Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA AMI - ENIGMA

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, imagini de 1,2 milioane de vizualizări pe TikTok, în trei zile. Cum s-au filmat cei doi

Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda / Instagram

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, iar de curând cei doi au dat lovitura pe rețelele sociale, întrucât au realizat un clip inedit.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au reușit să adune mai bine de 1,2 milioane de vizualizări pe TikTok, după ce s-au filmat în ipostaze inedite, cei doi schimbându-și ținutele.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu regretă că nu s-au înscris la facultate. “Nu mi-e rușine cu asta. Vrem să ne deschidem o afacere”

Dornici să facă furori pe internet, cei doi artiști, care sunt căsătoriți de mai bine de șase luni, au înregistrat o provocare ce este în tendințe pe platforma respectivă. Mai exact, în imaginile respective, Cleopatra Stratan apare într-o rochie mulată și se mișcă în fața oglinzii, în timp ce Edward poartă un costum elegant. Ulterior, cei doi fac schimb de ținute, iar Edward apare îmbrăcat în rochia soției sale.

@cleopatrastratan Am făcut și noi swich…🤣🤣🤣🤣🤣 @edwardsandaofficial #fyp #couple #swichchallenge ♬ Nonstop - Dallin and Bella

”Sunteți nebuni!”, ”Îi stă bine lui Edward, nu-mi vine să cred că a intrat în rochia aia.”, ”Pur și simplu superbi!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și: Cleopatra Stratan a împlinit 19 ani. Declarația de dragoste făcută de soțul ei: “Tu! Cea care care mi-a dat inima peste cap”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în vara anului 2021

Artista cunoscuta pentru piesa "Ghita" și cântărețul de 24 de ani formează un cuplu din februarie, 2020, an în care s-au și logodit, iar vara aceasta cei doi și-au spus "Da" în cadrul unei ceremonii intime cu prietenii și familia, care a avut loc la starea civilă din București, urmată de cununia religioasă la Chinișău.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Galerie foto

Top citite
01 cleopatra stratan (2)
Cleopatra Stratan nu mai are nimic în comun cu micuța care cânta "Ghiță". Superbă într-o rochie roșie decoltată și decupată pe picior
02 cleopatra stratan
Cleopatra Stratan, apariție de divă, într-o rochie decoltată, cu crăpătură până la coapsă. Tânăra, ca desprinsă de la Hollywood
03 Edward Sanda și Cleopatra Stratan
Cleoaptra Stratan, mesaj emoționant pentru Edward Sanda, la împlinirea a patru ani de relație: „Tu ești fericirea mea”
04 cleopatra stratan (2)
Cleopatra Stratan, într-un sacou descheiat, care i-a lăsat sutienul la vedere. Solista de 21 de ani a pozat într-o ipostază îndrăzneață
05 Cleopatra Stratan
Cleopatra Stratan, super transformare, demnă de o divă. Fanii nu au fost la fel de încântați ca ea: "Machiajul ăsta strică tot"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
cleopatra stratan si edward sanda
Cleoaptra Stratan și Edward Sanda, imagini inedite din vacanța în Maldive. Fanii au reacționat: ”Să fiți împreună o veșnicie!”

Chiar dacă au fost criticați pentru faptul că au decis să se căsătorească deși aveau puțin peste 20 de ani, Cleopatra Stratan și Edward Sanda par să se bucure din plin de momentele petrecute împreună, iar de curând au făcut furori pe rețelele sociale.

cleopatra stratan
Cleopatra Stratan, apariție ca la Hollywood la un eveniment monden. A surprins într-o rochie mulată, decoltată, cu crăpătură pe picior

Deși are doar 19 ani, Cleopatra Stratan este căsătorită de un an și s-a transformat într-o femeie sigură pe ea. La un eveniment monden de serile trecute, artista de peste Prut a avut o apariție care i-a făcut pe toți cei prezenți să întoarcă privirile spre ea. Elegantă, dar senzuală, Cleo a îmbrăcat o rochie care a pus-o frumos în evidență.

Cleopatra Stratan
Are doar 19 ani, dar e din ce în ce mai îndrăzneață. Cleopatra Stratan, electrizantă într-o fustă super scurtă

Cleopatra Stratan are doar 19 ani, însă reușește să întoarcă privirile celor din jur, întrucât e din ce în ce mai îndrăzneață în ceea ce privește vestimentația.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani
Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani

Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani

DIGI WORLD Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături
Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături

Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
DIGI SPORT Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală