Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE CHARLIE PUTH - DONE FOR ME

Cristina Neagu, la Digi Sport - interviu în premieră

cristina neagu 2

Digi Sport 2 difuzează, în premieră, vineri, 4 octombrie, de la ora 20:00, un interviu cu handbalista Cristina Neagu, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii Campionii Digi Sport. Cea mai bună jucătoare de handbal din lume i-a povestit jurnalistului Digi Sport, Radu Naum, despre accidentările suferite, despre intervențiile avute, cât a durat recuperarea, cum a fost revenirea, dar și despre o posibilă retragere.

Printre subiectele atinse de Cristina Neagu se numără și contribuția primului său antrenor la parcursul său profesional, dar și importanța școlii în viața unui sportiv.

„Scoala m-a ajutat să fiu o bună sportivă si sportul m-a ajutat să fiu bună la școală. Zic treaba asta pentru că sportul te învață ce înseamnă perseverența și te învață să îți depășești mereu limitele și să vrei să obții maxim din ceea ce faci. Iar eu asta făceam. Pentru mine, că era sport, școală sau altceva, eu voiam să fiu cea mai bună. Dar nu îți imagina că aveam 10 pe linie, dar aveam note bune. Aveam și discuțiile de dinainte, că sportivii nu prea merg la școală, că nu prea știu să vorbească și eu am vrut să demonstrez că nu este așa. Că poți să faci și școală și sport și să le faci la cel mai înalt nivel și să știi să vorbești, să știi să te prezinți, să știi multe alte lucruri, dar să fii un sportiv de top”, a spus Cristina Neagu.

Ea a rememorat perioada în care a fost nevoită, din cauza problemelor de sănătate, să se retragă din sport și a amintit de relația specială pe care a avut-o cu publicul vâlcean.

«Eu am stat aproape doi ani în afara terenului, în perioada în care jucam la Oltchim, și mergeam la fiecare meci să le susțin pe fete, normal. Și la fiecare meci, oamenii ăia îmi strigau numele și mă aplaudau. La fiecare meci. Pentru mine a contat enorm de mult. Eram un copil. Eu voiam să mă fac bine, dar era foarte greu, aveam dureri foarte mari la umăr, plus că fusese perioada aia în care n-am știut ce să fac, unde să mă duc, făcusem tratament - nu m-a ajutat, făcusem nu știu câte RMN-uri, văzusem foarte mulți doctori și toți îmi spuneau lucruri diferite și nu știam ce să fac. În fine, am luat decizia de a mă opera. Și mergând la meciuri și având sprijnul lor, pentru mine a contat foarte mult. Crede-mă, eu am vrut să rămân la Oltchim chiar și înainte să se desființeze echipa, pentru că la un moment dat fusese o discuție că o să se reducă foarte mult bugetul și vor să conteze pe jucătoarele românce - cele străine plecau - și cine ar vrea să rămână. Eu am spus: „Domnule, eu vreau să rămân pentru că eu îmi doresc să îmi revin aici, alături de fanii ăștia”. Erau reduceri drastice, din toate punctele de vedere, dar eu am zis: ”Eu îmi doresc să rămân, pentru că vreau să încep să joc aici, în fața unor oameni minunați, care m-au susținut în perioada asta. Pentru mine a contat foarte mult”. Eu am o relație foarte specială cu fanii de la Vâlcea și asta a contat foarte mult și chiar am simțit. A fost primul meu meci în Liga Campionilor, împotriva celor de la Hypo, și după meci m-am dus în fața lor și m-am pus în genunchi și știu că ziceau: ”Nu, nu te pune în genunchi, ridică-te! Nu, că noi te iubim, te respectăm!”, dar crede-mă, așa am simțit ca trebuie să fac și pentru mine este un moment special», povestește Cristina Neagu în interviu.
Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal și Formula 1.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele românce. Tot la Digi Sport, fanii tenisului se pot bucura de meciurile Fed Cup și Cupa Davis.

Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM și Dance FM.

Top citite
01 Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa
Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport
02 slider profm general
PROFM, DigiFM, Digi24 și DigiSport, printre cele mai citate canale media în luna august
03 780x440px
Digisport.ro, record absolut de trafic în categoria site-urilor cu profil sportiv în 2021: peste 924 milioane de afișări
04 UEFA-Champions-League-&-UEFA-Europa-League
Spectacolul UEFA Champions League și UEFA Europa League revine în direct, la Digi Sport
05 banner-digi-sport-UCL+EL-800x600
Supercupa Europei, primul trofeu european al sezonului, se decernează astăzi, în direct la Digi Sport
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
GM Simona
Simona Halep revine la turneul WTA de la Cincinnati, în exclusivitate la Digi Sport

În perioada 12 - 18 august 2019, Digi Sport va transmite, în direct şi în exclusivitate, turneul WTA de la Cincinnati, unde Simona Halep a fost desemnată cap de serie numărul 4.

banner-digi-sport-UCL+EL-800x600
Săptămâna finalelor englezești în Europa League și Champions League, în direct la Digi Sport 1

Digi Sport 1 va face un adevărat tur de forță în această săptămână, când sunt programate finalele Europa League și Champions League.

DIGI_SPORT
Turneul de tenis de la Roma, în exclusivitate la Digi Sport 2, până pe 19 mai 2019

Digi Sport va difuza în direct și în exclusivitate turneul WTA de la Roma, care se desfășoară până duminică, 19 mai 2019, și în care vor evolua Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și Irina Begu.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT VIDEO Surpriză! Gheorghe Hagi nici nu vrea să audă: ce a spus despre ”bijuteria” de 76.000.000€ de la Constanța
VIDEO Surpriză! Gheorghe Hagi nici nu vrea să audă: ce a spus despre ”bijuteria” de 76.000.000€ de la Constanța
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală