Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ALINA EREMIA - NU TE MAI ASTEPT (V2)

Oana Radu, primele declarații după ce s-a despărțit de soțul ei: „Chestia asta m-a dărâmat, sunt în cea mai grea perioadă a vieții!”

oana radu1s
Oana Radu / Foto: Instagram

După nenumărate zvonuri privind despărțirea dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu, cel care i-a fost soț aproape doi ani, cântăreața a confirmat separarea printr-un mesaj postat pe rețelele sociale, în urmă cu o săptămână, iar acum a oferit noi detalii, acceptând invitația lui Jorge la podcast. 

Invitată în cadrul emisiunii lui Jorge, cântăreața a recunoscut că trece printr-o perioadă grea, întrucât ea și partenerul ei au ales să se despartă.

Citește și: Oana Radu s-a despărțit de soțul ei, la trei ani de la cununia civilă. "Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră"

Chestionată cu privire la motivele separării, Oana Radu a explicat că nu s-a întâmplat ceva între ei, ci au ales să pornească pe drumuri separate pentru că au caractere asemănătoare. În plus, ea crede că faptul că au petrecut prea mult timp împreună, fiind amândoi și la muncă, și acasă, le-a dăunat, ajungând să se respingă reciproc.

Eu și soțul meu ne-am separat. E un subiect foarte sensibil și nu vreau să încep plângând, sunt într-o perioadă grea a vieții mele, cea mai grea, deși am avut multe chestii grele în viață. Chestia asta m-a dărâmat și ce m-a dărâmat cel mai tare este faptul că relația noastră nu s-a destrămat dintr-un motiv anume, pur și simplu noi doi suntem atât de la fel încât ne respingem. Semănăm foarte tare și chestia asta cred că ne-a făcut rău și faptul că noi am stat foarte mult timp împreună, noi ne-am petrecut, încă din prima zi, toată viața împreună, n-am fost nici măcar o zi separați. Cumva, atunci când ai aceeași persoană și la muncă, și acasă cred că asta dăunează relației.”, a spus ea, potrivit WOWbiz. 

Citește și: Oana Radu s-a pozat în costum de baie, după ce a mărturisit că e mândră de cum arată acum. Solista e fericită cu noua siluetă

Deși suferă teribil acum, cântăreața încearcă să rămână optimistă:  „Eu cred că tot răul este spre bine și mă gândesc că Dumnezeu are un plan cu noi toți și mai cred că eu și Cătălin sau oricine în lumea asta sunt suflete pereche, cu siguranță, vor fi împreună”, a mai mărturisit artista,conform sursei citate. 

Totodată, ea a mărturisit că s-a îngrășat câteva kilograme, întrucât s-a refugiat în mâncare după ce a apărut ruptura dintre ea și partenerul ei.

„M-am îngrășat câteva kilograme. Chiar îmi scria o fată pe Instagram acum câteva zile că îi place foarte mult de mine, dar parcă prea mi-am făcut ceva la față, că par mare la față și i-am spus: „Draga mea, cu părere de rău țin să te anunț că m-am îngrășat câteva kilograme”. Pentru că emoțional nu sunt cel mai bine din viața mea și avem refulare în mâncare”, a mai precizat ea. 

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au căsătorit în 2020

În august 2020, Oana Radu se căsătorea cu antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, cel care a și ajutat-o să slăbească și să se îndrăgostească de sport. El a fost și cel cu sprijinul căruia a trecut peste tragedia care a marcat-o pentru totdeauna, când iubitul ei de la acea vreme a fost incendiat în scara blocului și după 25 de zile de spitalizare a murit, în septembrie 2019. Atunci ea s-a refugiat în sport și a decis să-și schimbe viața. Pe Cătălin îl cunoștea de ani buni, iar el i-a devenit antrenor, prieten și mai apoi iubit.

oana radu (1)

Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram

Citește și: Oana Radu, fabuloasă după ce a slăbit zeci de kilograme: „Am așteptat 29 de ani ca să postez poza asta!”

Galerie foto

Top citite
01 oana radu
Oana Radu, dezvăluiri despre transformarea ei fizică: „I-am cerut mamei să vândă casa!” Artista își dorea să slăbească cu orice preț
02 Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
03 oana-radu-catalin-dobrescu
Ce s-a întâmplat la prima înfățișare în instanță dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu. Artista i-a deschis trei procese fostului soț
04 Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram
Oana Radu continuă mărturisirile despre fostul soț: "Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit"
05 crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
CRBL și elena
CRBL și soția lui divorțează, după 15 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"

CRBL a anunțat divorțul de soția lui, Elena, după un mariaj de 15 ani. Cei doi au fost văzuți drept unul dintre cele mai puternice și sudate cupluri din showbiz, dar iată că lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată și separarea s-a produs. De pe paginile de socializare ale celor doi au dispărut pozele de cuplu, iar Elena și-a schimbat și numele de familie de pe Instagram, revenind la cel de dinainte de căsătorie.

oana radu
Oana Radu a simțit că nu e compatibilă cu fostul soț, dar tot s-a măritat: "Încercam să mă asigur că nu o să mai fiu abandonată"

Oana Radu a surprins zilele trecute cu dezvăluirile pe care le-a făcut, despre relația avută cu Cătălin Dobrescu și divorțul pe care ea l-a intentat. După patru ani în care au fost împreună, solista a decis să se despartă, iar acum a povestit că legătura lor a fost una toxică.

oana-radu-catalin-dobrescu
Replica fostului soț al Oanei Radu, după ce solista a spus că au avut o relație toxică: "Nu am dormit nopțile doar să știu că-i e bine"

Zilele trecute, Oana Radu a ieșit public să povestească despre relația ei cu fostul soț și ce s-a întâmplat după ce au divorțat. Solista în vârstă de 30 de ani a spus că în trei din cei patru ani de relație, a încercat să scape din "strânsoarea" acelei legături pe care acum o numește "toxică" și "abuzivă".

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”
Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
DIGI SPORT ”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”