Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA CHARLIE PUTH - LIGHT SWITCH

Știri

Anca Badiu 5

Ce face Anca Badiu de când a dispărut din lumina reflectoarelor. Fosta solistă de la „Class” a rupt tăcerea: „O să îi fac o petrecere!”

Deși a ales să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor, Anca Badiu, care a cunoscut celebritatea ca membră a trupei „Class”, obișnuiește să mai facă dezvăluiri despre viața ei.

Cardi B și Offset

Cardi B este din nou singură. Artista a confirmat despărțirea de Offset: „Nu știu cum să spun lumii”

Cardi B și-a confirmat statutul de femeie singură, după ce, în ultima perioadă, au apărut zvonuri despre o separare între ea și soțul ei, Offset. Cei doi rapperi, care s-au căsătorit în 2017 și au împreună doi copii, pe Kulture, în vârstă de cinci ani, și Wave, în vârstă de doi ani, nu sunt la prima despărțire, însă artista susține că de data aceasta este definitivă. 

Kanye West și Bianca Censori

Cu căciulă de blană și un urs de pluș în brațe, dar în ținută total transparentă. Soția lui Kanye West, o nouă apariție scandaloasă

După săptămâni întregi în care au ținut prima pagină a ziarelor mondene din toată lumea, Kanye West și soția lui, Bianca Censori, intraseră într-un con de umbră. Iată că cea mai nouă apariție publică a lor, în Miami, i-a readus în atenția tuturor.

oana radu

Oana Radu și-a sărbătorit ziua de naștere cu fast. Pe fostul soț nu l-a invitat: "Trebuie să ne vindecăm un pic, să ne liniștim"

Oana Radu și-a sărbătorit cu fast ziua de naștere. Solista a împlinit 30 de ani și și-a adunat zeci de prieteni la o sală de evenimente din Capitală. Deși recent s-a despărțit de soțul ei și spunea că trece prin cea mai grea perioadă din viață, Oana a uitat pentru o seară de probleme și s-a distrat.

adda

Adda, reacție dură după i s-a reproșat că e „grasă” sau „umflată: „Așa arată o femeie obeză, care nu pune gura pe gluten sau lactate”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Captură video Youtube

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, moment plin de tandrețe în timpul concertului de Crăciun. Artistul nu și-a putut lua ochii de la ea

Ștefan Bănică și-a susținut concertul anual de Crăciun la Sala Palatului și, ca de fiecare dată, le-a oferit fanilor săi cel mai frumos spectacol de sărbători. Cântărețul a avut pregătite o mulțime de surprize, una dintre ele fiind chiar soția sa, care a urcat pe scenă alături de el.

paula seling si fiica ei

Fiica Paulei Seling își dorește un frate sau o soră. Ce spune artista despre un al doilea copil: „Eu nu cred că dragostea se împarte”

Paula Seling a adoptat-o pe Elena în urmă cu șapte ani, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. Cântăreața este extrem de fericită în rolul de mamă și se mândrește peste tot cu fiica ei, care are înclinații artistice. Micuța și-a exprimat deja dorința de a avea un frate sau o soră, subiect care a pus-o în dificultate pe Paula. 

Ultimele știri

theo rose si anghel damian (4)

Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile în cuplu: „Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră”

oana radu (2)

Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

Anna Lesko e singură la 45 de ani

Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”

Bjork

Cum arată solista islandeză Bjork la aproape 60 de ani. A rămas la fel de extravagantă și pe scenă, și în viața reală

Angelina, despre relația dintre Kanye West și Bianca Censori

Ce crede familia Biancăi Censori despre relația ei cu rapperul Kanye West. Sora modelului a lămurit toate informațiile apărute

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!