Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

Știri

Andra și Eva Măruță/ Foto: Instagram

Reacția Andrei după ce fiica ei de 8 ani, Eva Măruță, a fost intens criticată online: „Credeam că sunt pregătită pentru orice”

Eva Măruță a fost în centrul atenției în ultima perioadă, după ce și-a făcut debutul în actorie în filmul „Tati Part-time”. Puștoaica în vârstă de doar opt ani a fost aspru criticată în mediul online, iar părinții ei, Andra și Cătălin Măruță au gestionat cu greu valul de reacții negative.

Mira

Mira, vacanță pe plajă, în Maldive. De abia a ajuns și a și început să facă parada costumelor de baie

Mira se bucură de o vacanță exotică în acest început de an, așa ca mai toate colegele ei de breaslă. Departe de casă sunt și Andreea Bălan, în Australia sau Delia, în Thailanda, dar și Antonia s-a întors de curând din Maldive. În Maldive a ales și Mira să plece cu iubitul ei, Levi.

selena gomez

Selena Gomez, într-o rochie decoltată, cu 450.000 de paiete, strălucitoare și zâmbitoare la premiile Emmy. Iubitul a fost cu ea

Selenei Gomez pare că îi place mai mult în ultimii ani în lumea filmului decât în cea a muzicii, motiv pentru care nu numai că are mai multe proiecte în această direcție, ci e și nelipsită de la evenimentele din industrie.

Elton John

Ce este EGOT, performanța atinsă de Elton John. Britanicul este al 19-lea artist care ajunge la acest obiectiv

Elton John a intrat în clubul exclusivist al artiştilor care au câştigat cele patru mari premii artistice din Statele Unite: un Oscar (film), un Tony (teatru), un Grammy (muzică) şi, luni seară, un premiu Emmy (televiziune) pentru unul dintre ultimele sale concerte.

live venger si miruna

Erika Isac: "Iorga e genul de persoană care sau te place, sau..."

„Am avut și eu afinitățile mele, bineînțeles, dar nu am o părere neapărat nasoală despre oricine din Buzz House.

connect-r-maluma-de-romania-facebook-header

Cum și-a schimbat Connect-R percepția despre femeia adevărată: „Obișnuiam să cred că trebuie să știe să facă mâncare”

Connect-R a divorțat de Misha, mama fiicei lui, în urmă cu cinci ani, iar de atunci, artistul și-a schimbat percepția despre femei. Cântărețul a recunoscut că obișnuia să creadă că „o femeie adevărată este frumoasă la chip”, însă, în urma evenimentelor din viața sa, acesta s-a maturizat și și-a schimbat complet modul în care privește relațiile. 

alina sorescu si alex ciucu

Alina Sorescu, deloc impresionată după ce a primit flori de la fostul soț, de ziua fiicei lor: E pentru imaginea lui. Nici nu mă salută

În weekend, Alina Sorescu și fostul ei soț, Alexandru Ciucu, au stat din nou față în față. De data aceasta nu la tribunal, cum o fac de doi ani, ci pentru o ocazie fericită, ziua de naștere a Carolinei, fiica lor cea mare, care a împlinit 10 ani.

Ultimele știri

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!