Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER DENNIS LLOYD - NEVERMIND (OPEN)

Adda, noi declarații despre starea de sănătate. A încheiat prima fază a tratamentului: ”Urmează 18 luni de injecții, 80 la număr!”

Adda
Adda / Instagram

Adda, celebra cântăreață în vârstă de 30 de ani, a trecut prin momente dificile în ultimii ani, însă acum vede, în sfârșit luminița de la capătul tunelului. După aproape doi ani, timp în care a primit diagnostice greșite, artista a fost diagnosticată cu boala Lyme, iar acum a încheiat prima fază a tratamentului.

Într-un mesaj făcut public pe rețelele sociale, Adda a făcut noi declarații despre starea ei de sănătate, explicând că a încheiat prima fază a tratamentului, iar simptomele s-au ameliorat. ”Urmează 18 luni de injecții.”, a spus ea, explicând că e pregătită de această nouă etapă.

Citește și: Adda, apariție surpriză la câteva săptămâni de când a fost diagnosticată cu două boli serioase. Fanii au reacționat: ”Ești frumoasă!”

”Trăiesc o perioada interesantă. Nu mai știu cine e fata de dinainte de Octombrie 2020. Dar cea de acum îmi place mai mult.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Am trecut de prima fază a tratamentului și azi am primit o veste bună. FUNCȚIONEAZĂĂĂĂ! Simptomele s-au redus 70%. Borelia și Bartonella nu mai sunt detectabile în sânge. Sunt încă în celule, dar urmează 18 luni de injecții și vor dispărea și de acolo.”, a scris ea pe rețelele sociale.

De asemenea, ea a ținut să le mulțumească și medicilor și persoanelor apropiate, dar și familiei ei.

”Mulțumesc familiei pentru grijă, iubire, răsfăț. Mulțumesc prietenilor care au rămas dezinteresat pentru omul Ada, atunci când Adda a căzut în hău și nu se mai ridică.

Citește și: Adda are de parcurs un drum lung și greu pentru a se vindeca de bolile de care suferă: “Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele”

Mulțumesc, Doamne-Doamne că m-ai căutat și m-ai găsit, când eu am uitat să vorbesc cu Tine.

Alexuțu meu și Cătălin…voi sunteți PUTEREA MEA! Fără voi nu ar mai fi nimic!

Urmează 18 luni de injecții, 80 la număr. Îmi pregătesc bucă și psihicu’!”, a scris Adda pe contul său de Instagram.

Adda a aflat de ce boli suferă după un an și jumătate de chin

După mai mult de un an de când i-au apărut primele semne că ceva nu este în regulă în corpul ei, nenumărate vizite la medici și diagnostice greșite, Adda a aflat ce are de înfruntat.

“Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella- transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioada de lupta și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile”, și-a început Adda confesiunea dură, pe care a expus-o pe rețelele sociale.

Citește și: Adda a slăbit enorm! E nevoită să-și schimbe toate hainele din garderobă

Cântăreața a explicat că a fost diagnosticată greșit în tot acest timp și, pentru că nu a reușit să acționeze la timp, toxinele și inflamația i-au ajuns la creier. În plus, are de luptat un an și jumătate pentru a se face bine, iar la începutul tratamentului va lua o pauză din spațiul public, pentru a putea trece de perioada cea mai grea. 

“La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioadă din spațiul public- emisiuni și apariții, pentru că prima tură e cea mai grea. Voi rămâne aici, pe online și vă voi tine la curent când pot și cât pot. Vă voi lasă și albumul. Se vă lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie. Plănuiam o lansare aniversară cu concert. Mai ales că voi împlini 30 de ani. La jumătatea lui martie va veni și noul single”, a mai scris Adda pe Facebook și Instagram.

"I-am pus numele “Gogutz” la rahatu’ ce e acum în mine. Și promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii. În timp ce o parte din doctorii “specialiști” ai României vor pune mâna pe carte!Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar să nu mai trimită pacienții pe piste greșite și să se trezească la realitate! Poate exemplul meu vă ajuta la INFORMARE, PREVENȚIE ȘI TRATARE LA TIMP! Pentru că, DA , aceste două “minunații” te pot ucide sau te pot nenorocii pe viață!!! Dacă nu sunt depistate la timp. I se poate întâmplă oricui. În fine, după ce o să-l omor pe Gogutz, o să mănânc cea mai mare felie de tort și o să beau un sfert de deget de vodkă, având în vedere că n-am băut de atâta timp, o să mă îmbăt că aia care cad în santz și au fatza plină de noroi. Mă pregătesc de război! Sunt o fucking Xena! Nu m-am simțit niciodată mai puternică și mai stăpână pe situație. Acum știu cu cine mă bat. Vine și cartea “Cele trei” anul acesta! Povestea e acum întreagă", a încheiat artista pe un ton optimist.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Galerie foto

Top citite
01 theo rose
Theo Rose, două luni de încercări cu fiul ei. Micuțul Sasha, probleme de sănătate pe bandă rulantă: "Ți se rupe inima"
02 Adele reunited with former teacher and childhood inspiration during 'An Audience with Adele'
Adele a amânat zece concerte în Las Vegas din motive de sănătate: „Nu am avut şansa de a mă reface complet”
03 adda
Adda, imaginea care a stârnit reacții printre fani: „Să vezi acum ce hate îți iei!” Ce realizare a bifat cântăreața
04 Madonna
Madonna, despre problemele de sănătate din vară. Cine a salvat-o după ce a leșinat în baie. A petrecut 48 de ore în comă indusă
05 adda
Adda, reacție dură după i s-a reproșat că e „grasă” sau „umflată: „Așa arată o femeie obeză, care nu pune gura pe gluten sau lactate”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
jamie spears si britney spears
Momente de coșmar pentru tatăl lui Britney Spears: „I-a fost amputat un picior, nu se simte bine!” Artista tocmai și-a revăzut mama

Jamie, tatăl lui Britney Spears, trece prin momente delicate, acestuia fiindu-i amputat un picior în urmă cu o lună, anunță jurnaliștii de la TMZ, care precizează că acesta „nu se simte bine”.

adda
Adda, după un an și jumătate cu mii de pastile și 80 de injecții: "Plâng ca un copil. Oficial, am terminat tratamentul pentru Lyme"

Din octombrie 2020, viața Addei s-a schimbat radical, după ce s-a pricopsit cu un întreg lanț de probleme de sănătate. Până a aflat adevăratul diagnostic și cauza tuturor efectelor negative pe care le simțea, a trecut mai mult de un an. În februarie 2022 a fost diagnosticată cu boala Lyme, iar de atunci a început un proces anevoios și de durată pentru a se vindeca.

caddy de la bug mafia
Caddy de la B.U.G. Mafia a suferit un infarct și e internat în spital. Artistul de hip-hop a împlinit 47 de ani luna trecută

De 30 de ani pe piața muzicală românească, B.U.G. Mafia este una dintre cele mai iubite și de succes trupe de hip-hop. Caddy sau Caddillac, unul dintre componenții B.U.G. Mafia, a făcut infarct și este internat în spital. El a împlinit 47 de ani luna trecută.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”
Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”

Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”

FILM NOW Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”
Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD O pisică a devenit vedetă pe TikTok datorită aspectului său neobișnuit. Internauții au fost fascinați: „Seamănă cu Dobby”
O pisică a devenit vedetă pe TikTok datorită aspectului său neobișnuit. Internauții au fost fascinați: „Seamănă cu Dobby”

O pisică a devenit vedetă pe TikTok datorită aspectului său neobișnuit. Internauții au fost fascinați: „Seamănă cu Dobby”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT ”Monstrul” a murit! Soția sa a făcut anunțul: ”Era în paradisul său”
”Monstrul” a murit! Soția sa a făcut anunțul: ”Era în paradisul său”
DIGI FM Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”
Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”