Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA SAM SMITH - DANCING WITH A STRANGER

Necazurile se țin lanț. Adda, noi probleme de sănătate: ”Am două chisturi mici pe creier, Borrelia nu vine singură!”

adda
Adda/ Instagram

Necazurile se țin lanț de Adda, celebra cântăreață în vârstă de 30 de ani. Diagnosticată cu Borrelia, după ce mult timp a luat tratament pentru niște boli de care nu suferea, acum, aceasta a mai primit o lovitură, și anume faptul că are două chisturi mici pe creier.

În cadrul unor story-uri făcute pe Instagram, artista a oferit noi detalii despre starea ei de sănătate, mărturisind că medicii i-au descoperit două chisturi pe creier.

„Eu am fost la multe clinici de genul ăsta când îmi căutam diagnosticul și pot să zic că pe anumite probleme m-au ajutat, însă nu mi-au depistat problema reală și am dat mii de euro. (…) Diagnosticul cât mai rapid în boala Lyme face diferența, iar tratamentul, care este foarte controversat, la fel, trebuie să fie unul foarte echilibrat și să lupți cu acest patogen pe toate fronturile. De fapt, nu este un singur patogen, sunt mai mulți patogeni, pentru că Borrelia nu vine singură, vine cu Moș Crăciun și prietenii săi. (…)

Citește și: Adda a povestit un episod dur prin care a trecut din cauza bolii de care suferă: "Într-o zi mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj"

Practic, regimul antiinfamator, fără gluten, fără lapte, fără zahăr și așa mai departe este bun (…) este mult mai ușor să se curețe și să scapi de toxinele date de patogeni în sine, dar și de antibiotice. Dar dacă ai demielinizări pe creier, Mielită transversă sau chistulețe arahnoidiene cum am și eu, am două micuțe pe creier, sunt micuțe”, a mărturisit Adda pe InstaStory, potrivit Libertatea.

Totodată, artista a explicat și apelează la ședințele de terapie hiperbară: ”Trebuie Hiperbară și antibiotic. Hiperbara ce face, oxigenează foarte tare celulele, îți crește imunitatea și dezinflamează. Hipertermia, care este o febră indusă, adică tu, practic, faci febră, 40-41, cât poți să suporți că ești băgată într-un tub, la 60 de grade și îți crește foarte mult temperatura corpului ca să poată să lupte corpul, în mod natural, cu ceilalți patogeni, nu cu Borrelia, că Borrelia nu trece așa”, a adăugat artista potrivit sursei citate.

Citește și: Adda, noi declarații despre starea de sănătate. A încheiat prima fază a tratamentului: ”Urmează 18 luni de injecții, 80 la număr!”

Adda a dezvăluit că ia 26 de pastile pe zi pentru a învinge bolile de care suferă

După mai bine de un an și jumătate de chin, vizite la o mulțime de medici și investigații, Adda a dezvăluit că problemele de sănătate de care suferă sunt generate de două bacterii care și-au făcut loc în organismul ei și au început să-l macine. Din momentul în care i s-a comunicat dignosticul, artista de 30 de ani a pornit pe un drum lung și greu al vindecării.

Într-un interviu pentru cei de la impact.ro, cântăreața a mărturisit că a ajuns să ia 26 de pastile pe zi, medicamente care-și arată și reacțiile adverse, doar pentru a-și curăța organismul de toxine și a se reface. Pe doi ani se întind tratamentele de la care Adda nu trebuie să se abată.

Citește și: Adda se simte din ce în ce mai bine. Artista a glumit pe seama bolii sale în ultima postare pe Instagram

"Sunt bine, nu sunt refăcută. Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea. Când nu mai pot, mă pun jos, opresc totul și mă odihnesc. Am început să-mi reiau activitatea ușor, ușor, pentru că altfel o iau razna acasă.  Patru luni trebuie să iau acele pastile, apoi 18 luni să fac injecții. Bine că există tratament. Pastilele le iau de două luni. Acum nu-mi mai paralizează fața, sunt mult mai bine. De exemplu, acum mai mult timp, la filmarea clipului lansat astăzi, nu-mi mai simțeam fața", s-a destăinuit Adda.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Galerie foto

Top citite
01 adda
Adda, imaginea care a stârnit reacții printre fani: „Să vezi acum ce hate îți iei!” Ce realizare a bifat cântăreața
02 adda
Adda, reacție dură după i s-a reproșat că e „grasă” sau „umflată: „Așa arată o femeie obeză, care nu pune gura pe gluten sau lactate”
03 adda
Adda, după un an și jumătate cu mii de pastile și 80 de injecții: "Plâng ca un copil. Oficial, am terminat tratamentul pentru Lyme"
04 adda
Adda plănuiește luna și schimbarea de look. După ce în septembrie a avut părul albastru, acum s-a vopsit într-o altă culoare
05 adda
Cu ce probleme s-a confruntat Adda înainte de a deveni mamă: „Medicii mi-au spus că nu am cum să rămân însărcinată natural”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
adda
Ce a îndemnat-o pe Adda să-și facă o schimbare drastică de look. Și-a vopsit părul albastru: "Nu îndrăzneam să fiu cine și cum vreau"

Schimbările repetate de look fac parte din arsenalul oricărei artiste, dar, uneori, acestea sunt mai curajoase și își exprimă, prin culoarea părului, tunsoare, machiaj sau tatuaje, o altă latură a lor, una mai curajoasă.

adda (2)
Adda, mărturisiri despre o situație bulversantă, observată la concerte: „Mi-a rupt inima!” Ce apel a făcut către adolescente

Considerată una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, Adda este recunoscută pentru faptul că a vorbit cu sinceritate despre momentele mai puțin plăcute din viața ei. Ba mai mult, de curând a abordat un subiect sensibil, povestind ce i se întâmplă la concerte.

adda
Adda e bolnavă de trei ani, are de făcut 80 de injecții, dar nu se lasă. "Mi se blochează mușchii, uneori am rezistență zero la efort"

În 2020, viața Addei s-a schimbat radical în rău, după ce a început să fie acaparată de problemele de sănătate. Un an și jumătate a făcut zeci de analize și a mers la o mulțime de doctori până să afle că suferă de boala Lyme. A început un tratament dur și de durată. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

FILM NOW Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul
Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

DIGI WORLD Ora de vară 2024. Când se dau ceasurile înainte. Povestea orei de vară
Ora de vară 2024. Când se dau ceasurile înainte. Povestea orei de vară

Ora de vară 2024. Când se dau ceasurile înainte. Povestea orei de vară

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
DIGI SPORT Ce a lăsat un violator în fața casei soției sale, imediat după ce a ieșit din închisoare
Ce a lăsat un violator în fața casei soției sale, imediat după ce a ieșit din închisoare
DIGI FM Un prezentator britanic susține că el și soția sa își fac duș o dată pe săptămână: „Suntem ca niște hamsteri murdari!”
Un prezentator britanic susține că el și soția sa își fac duș o dată pe săptămână: „Suntem ca niște hamsteri murdari!”