Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN JAMES CARTER - TOMORROW

O nouă dramă în familia lui Miley Cyrus. Motivul pentru care mama artistei și cealaltă fiică a ei, Noah, nu și-ar mai vorbi

tish cyrus si dominic purcell
Tish Cyrus si Dominic Purcell s-au logodit. / Foto: Profimedia

Tish Cyrus a fost văzută pentru prima oară în public de când a fost acuzată că i l-ar fi „furat” pe Dominic Purcell (54 de ani), actualmente soțul ei, chiar fiicei sale, Noah Cyrus.

Celebra familie a lui Miley Cyrus a fost sfâșiată de un scandal misterios în ultimii ani, iar o persoană din anturajul lor susține, într-o dezvăluire publicată de Us Weekly, că Tish, în vârstă de 56 de ani, ar fi început să devină foarte interesată de actorul Dominic Purcell, pe când chiar fiica ei, Noah, în vârstă de 24 de ani, începuse să se vadă cu el.

Tish, care a suferit o „cădere psihologică completă” înainte de divorțul de Billy Ray Cyrus, s-a căsătorit cu actorul din „Prison Break” în august 2023.

Galerie foto

„Noah se vedea cu Dominic când Tish a început să devină interesată de el”, a declarat sursa respectivă, adăugând că Tish „era conștientă” de acest lucru când a început să-l contacteze pe acesta. „Neînțelegerile dintre Noah și Tish depășesc cu mult ceea ce-și pot imagina oamenii. Noah este foarte supărată că mama ei i l-a furat pe Dominic”, a mai spus sursa citată de Us Weekly.

Arrivées au défilé de mode Jean-Paul Gaultier Haute Couture printemps/été 2024 (PFW) à Paris

Noah Cyrus. Profimedia

Familia Cyrus neagă aceste dezvăluiri

La scurt timp de la apariția acestor afirmații, o altă sursă a povestit pentru Daily Mail că sora lui Miley Cyrus, Noah, „nu s-a întâlnit niciodată” cu actorul Dominic Purcell, fiind acuzată acum de membrii familiei că „a inventat” o relație cu acesta pentru a „poza în victimă” în cearta ei continuă cu Tish Cyrus.

„Noah nu s-a întâlnit niciodată cu Dominic și nu au fost împreună. Ea aberează și încearcă să creeze o narațiune în care să apară drept victimă”.

La începutul acestei luni, Tish Cyrus a apărut la podcastul „Call Her Daddy”, unde a vorbit despre relația ei cu Purcell, oferind inclusiv detalii despre prima lor întâlnire. Ea a explicat că el a contactat-o inițial în 2016, pe Instagram, însă ea a ratat mesajul. „Îl urmăream pe Instagram și mi-a trimis un mesaj în care mi-a scris: 'Hei, Tish, am vrut doar să-ți spun.. cred că ești super cool și faci o treabă grozavă cu familia ta'. Dar nu am văzut mesajul timp de un an”.

Ani mai târziu, în 2022, după despărțirea ei de Billy Ray, Tish l-a contactat pe Purcell și acesta a răspuns rapid. Perechea a mers la o primă întâlnire și curând și-au spus unul altuia „Te iubesc”.

S-au căsătorit în august 2023, dar atât fiica ei Noah, cât și fiul ei Braison nu au fost prezenți.

*EXCLUSIVE* Noah Cyrus’ Reason For Missing Mom Tish Cyrus’ Wedding Finally Revealed! **FILE PHOTOS**

Tish Cyrus, Dominic Purcell. Profimedia

Top citite
01 66th GRAMMY Awards - Show
Miley Cyrus nu are mulți prieteni celebri. Cine este superstarul de care se simte apropiată
02 Miley Cyrus, Letitia Cyrus și Billy Ray Cyrus/ Profimedia
Miley Cyrus, atac subtil la adresa tatălui său: „Am moștenit narcisismul de la el”. Billy Ray Cyrus a divorțat recent de Firerose 
03 Miley Cyrus
De ce a renunțat Miley Cyrus la dieta vegană. Ce mănâncă acum pentru a fi în formă maximă
04 Miley Cyrus
Miley Cyrus, declarații controversate după succesul de la Premiile Grammy 2024: „Unde naiba am fost eu? Nu am fost luată în serios!”
05 Noah Cyrus
Noah Cyrus, apariție bizară în public, în pijamale de iarnă, desculță, pe strada din fața casei sale. A stat numai cu ochii în telefon
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Tish Cyrus și Dominic Purcell/ Profimedia
Tish Cyrus ar fi angajat agenți de securitate pentru a o împiedica pe Noah să participe la nunta ei: „Nu și-a dorit-o acolo”

Tish Cyrus s-a căsătorit cu actorul din „Prison Break”, Dominic Purcell, în cadrul unei ceremonii discrete, în august 2023. Fiica ei, Noah Cyrus, a fost absentă în ziua cea mare, pe fondul scandalului că fosta soție a lui Billy Ray Cyrus i-ar fi „furat” partenerul mezinei sale. 

Miley Cyrus
Miley Cyrus, senzațională într-o rochie nude, decoltată și în față, și în spate, care i-a lăsat la vedere tatuajele

Miley Cyrus e pe cai mari. După ce a câștigat primele premii Grammy din carieră, artista și-a adjudecat și un trofeu BRIT pentru piesa Flowers. Întrucât nu a putut fi prezentă la gala din Londra, Miley a înregistrat un mesaj de mulțumire. Nu a lăsat acest aspect la voia întâmplării, ci s-a pregătit de parcă ar fi fost în sală.

66th GRAMMY Awards - Show
Cel mai bine vândut single din 2023. Miley Cyrus a dat lovitura cu această piesă

Hitul "Flowers" al lui Miley Cyrus a fost desemnat luni cântecul cu cele mai mari vânzări în anul 2023, o performanţă reuşită pentru prima dată de artista americană în acest clasament anual întocmit de Federaţia Internaţională a Industriei Fonografice (IFPI).

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Gigi Becali nu l-a vrut titular și a ”explodat” în direct: ”Te dai șmecher? Făcea pe interesantul”
Gigi Becali nu l-a vrut titular și a ”explodat” în direct: ”Te dai șmecher? Făcea pe interesantul”
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere