Bucuresti | 102,8FM WILL SMITH - MIAMI

Carla's Dreams, despre proiecte de viitor, la Dimineaţa Blană. Până când se vede cântând solistul Carla's Dreams

IMG_5913site

Poţi să te dedici unui domeniu, dar nu trebuie să te ţii cu dinţii de lucruri, pentru că asta nu duce la bine niciodată, a declarat solistul Carla's Dreams.

Întrebat la Dimineaţa Blană "care e next step pentru voi" şi dacă au gânduri internaţionale, el a declarat: 
"Ideea este că noi am fi putut pleca în Rusia sau să încercăm Europa. Erau contactele necesare, erau bani, posibilităţi. Timp nu-i [...]. Ideea este că asta înseamnă creare de echipă nouă, e un fresh start...Pune cinci, şapte ani, eu nu am cinci ani, eu nu vreau să stau cinci ani în Rusia, pentru niciun fel de bani. Pentru că după asta tu vii înapoi.... Asta presupune mai multe probleme, legate de familie, legate de prieteni, pur şi simplu sănătatea, este un regim care nu duce la bine. Eu nu vreau să cânt peste şapte ani. Eu nu vreau să mă duc să încep. Mie mi-e destul cumva".

Ce se vede făcând peste câţiva ani?

"Eu am mai multe proiecte. CSD nu ştiu dacă o să se termine, că el nu este doar în mine, deşi lumea spune că se schimbă vocea, se schimbă tot. Nu este adevărat, sunt oameni care au altfel de voci, dar care tot s-ar plia pe muzica CSD, ca şi proiect el poate să existe veşnic".

"Deci tu ne spui că peste şapte ani nu vei mai cânta?", l-a întrebat Sebastian Coţofană.

" Eu sper că mai rapid decât atât. Serios, cum îţi imaginezi să cânt peste şapte ani, machiat, cu glugă?

Dar poate ai cânta oricum sub altă formă, i-a spus Sebastian Coţofană.

"Nu, dar de ce trebuie să scurgi până la sfârşit, ţi-ai făcut damblaua, ai demonstrat ceva, ai ajuns undeva [...] Să mai faci ce, bani să faci, să mori de popularitate?

"Mie muzica îmi place, pot să produc pentru altcineva, e o doar chestie personală. Dar eu de ce nu pot să stau un pic liniştit", a continuat artistul.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Top citite
01 carla's-dreams-dimineata-blana-canta
Câți bani cheltuie într-un an băieții de la Carla's Dreams pentru machiajul lor spectaculos: "Nu e chiar așa de mult"
02 Carla's Dreams
Solistul Carla's Dreams a vorbit despre una dintre afacerile sale: "Eu nu lucrez pentru bani. Vreau ca banii să lucreze pentru mine"
03 carlasdreams
Carla's Dreams lansează "Înapoi", o piesă pentru îndrăgostiții ca o poezie fără rime
04 A7306014
Carla's Dreams, la Dimineața Blană: Prima vedetă pe care am cunoscut-o a fost INNA. I-am lăsat o impresie mai câh la început
05 Carla's Dreams
Carla's Dreams revine cu single-ul "Victima", o piesă de dragoste pentru suflet și minte
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
DSC01118
Mario Fresh, la Matinal Lejer de Vară: Toți spun că vocea mea e 1 la 1 cu a lui Smiley. Era fain facă semănam cu Carla's Dreams

Azi a fost bine de tot în Matinal Lejer de Vară, pentru că a venit Mario Fresh să ne cânte noua lui piesă, care se numește fix așa - Bine de tot.

global
Colaborare surprinzătoare: Carla's Dreams, INNA, Irina Rimes și The Motans lansează „AICI"

Carla's Dreams, INNA, Irina Rimes și The Motans, patru dintre cei mai apreciați si îndrăgiți artiști romani lansează single-ul „AICI", o colaborare care-i va surprinde plăcut pe fanii acestora. Piesa, care are un mesaj pe cât de sensibil, pe atât de profund, vorbește despre importanța familiei și a momentelor petrecute alături de cei dragi.

carlaemaa
Carla’s Dreams și EMAA lansează prima piesă în colaborare: „N-aud”

Carla's Dreams, unul dintre cei mai apreciați artiști din țară, alături de tânăra și talentata EMAA, lansează primul proiect împreună – „N-aud". Pasiunea artiștilor pentru compus și pentru artă se reflectă în mesajul plin de emoție al piesei – iubirea și sentimentele trăite într-o poveste de dragoste nu sunt efemere.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”