Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Miley Cyrus, atac subtil la adresa tatălui său: „Am moștenit narcisismul de la el”. Billy Ray Cyrus a divorțat recent de Firerose 

Miley Cyrus, Letitia Cyrus și Billy Ray Cyrus/ Profimedia
Miley Cyrus, Letitia Cyrus și Billy Ray Cyrus/ Profimedia

Miley Cyrus a făcut recent declarații surprinzătoare despre relația sa cu tatăl ei, Billy Ray Cyrus. Într-un interviu acordat pentru „My Next Guest Needs No Introduction” al lui David Letterman, Miley a mărturisit că a moștenit „narcisismul” de la tatăl ei.

„De asemenea, am moștenit narcisismul de la tatăl meu”, a spus Miley, în vârstă de 31 de ani, în timpul interviului. „Nu știu nimic despre propriii mei frați. M-am mutat în LA și asta e tot ce știam cu adevărat”.

Deși Miley a recunoscut că ambii părinți au jucat roluri esențiale în succesul ei, ea a subliniat că contribuțiile mamei sale, Tish Cyrus, sunt inegalabile. „Mama este eroul meu. Tatăl meu, de asemenea, m-a ajutat mult, dar rolurile lor nu pot fi comparate”, a spus ea.

Citește și: Billy Ray Cyrus și Firerose divorțează, la doar șapte luni de la nuntă. Ce motive a invocat celebrul cântăreț

Totuși, Miley i-a mulțumit tatălui ei pentru că i-a oferit sfaturi despre cum să-și gestioneze cariera: „Sunt recunoscătoare că am putut să analizez cariera tatălui meu înainte să o încep pe a mea. Mi-a dat ca o hartă cu ce sa fac și să nu fac, iar el m-a ghidat în ambele variante”. 

Relația dintre Miley și Billy Ray a fost încordată în ultimul timp, pe fondul divorțului acestuia de Firerose, a treia soție. Billy Ray și Firerose s-au căsătorit în octombrie 2023, dar au solicitat divorțul în mai 2024, invocând motive ca „fraudă” și „conduită conjugală nepotrivită”.

Billy Ray susține că a fost indus în eroare de Firerose în legătură cu intențiile ei, motiv pentru care a solicitat anularea căsătoriei pe baza fraudei. Potrivit TMZ, Billy Ray a dorit ca Firerose să părăsească domiciliul conjugal până pe 24 mai, oferindu-i sprijin financiar pentru a se reloca.

Citește și: O nouă dramă în familia lui Miley Cyrus. Motivul pentru care mama artistei și cealaltă fiică a ei, Noah, nu și-ar mai vorbi

Relațiile tensionate din familia Cyrus s-au reflectat și în evenimentele recente. La ceremonia de nuntă a lui Tish Cyrus cu Dominic Purcell, Miley a fost domnișoară de onoare, în timp ce frații ei, Noah și Braison, au fost absenți, alimentând speculațiile despre conflictele familiale.

Galerie foto

Top citite
01 Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Se specula că divorțează, dar Bianca Censori și Kanye West sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum au fost surprinși în Tokyo
02 diddy copii
Copiii lui Diddy sar în apărarea rapperului aflat de o lună în închisoare: "Teorii ale conspirației și povești false care au degenerat"
03 liam payne si sora lui, nicola
Felul teribil în care sora lui Liam Payne a aflat de moartea solistului: "Am văzut pe telefon știrea că ne-ai părăsit"
04 Christina Aguilera/ Profimedia
Christina Aguilera, la un pas să aibă un accident vestimentar în timp ce o imită pe Marilyn Monroe. Clipul, vizionat de milioane de ori
05 Dua Lipa/ Profimedia
Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
eminem si fratele lui
Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Nathan Mathers, cunoscut drept Nate, este fratele mai mic lui Eminem. Nathan a crescut într-o familie dificilă, caracterizată prin probleme financiare și personale. Aceste experiențe de viață au avut un impact profund asupra relației sale cu celebrul lui frate, Eminem, care l-a luat sub aripa lui.

Sabrina Carpenter/ Profimedia
Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Sabrina Carpenter a atras toate privirile la Gala Time 100 Next din New York City, miercuri seară, unde a strălucit într-o rochie argintie spectaculoasă. Evenimentul a adus împreună figuri importante din industria divertismentului, iar Sabrina, în vârstă de 25 de ani, a reușit să fie în centrul atenției pe covorul roșu.

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Gina Matache, mama Deliei și Oanei Matache, a vorbit deschis despre unul dintre cele mai dificile momente din viața sa: divorțul fiicei sale Oana de Răzvan Miheț, tatăl copiilor acesteia. Într-un interviu recent, Gina a recunoscut că separarea fiicei sale a fost un șoc pentru ea și că, la acel moment, a simțit nevoia să intervină în viața Oanei. Artista a explicat că această implicare a fost determinată de o senzație profundă de deconectare de la viața fiicei sale, neînțelegând problemele pe care le întâmpina Oana în căsnicia ei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit