Bucuresti | 102,8FM DAVID GUETTA - I DONT WANNA WAIT

Săptămâna finalelor englezești în Europa League și Champions League, în direct la Digi Sport 1

banner-digi-sport-UCL+EL-800x600

Într-o premieră istorică absolută, patru echipe englezești se vor întâlni în cadrul ultimelor acte ale celor mai importante competiții fotbalistice intercluburi. Miercuri seară, 29 mai, de la ora 22:00, finala Europa League le va aduce față în față pe două mari rivale londoneze, Chelsea și Arsenal, pentru ca sâmbătă, 1 iunie, să aibă loc finala Champions League, dintre Liverpool și Tottenham.

Chelsea - Arsenal, miercuri, 29 mai, ora 22:00, Digi Sport 1 și Digi 4K

Programată la Baku, finala Europa League dintre Chelsea și Arsenal va începe la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1 și Digi 4K. Transmisia Digi Sport de la fața locului va debuta însă mai devreme, odată cu festivitatea dedicată momentului, care este programată de la ora 21:45. Înaintea partidei de pe stadionul din capitala azeră, George Dobre îi va avea ca invitați în platoul Euro Fotbal pe Ilie Dumitrescu, Narcis Răducan și Daniel Niculae, într-o emisiune care va începe la ora 20:45 și va continua după încheierea finalei Europa League. În timpul meciului, comentariul va fi asigurat de Andrei Niculescu și Ionuț Angheluță.

Antrenorul celor de la Chelsea, Maurizio Sarri, s-ar putea afla la ultimul său joc pe banca londonezilor. Tehnicianul i-a transmis patronului Roman Abramovici că este dispus să plece oricând de la echipă, inclusiv înaintea meciului de miercuri seară: "Nu poți munci zece luni și apoi joci pentru totul sau nimic în doar 90 de minute. Dacă e așa, mai bine îmi dau demisia acum. Eu știu însă că am contract pe doi ani aici și nu există momentan niciun contact cu alte cluburi. Trebuie să discut cu Chelsea înainte, vreau să știu dacă șefii sunt mulțumiți sau nu de mine".

Totodată, jucătorul-vedetă al lui Chelsea, Eden Hazard, este dorit intens din această vară de Real Madrid: "Nu știu dacă finala de la Baku va fi ultimul meu joc la Chelsea. Mă gândesc doar să mai câștig ceva pentru această echipă. Dacă va fi ultimul, voi încerca să fac tot ce pot pentru a lua trofeul pentru Chelsea. Doar asta am în minte".

De partea cealaltă, Arsenal Londra a câștigat singurul său trofeu european în 1994, Cupa Cupelor, competiție ulterior desființată. Jucătorilor li s-au promis prime imense pentru aducerea trofeului pe Emirates, iar pentru realizarea acestui lucru antrenorul Unai Emery și-a dus echipa în Azerbadjan încă de sâmbătă. Nu mai puțin de 11,3 milioane de euro au fost alocate pentru primele fotbaliștilor, iar fiecare fotbalist va primi între 113.000 și 570.000 de euro, în cazul unei victorii pe 29 mai. Miza cea mare este participarea în viitorul sezon în grupele Ligii Campionilor, în condițiile în care clasarea pe locul 5 în Premier League îi permite momentan lui Arsenal doar intrarea în grupele Europa League.

Liverpool - Tottenham, sâmbătă, 1 iunie, ora 22:00, Digi Sport 1 și Digi 4K

Cel mai așteptat meci al anului din Champions League este programat sâmbătă, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1 și Digi 4K, pentru ca de la ora 21:45 să aibă loc festivitatea de deschidere a finalei.

Începând de la ora 20:30, Andrei Niculescu, Ilie Dumitrescu și Gabi Balint vor prefața partida de la Madrid, unde Liverpool și Tottenham se vor lupta pentru cucerirea trofeului Champions League. a microfonul Digi Sport se vor afla în timpul meciului George Dobre și Dan Ștefănescu. După finalul partidei, invitații Euro Fotbal vor continua emisiunea în platoul Digi Sport 1.

Liverpool a cucerit până în prezent cinci trofee în cea mai importantă competiție intercluburi, în timp ce Tottenham are în palmares două Cupe UEFA și un succes în Cupa Cupelor. Jurgen Klopp se află pe banca lui Liverpool de aproape patru ani, din octombrie 2015, şi a ajuns până acum în finala Ligii Campionilor din 2018, pierdută cu Real Madrid, finala Europa League din 2016, pierdută cu Sevilla, şi finala Cupei Ligii Angliei din 2016, în care a cedat contra lui Manchester City.

Totodată, antrenorul german în vârstă de 51 de ani are cinci trofee în cariera de antrenor, toate cu Borussia Dortmund: două titluri, Cupa Germaniei şi două Supercupe ale Germaniei. Cu Dortmund a pierdut finala Ligii Campionilor din 2013, contra lui Bayern Munchen.

La rândul său, Mauricio Pochettino o pregăteşte pe Tottenham din vara lui 2014, iar cel mai aproape de un trofeu a fost în 2015, când a pierdut finala Cupei Ligii Angliei contra lui Chelsea. Până în prezent, antrenorul argentinian în vârstă de 47 de ani nu are niciun trofeu în carieră, așa că speranțele sale se leagă acum de meciul de la Madrid, unde încă nu știe dacă va putea conta pe cel mai important jucător al lui Tottenham, Harry Kane: "Eu şi staff-ul meu ne gândim dacă să-l folosim sau nu pe Harry Kane. Este o decizie pentru care voi fi oricum judecat după meci. Dacă vom câştiga, toată lumea mă va lăuda, dacă nu, voi fi crucificat de presă".

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit cele mai importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League și UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal, Euroliga de baschet, Liga Campionilor la volei și Formula 1. De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2021, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele românce. Tot la Digi Sport, fanii tenisului se pot bucura de meciurile Fed Cup și Cupa Davis.

Top citite
01 Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa
Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport
02 slider profm general
PROFM, DigiFM, Digi24 și DigiSport, printre cele mai citate canale media în luna august
03 780x440px
Digisport.ro, record absolut de trafic în categoria site-urilor cu profil sportiv în 2021: peste 924 milioane de afișări
04 cristina neagu 2
Cristina Neagu, la Digi Sport - interviu în premieră
05 UEFA-Champions-League-&-UEFA-Europa-League
Spectacolul UEFA Champions League și UEFA Europa League revine în direct, la Digi Sport
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
banner-digi-sport-UCL+EL-800x600
Supercupa Europei, primul trofeu european al sezonului, se decernează astăzi, în direct la Digi Sport

 Cele două rivale din Premier League, Liverpool şi Chelsea, se vor înfrunta în prima Supercupă a Europei disputată între două echipe din Anglia.

GM Simona
Simona Halep revine la turneul WTA de la Cincinnati, în exclusivitate la Digi Sport

În perioada 12 - 18 august 2019, Digi Sport va transmite, în direct şi în exclusivitate, turneul WTA de la Cincinnati, unde Simona Halep a fost desemnată cap de serie numărul 4.

DIGI_SPORT
Turneul de tenis de la Roma, în exclusivitate la Digi Sport 2, până pe 19 mai 2019

Digi Sport va difuza în direct și în exclusivitate turneul WTA de la Roma, care se desfășoară până duminică, 19 mai 2019, și în care vor evolua Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și Irina Begu.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu