Bucuresti | 102,8FM KRISS KROSS AMSTERDAM - STAY

12 „Nuanțe de iubire” pe primul album semnat Edward Sanda

Edward Sanda

„Nuanțe de iubire” este titlul primului album pe care Edward Sanda îl va lansa pe 14 septembrie, moment pe care declară că îl trăiește cu multe emoții.

„Am muncit la acest proiect timp de un an și mă bucur atât de mult că am reușit să îl finalizez acum! Fiecare dintre cele 12 piese reprezintă câte o formă, câte o fețetă a iubirii și abia aștept să le descoperiți pe toate”, spune încântat de rezultat artistul Famous Production.

Edward speră că fanii lui vor asculta cu mare plăcere „Nuanțe de iubire” pentru că, pe lângă deja cunoscutele Doar pe a ta feat. Ioana Ignat, Nimeni ca noi sau Vintage feat Lidia Buble, ei vor găsi și cinci piese complet noi. Daca la repertoriul său de până acum a lucrat întreaga echipă Famous Production, piesele noi sunt compuse și orchestrate integral de către Edward Sanda, care este și un producător de succes, cu piese compuse pentru artiști importanți din România.

Edward Sanda

Edward Sanda

„Albumul va conține 7 piese consacrate și alte 5 nou-nouțe! Pot să vă spun că una dintre ele este realizată în colaborare cu Nicole Cherry, se numește <Serenade> și o vom lansa până la finalul lunii septembrie, cu tot cu videoclip”, adaugă Edward. Printre acestea se află și piesa cu care Edward trebuia să se lanseze în urmă cu 3 ani, „ Vorbele lor”, dar care în cele din urmă și-a găsit un locul potrivit acum, în „Nuanțe de iubire”.

„Știu că în prezent nu se mai lansează atât de multe albume ca pe vremuri, cu atât mai puțin în această perioadă. Însă cred că acesta a fost cel mai mare vis al meu, încă de când am devenit artist. Să cânt, să compun și să scot și un album. Ce-i drept, a contribuit foarte mult și faptul că mulți oameni mi-au scris și m-au încurajat, astfel încât acest lucru m-a motivat și mai mult să lucrez”, încheie Edward Sanda.

Edward Sanda

Edward Sanda

 

Top citite
01 Edward Sanda și Cleopatra Stratan
Cleoaptra Stratan, mesaj emoționant pentru Edward Sanda, la împlinirea a patru ani de relație: „Tu ești fericirea mea”
02 cleopatra stratan si edward sanda
Cleoaptra Stratan și Edward Sanda, imagini inedite din vacanța în Maldive. Fanii au reacționat: ”Să fiți împreună o veșnicie!”
03 Edward Sanda și Cleopatra Stratan
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat din casă la Dimineața Blană. Și-au păstrat numele după cununie: "Nu am respectat obiceiurile"
04 Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, imagini de 1,2 milioane de vizualizări pe TikTok, în trei zile. Cum s-au filmat cei doi
05 cleopatra stratan și edward sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primul Crăciun găzduit în casa lor. Și-au invitat părinții la masă. Poze rare de familie
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
cleopatra stratan si edward sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu regretă că nu s-au înscris la facultate. "Nu mi-e rușine cu asta. Vrem să ne deschidem o afacere"

Cleopatra Stratan și proaspătul ei soț, Edward Sanda, au cunoscut celebritatea de când erau de-o șchioapă, în cazul lui Cleo, sau în adolescență, în cazul lui Edward. Pentru că s-au concentrat pe aceste cariere, ambii au decis ca după ce termină liceul să nu se înscrie la facultate. De ce au luat această hotărâre a dezvăluit recent chiar cântărețul.

pavel stratan si cleopatra stratan
Pavel Stratan, imagini rare alături de soție și cei doi copii. Artistul a umblat la "cufărul cu amintiri"

Cleopatra este fără îndoială vedeta familiei Stratan, însă talentați în ale muzicii sunt și fratele, și tatăl ei. Mama cântăreței a preferat mereu să stea în umbră și să le susțină pe cele mai importante persoane din viața ei, dar cu ocazia zilei de naștere a Cleopatrei, Pavel Stratan a împărtășit imagini cu familia completă.

cleoaptra
Cleopatra Stratan a împlinit 19 ani. Declarația de dragoste făcută de soțul ei: "Tu! Cea care care mi-a dat inima peste cap"

Cleopatra Stratan împlinește astăzi 19 ani, iar urările au început să apară încă de la miezul nopții, soțul ei, Edward Sanda, fiind printre primii care au sărbătorit-o pe cântăreață, printr-o declarație de iubire pe rețelele sociale.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală