Citește și: Oana Radu s-a pozat în costum de baie, după ce a mărturisit că e mândră de cum arată acum. Solista e fericită cu noua siluetă

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Aceasta și-a completat ținuta cu mănuși negre, transparente, iar părul lung, buclat, i-a căzut lejer pe spate, în timp ce pe cap și-a pus o bonetă elegantă.

„Îți stă super!”, „Cea mai frumoasă!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Citește și: Oana Radu, fabuloasă după ce a slăbit zeci de kilograme: „Am așteptat 29 de ani ca să postez poza asta!”

Cum a justificat Oana Radu divorțul de Cătălin Dobrescu

Invitată în cadrul emisiunii lui Jorge, cântăreața a recunoscut că trece printr-o perioadă grea, întrucât ea și partenerul ei au ales să se despartă.

Citește și: Oana Radu s-a despărțit de soțul ei, la trei ani de la cununia civilă. "Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră"

Chestionată cu privire la motivele separării, Oana Radu a explicat că nu s-a întâmplat ceva între ei, ci au ales să pornească pe drumuri separate pentru că au caractere asemănătoare. În plus, ea crede că faptul că au petrecut prea mult timp împreună, fiind amândoi și la muncă, și acasă, le-a dăunat, ajungând să se respingă reciproc.

Eu și soțul meu ne-am separat. E un subiect foarte sensibil și nu vreau să încep plângând, sunt într-o perioadă grea a vieții mele, cea mai grea, deși am avut multe chestii grele în viață. Chestia asta m-a dărâmat și ce m-a dărâmat cel mai tare este faptul că relația noastră nu s-a destrămat dintr-un motiv anume, pur și simplu noi doi suntem atât de la fel încât ne respingem. Semănăm foarte tare și chestia asta cred că ne-a făcut rău și faptul că noi am stat foarte mult timp împreună, noi ne-am petrecut, încă din prima zi, toată viața împreună, n-am fost nici măcar o zi separați. Cumva, atunci când ai aceeași persoană și la muncă, și acasă cred că asta dăunează relației.”, a spus ea, potrivit WOWbiz. 

Citește și: Oana Radu s-a pozat în costum de baie, după ce a mărturisit că e mândră de cum arată acum. Solista e fericită cu noua siluetă

Deși suferă teribil acum, cântăreața încearcă să rămână optimistă:  „Eu cred că tot răul este spre bine și mă gândesc că Dumnezeu are un plan cu noi toți și mai cred că eu și Cătălin sau oricine în lumea asta sunt suflete pereche, cu siguranță, vor fi împreună”, a mai mărturisit artista,conform sursei citate. 

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au căsătorit în 2020

În august 2020, Oana Radu se căsătorea cu antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, cel care a și ajutat-o să slăbească și să se îndrăgostească de sport. El a fost și cel cu sprijinul căruia a trecut peste tragedia care a marcat-o pentru totdeauna, când iubitul ei de la acea vreme a fost incendiat în scara blocului și după 25 de zile de spitalizare a murit, în septembrie 2019. Atunci ea s-a refugiat în sport și a decis să-și schimbe viața. Pe Cătălin îl cunoștea de ani buni, iar el i-a devenit antrenor, prieten și mai apoi iubit.

oana radu (1)

Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram

Citește și: Oana Radu, fabuloasă după ce a slăbit zeci de kilograme: „Am așteptat 29 de ani ca să postez poza asta!”

Galerie foto

Top citite
01 oana radu
Oana Radu, dezvăluiri despre transformarea ei fizică: „I-am cerut mamei să vândă casa!” Artista își dorea să slăbească cu orice preț
02 oana-radu-catalin-dobrescu
Ce s-a întâmplat la prima înfățișare în instanță dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu. Artista i-a deschis trei procese fostului soț
03 Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram
Oana Radu continuă mărturisirile despre fostul soț: "Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit"
04 oana radu
Oana Radu a simțit că nu e compatibilă cu fostul soț, dar tot s-a măritat: "Încercam să mă asigur că nu o să mai fiu abandonată"
05 oana-radu-catalin-dobrescu
Replica fostului soț al Oanei Radu, după ce solista a spus că au avut o relație toxică: "Nu am dormit nopțile doar să știu că-i e bine"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
oana radu (2)
Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

În noiembrie 2023, Oana Radu confirma despărțirea de Cătălin Dobrescu, antrenorul de fitness care-i fusese soț în ultimii trei ani. De atunci nu a dat detalii despre motivele divorțului, dar acum, în două filmulețe postate pe contul ei de Instagram, cântăreața a făcut câteva mărturisiri surprinzătoare. 

Oana Radu
Oana Radu recunoaște că s-a îngrășat câteva kilograme după divorț: „Nu poți să fii „on” pe dietă când treci prin momente dificile!”

Oana Radu nu s-a ferit niciodată să abordeze subiecte delicate, precum lupta cu kilogramele în plus. Artista a slăbit zeci de kilograme, în urmă cu câțiva ani și părea să se mențină într-o formă fizică de invidiat, însă acum, după divorț, ea recunoaște că nu mai este mulțumită de felul în care arată.

oana radu (3)
Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu, noi dezvăluiri despre divorț: „Nu am să o defăimez vreodată!”

După luni la rând de speculații privind divorțul dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu, cei doi au recunoscut că s-au separat, iar acum fostul soț al artistei a făcut noi declarații.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Sharon Stone, acuzată că a provocat un accident de mașină. Presupusa victimă îi cere actriței 35.000 de dolari
Sharon Stone, acuzată că a provocat un accident de mașină. Presupusa victimă îi cere actriței 35.000 de dolari

Sharon Stone, acuzată că a provocat un accident de mașină. Presupusa victimă îi cere actriței 35.000 de dolari

FILM NOW Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime
Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură
O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
DIGI FM Unde va petrece Irinel Columbeanu Paștele. „Medicii i-au interzis”
Unde va petrece Irinel Columbeanu Paștele. „Medicii i-au interzis”