Bucuresti | 102,8FM EMINEM - LOVE THE WAY YOU LIE

Nora lui Cher, critică la adresa divei, după ce solista a cerut tutela fiului ei de 47 de ani: "Categoric inaptă"

Elijah Blue Allman, și soția lui, Marieangela King
Fiul lui Cher, Elijah Blue Allman, și soția lui, Marieangela King. / Foto: Profimedia

La o lună după ce Cher a cerut ca fiul ei cel mic, Elijah Blue Allman, să fie pus sub o tutelă conservatoare, acesta a reacționat, susținut de soția lui.

Elijah Blue este fiul lui Cher și al fostului ei soț, Gregg Allman, care a murit la 69 de ani, în 2017.

Citește și: Cher spune că se mută din SUA dacă Donald Trump va fi reales președinte: "Data trecută aproape am făcut ulcer"

În instanță, bărbatul de 47 de ani a căutat să ofere motive pentru care nu are nevoie de o tutelă. Soția lui, Marieangela King, zisă Queeny, chiar a pus la îndoială capacitatea lui Cher de a fi în fruntea acestei posibile tutele.

Elijah Blue Allman, și soția lui, Marieangela King

Fiul lui Cher, Elijah Blue Allman, și soția lui, Mariangela King. / Foto: Profimedia

Elijah a declarat că nu mai consumă droguri și că e responsabil financiar în ceea ce privește plata facturilor și luarea de măsuri administrative pentru a gestiona plățile pe care le primește de la defunctul său tată, scrie TMZ, care a examinat documente care au ajuns în tribunal.

În decembrie, Cher a depus o cerere pentru aplicarea tutelei în cazul fiului ei, susținând că acesta nu este apt să aibă grijă de el, pe fondul problemelor de sănătate mintală și a abuzului sever de substanțe. Aceasta se teme că Elijah cheltuie pe droguri banii primiți ca moștenire de la tatăl lui.

Citește șiChaz Bono, fiica lui Cher devenită fiu, apariție rară. A devenit bărbat în 2009, după un tratament care a durat doi ani

Cher și fostul ei soț, Gregg Allman, alături de fiul lor, Elijah Blue

Cher și fostul ei soț, Gregg Allman, alături de fiul lor, Elijah Blue / Foto: Profimedia

Soția lui Elijah Blue a fost categorică în ceea ce o privește pe emblematica solistă de 77 de ani și nu s-a ferit să spună cuvinte dure. Despre ea a zis că ar fi "categoric inaptă" să fie tutore în cazul în care o tutelă conservatoare ar fi pusă în aplicare. Queeny King a adăugat că o cunoaște pe Cher de mai bine de un deceniu și că aceasta "nu-și conduce mașina, nu își face singură mâncare și nu se îmbracă singură". În instanță, nora lui Cher a mai spus și că solista i-a mărturisit personal că este "maniaco-depresivă" și a reiterat acuzațiile că diva a încercat să-și răpească fiul, în toamna lui 2022, pentru a-l interna într-o clinică de dezintoxicare, lucru care care artista l-a negat. King susține, însă, că Elijah a fost dus în Mexic și ținut "captiv" într-o instituție timp de două luni, lucru "aranjat de mama lui".

În luna martie, tribunalul va decide dacă se implementează o tutelă conservatoare în cazul lui Elijah Blue Allman și dacă celebra lui mamă o va prelua.

Galerie foto

 

Top citite
01 Shara și Chaz Bono/ Profimedia
Lovitură pentru Cher. Artista nu a fost invitată la nunta fiului său: „Vor o ceremonie simplă, fără teatrul ei ieftin” 
02 cher
Cher a cerut tutela fiului ei cel mic: „E incapabil să-și gestioneze propriile resurse financiare”
03 Cher
Cher, despre marea greșeală din carieră, care a costat-o "mulți bani": "Am fost așa de proastă"
04 Cher și Alexander Edwards/ Profimedia
Cher, adevărul despre vocea ei: „Nu mi-a plăcut niciodată”. De la cine a moștenit artista talentul 
05 cher si madonna
Cher, despre rivalitatea de decenii cu Madonna. A făcut-o răutăcioasă la un moment dat: "I-am spus mai urât de atât"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
45th Annual Academy of Country Music Awards - Show
Cher, reacție după ce a fost acuzată că a angajat un bărbat să-i răpească fiul: „Nu am făcut-o, dar, dacă aș fi făcut-o, nu aș fi spus”

Cher, legendara cântăreață în vârstă de 77 de ani, a rupt tăcerea privind zvonurile că a angajat un bărbat să-i răpească fiul care avea probleme.

cher
Cher spune că se mută din SUA dacă Donald Trump va fi reales președinte: "Data trecută aproape am făcut ulcer"

Americanii se pregătesc deja ca în 2024 să-și aleagă noul președinte, iar celebra Cher a mărturisit că se teme că Donald Trump are șanse să fie reales. 

Britney Spears, în Los Angeles, decembrie 2021. Profimedia
Britney Spears, noi dezvăluiri despre perioada când se afla sub tutela tatălui său: „A fost moartea creativității mele”

Britney Spears continuă seria dezvăluirilor despre viața sa în cartea de memorii „The Woman in Me”, care va fi lansată pe 24 octombrie. Cântăreața a vorbit din nou despre perioada când se afla sub tutela tatălui său, susținând că părinții i-au furat independența.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Vladimir Putin ar avea o nouă iubită, mai tânără decât el cu 32 de ani: „I s-a potrivit mereu tipul Barbie!”
Vladimir Putin ar avea o nouă iubită, mai tânără decât el cu 32 de ani: „I s-a potrivit mereu tipul Barbie!”

Vladimir Putin ar avea o nouă iubită, mai tânără decât el cu 32 de ani: „I s-a potrivit mereu tipul Barbie!”

FILM NOW Kate Winslet, adevăratul motiv pentru care a ales roluri mici după faima adusă de „Titanic”: „Celebritatea a fost îngrozitoare, viața mea era neplăcută”
Kate Winslet, adevăratul motiv pentru care a ales roluri mici după faima adusă de „Titanic”: „Celebritatea a fost îngrozitoare, viața mea era neplăcută”

Kate Winslet, adevăratul motiv pentru care a ales roluri mici după faima adusă de „Titanic”: „Celebritatea a fost îngrozitoare, viața mea era neplăcută”

DIGI WORLD Ce este Boala X, maladia care ar putea fi de 20 de ori mai mortală decât Covid-19. OMS avertizează că ”o viitoare pandemie este doar o chestiune de timp”
Ce este Boala X, maladia care ar putea fi de 20 de ori mai mortală decât Covid-19. OMS avertizează că ”o viitoare pandemie este doar o chestiune de timp”

Ce este Boala X, maladia care ar putea fi de 20 de ori mai mortală decât Covid-19. OMS avertizează că ”o viitoare pandemie este doar o chestiune de timp”

DIGI ANIMAL WORLD O femeie a câștigat la loterie datorită câinelui său: „Dacă nu mușca biletul nu mă aflam aici”
O femeie a câștigat la loterie datorită câinelui său: „Dacă nu mușca biletul nu mă aflam aici”

O femeie a câștigat la loterie datorită câinelui său: „Dacă nu mușca biletul nu mă aflam aici”

DIGI LIFE România, pe locul 2 în lume la numărul de comenzi de pizza. Un bărbat din Iași a comandat, în 2023, 569 de pizze
România, pe locul 2 în lume la numărul de comenzi de pizza. Un bărbat din Iași a comandat, în 2023, 569 de pizze
DIGI24 „La fiecare soldat va trebui să avem o dronă” și alte lecții pe care armata română le are de învățat după 2 ani de război în Ucraina
„La fiecare soldat va trebui să avem o dronă” și alte lecții pe care armata română le are de învățat după 2 ani de război în Ucraina
DIGI SPORT După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar:
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
DIGI FM Român din Anglia, enervat de vreme: „Plouă și iar plouă. În zece ani am îmbătrânit cât în 20!” Imaginile sunt virale pe TikTok
Român din Anglia, enervat de vreme: „Plouă și iar plouă. În zece ani am îmbătrânit cât în 20!” Imaginile sunt virale pe TikTok