Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA MANUEL RIVA - STRANGERS TO LOVERS

Supercupa Europei, primul trofeu european al sezonului, se decernează astăzi, în direct la Digi Sport

banner-digi-sport-UCL+EL-800x600

 Meciul, programat astăzi, 14 august 2019, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1, va avea loc la Istanbul, oraș care va găzdui și finala UEFA Champions League.

Campioana României, CFR Cluj, va juca în play-off-ul UEFA Champions League, împotriva campioanei Cehiei, Slavia Praga. Meciul tur se va desfășura la Cluj-Napoca marți, 20 august, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1.

Returul este programat o săptămână mai târziu, de asemenea pe Digi Sport 1. Ambele partide pot fi urmărite în timp real și pe digisport.ro.

Televiziunile Digi Sport oferă iubitorilor sportului cu balonul rotund acces la cele mai importante campionate europene de fotbal, UEFA Champions League, Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga. Formula 1, cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal se văd, de asemenea, la Digi Sport.

Fanii tenisului se bucură în exclusivitate la Digi Sport de 50 de turnee WTA, dar și de competițiile ATP 1000 și 500, Fed Cup și Cupa Davis.

Din Grupul Digi | RCS&RDS mai fac parte posturile de televiziune Digi24, Digi4K, televiziunea FilmNow (pay tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Animal World și Digi Life, televiziunile UTV, Music Channel și Hit Music Channel, posturile de radio Pro FM, Digi FM, Chill FM și Dance FM și platforma DigiOnline.

Top citite
01 Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa
Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport
02 slider profm general
PROFM, DigiFM, Digi24 și DigiSport, printre cele mai citate canale media în luna august
03 780x440px
Digisport.ro, record absolut de trafic în categoria site-urilor cu profil sportiv în 2021: peste 924 milioane de afișări
04 cristina neagu 2
Cristina Neagu, la Digi Sport - interviu în premieră
05 UEFA-Champions-League-&-UEFA-Europa-League
Spectacolul UEFA Champions League și UEFA Europa League revine în direct, la Digi Sport
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
GM Simona
Simona Halep revine la turneul WTA de la Cincinnati, în exclusivitate la Digi Sport

În perioada 12 - 18 august 2019, Digi Sport va transmite, în direct şi în exclusivitate, turneul WTA de la Cincinnati, unde Simona Halep a fost desemnată cap de serie numărul 4.

banner-digi-sport-UCL+EL-800x600
Săptămâna finalelor englezești în Europa League și Champions League, în direct la Digi Sport 1

Digi Sport 1 va face un adevărat tur de forță în această săptămână, când sunt programate finalele Europa League și Champions League.

DIGI_SPORT
Turneul de tenis de la Roma, în exclusivitate la Digi Sport 2, până pe 19 mai 2019

Digi Sport va difuza în direct și în exclusivitate turneul WTA de la Roma, care se desfășoară până duminică, 19 mai 2019, și în care vor evolua Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și Irina Begu.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Adevărul despre relația controversată dintre Harry și William: „Primele tensiuni au apărut în urmă cu peste 20 de ani!”
Adevărul despre relația controversată dintre Harry și William: „Primele tensiuni au apărut în urmă cu peste 20 de ani!”

Adevărul despre relația controversată dintre Harry și William: „Primele tensiuni au apărut în urmă cu peste 20 de ani!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT A câștigat 22 de milioane de euro, dar premiile i se par ”o glumă”! O reacție dură a apărut instant
A câștigat 22 de milioane de euro, dar premiile i se par ”o glumă”! O reacție dură a apărut instant
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil