Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM THE WEEKND - IN YOUR EYES

Cher, reacție după ce a fost acuzată că a angajat un bărbat să-i răpească fiul: „Nu am făcut-o, dar, dacă aș fi făcut-o, nu aș fi spus”

45th Annual Academy of Country Music Awards - Show
LAS VEGAS - APRIL 18: Singer Cher speaks onstage during the 45th Annual Academy of Country Music Awards at the MGM Grand Garden Arena on April 18, 2010 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/ACMA2010/Getty Images for ACMA)

Cher, legendara cântăreață în vârstă de 77 de ani, a rupt tăcerea privind zvonurile că a angajat un bărbat să-i răpească fiul care avea probleme.

Nu am făcut-o, dar, dacă aș fi făcut-o, nu aș fi spus!”, a declarat Cher într-un interviu pentru The Post.

Aceste declarații vin după ce în urmă cu câteva săptămâni, în cadrul unui interviu pentru People, ea  a spus că acele zvonuri nu sunt adevărate, dar a refuzat să ofere alte detalii.

Citește și: Cher și-a răpit propriul fiu dintr-o cameră de hotel. Elijah Blue Allman încerca să se împace cu soția sa

Luna trecută, potrivit unor documente obținute de publicația DailyMail, Cher a fost acuzată că și-a răpit propriul fiu dintr-o cameră de hotel din New York, exact în momentul când acesta încerca să se împace cu soția sa. Cântăreața ar fi fost îngrijorată de starea de sănătate a fiului său, potrivit declarațiilor făcute de soția acestuia, Marieangela King, în fața unui tribunal din Los Angeles. 

Cher avea toate motivele să fie îngrijorată, după ce Elijah a leșinat în fața hotelului Chateau Marmont din LA, unde locuia în acel moment. La momentul respectiv, personalul hotelului i-a oferi primul ajutor, ducându-l în incinta clădirii. „La început părea mort, dar de fapt leșinase”, a spus un martor, potrivit DailyMail

Cher

Cher / Profimedia Images

Citește și: Cher a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. La 18 ani a suferit prima pierdere de sarcină. "Urlam de durere"

Deși Cher a refuzat să facă declarații cu privire la acest incident, ea a continuat să vorbească despre dependența fiului ei, spunând că ea, ca mamă, ar face orice pentru copiii ei. 

„Nu sufăr de nicio problemă cu care nu se confruntă milioane de oameni în Statele Unite ale Americii”, a spus ea, adăugând: „Sunt mamă, acesta este jobul meu - într-un fel sau altul -  trebuie să încerc să-mi ajut copiii. Faci orice pentru copiii tăi. Chiar și când nu poți să-i ajuți, trebuie să încerci, pentru că acesta este rolul unei mame. Este vorba de fericire, chiar dacă uneori vine cu dureri de cap. De cele ami multe ori când te gândești la ei, zâmbești și îi iubești. Și trebuie să încerci să fii acolo pentru ei”, a spus cântăreața, potrivit nypost.

Elijah se află în prezent într-o clinică de dezintoxicare

Elijah, în vârstă de 47 de ani, este fiul cel mic al lui Cher și al regretatului rockstar Gregg Allman. El s-a căsătorit cu Marieangela, în vârstă de 36 de ani, în 2013. Bărbatul se confruntă cu dependența de heroină de mulți ani, recunoscând într-un interviu că a început să consume substanțe interzise de la vârsta de 11 ani. 

În momentul când a fost răpit de oamenii angajați de Cher, Elijah și Marieangela se aflau împreună în hotelul din New York încercând să-și rezolve problemele din căsnicie. 

„Pe 30 noiembrie 2022, în noaptea aniversării nunții noastre, patru persoane au venit în camera noastră de hotel și l-au scos pe Elijah din cameră. Unul dintre bărbații care l-au luat mi-a spus că a au fost angajați de mama lui. În prezent nu știu care este starea soțului meu. A fost dus într-o unitate de tratament care nu mi-a fost dezvăluită.Înțeleg eforturile familiei lui de a se asigura că este bine și vreau ce este mai bun pentru soțul meu”, a declarat Marieangela la scurt timp după răpire. 

Citește șiChaz Bono, fiica lui Cher devenită fiu, apariție rară. A devenit bărbat în 2009, după un tratament care a durat doi ani

Cher, în vârstă de 77 de ani, a avut dintotdeauna o relație controversată atât cu Elijah, cât și cu nora ei Marieangela. Elijah se află acum într-o clinică de dezintoxicare din Pasadena, California, după șase luni în care a locuit la Chateau Marmont, hotelul emblematic din Sunset Boulevard, unde starul John Belushi a murit din cauza unei supradoze de droguri în 1982. Personalul hotelului era foarte îngrijorat de starea lui Elijah și a recunoscut că a contactat-o în mod regulat pe Cher pentru a o ține la curent, au dezvăluit apropiați ai artistei pentru DailyMail. 

Galerie foto

Top citite
01 Shara și Chaz Bono/ Profimedia
Lovitură pentru Cher. Artista nu a fost invitată la nunta fiului său: „Vor o ceremonie simplă, fără teatrul ei ieftin” 
02 Elijah Blue Allman, și soția lui, Marieangela King
Nora lui Cher, critică la adresa divei, după ce solista a cerut tutela fiului ei de 47 de ani: "Categoric inaptă"
03 cher
Cher a cerut tutela fiului ei cel mic: „E incapabil să-și gestioneze propriile resurse financiare”
04 Cher
Cher, despre marea greșeală din carieră, care a costat-o "mulți bani": "Am fost așa de proastă"
05 Cher și Alexander Edwards/ Profimedia
Cher, adevărul despre vocea ei: „Nu mi-a plăcut niciodată”. De la cine a moștenit artista talentul 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
cher si madonna
Cher, despre rivalitatea de decenii cu Madonna. A făcut-o răutăcioasă la un moment dat: "I-am spus mai urât de atât"

Cher a reacționat la gestul Madonnei de a folosi în turneul ei, Celebration, imagini video din interviuri vechi în care solista piesei "Believe" spunea despre ea că este "răutăcioasă".

cher
Cher spune că se mută din SUA dacă Donald Trump va fi reales președinte: "Data trecută aproape am făcut ulcer"

Americanii se pregătesc deja ca în 2024 să-și aleagă noul președinte, iar celebra Cher a mărturisit că se teme că Donald Trump are șanse să fie reales. 

Cher
Cher, dezvăluiri despre ultima întâlnire cu Tina Turner. Ce i-a spus artista când s-au întâlnit în Elveția

Cher, celebra cântăreață în vârstă de 77 de ani, a vorbit despre prietenia pe care a avut-o cu Tina Turner, dezvăluind ce i-a spus aceasta când a văzut-o ultima dată.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a făcut un rapper după ce s-a trezit cu 750.000 $ în cont. Doi tineri care voiau să-și cumpere casă au transferat greșit banii
Ce a făcut un rapper după ce s-a trezit cu 750.000 $ în cont. Doi tineri care voiau să-și cumpere casă au transferat greșit banii

Ce a făcut un rapper după ce s-a trezit cu 750.000 $ în cont. Doi tineri care voiau să-și cumpere casă au transferat greșit banii

FILM NOW Cum a reacționat văduva lui Patrick Swayze când starul din „Dirty Dancing” a fost diagnosticat cu cancer: „A fost cea mai grea noapte din viața mea!”
Cum a reacționat văduva lui Patrick Swayze când starul din „Dirty Dancing” a fost diagnosticat cu cancer: „A fost cea mai grea noapte din viața mea!”

Cum a reacționat văduva lui Patrick Swayze când starul din „Dirty Dancing” a fost diagnosticat cu cancer: „A fost cea mai grea noapte din viața mea!”

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record. Cine era John Jacob Astor
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record. Cine era John Jacob Astor
DIGI SPORT FOTO Cum a apărut Gigi Becali la palatul din Aleea Alexandru, după ce FCSB a devenit campioana României
FOTO Cum a apărut Gigi Becali la palatul din Aleea Alexandru, după ce FCSB a devenit campioana României
DIGI FM Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși
Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși