Bucuresti | 102,8FM SMILEY - CULOAREA TA

Loredana Groza, regina decolteurilor abisale. Fotografia artistei i-a făcut pe fani să ofteze: „Arăți fenomenal”

loredana groza
Loredana Groza / Foto: Instagram

Loredana Groza și-a uimit fanii cu o nouă fotografie postată pe contul său de Instagram. Artista a pozat în stilul său caracteristic, purtând o ținută îndrăzneață care i-a scos în evidență bustul generos. 

Îmbrăcată într-un costum alb, brodat cu pietre strălucitoare, Loredana i-a făcut pe fani să ofteze la noile sale fotografii. Artista și-a completat ținuta cu un top extrem de decoltat și o pereche de pantofi cu toc sclipitori. Cântăreața era așezată pe o canapea albastră, culoarea fiind în contract cu ținuta s-a deschisă și cu pielea ciocolatie. 

Citește și: Imagini cu Loredana Groza la sală. Artista și-a pus fanii pe jar cu ținuta pentru antrenamente: „Hai că arați bine”

Pentru a-și scoate trăsăturile în evidență, Loredana a purtat un machiaj natural, cu un fard maro, iar pentru buze a folosit un ruj roz pal, peste care a aplicat un gloss strălucitor. Coafura a întregit întregul look, artista fiind aranjată în cel mai elegant mod posibil. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Loredana Groza s-a despărțit de soțul ei, Andrei Boncea

Pe cât de exuberantă este pe scenă, pe atât de discretă este în ceea ce privește viața personală. În ultimii ani, Loredana Groza nu a mai fost văzută în compania soțului ei, Andrei Boncea, cu care s-a căsătorit în 1998 și cu care are o fată de 24 de ani, Elena. Iată că acum, tatăl artistei a dezvăluit că fiica sa și producătorul de film au pornit pe drumuri separate.

La un moment dat au mai existat zvonuri despre divorț, dar nici Loredana și nici Andrei nu au comentat în vreun fel informația. Vasile Groza, tatăl solistei, a dezvăluit pentru Cancan că fiica lui și fostul ei partener au o relație în care nu există loc de dușmănii. Nu mai sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața celuilalt, însă cel mai important este că nu-și neglijează fiica.

Citește și: Loredana Groza și fiica ei, experiență de neuitat în India. Ce li s-a întâmplat acestora: ”Un oaspete neinvitat!”

"Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil", a spus Vasile Groza, fără a preciza când s-a produs despărțirea.

Conform Capital, divorțul ar fi avut loc acum ceva ani, Loredana și Andrei Boncea fiind separați din 2019. "Loredana și Andrei Boncea au încercat mult timp să păstreze ideea de căsnicie și de familie de dragul fetei lor, Elena. La un moment dat, însă, au luat decizia de a se separa și ulterior, acum mai bine de un an de zile, poate chiar mai bine de un an, au divorțat în mare secret", au dezvăluit pentru Capital câteva surse, în urmă cu un an.

Galerie foto

Top citite
01 Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 
02 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
03 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
04 alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”
05 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în Bulgaria și au împreună un fiu, pe Alexandru, în vârstă de opt ani. Deși sunt discreți cu privire la viața personală, Lavinia a oferit recent câteva detalii despre cum gestionează gelozia în relația lor.

bebe rexha (11)
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Înainte de primul weekend la Coachella, Bebe Rexha și-a făcut câteva poze în parcare, dimineața devreme, și în spatele scenei, invitându-și fanii să o vadă live la poate cel mai cunoscut festival muzical din lume. Înainte de cel de-al doilea weekend, artista s-a pregătit intens din punct de vedere fizic.

Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”

Lora a renunțat la blondul care a consacrat-o și a ales să-și schimbe total look. Artista a pășit cu încredere în salonul de frumusețe, lăsându-se pe mâinile hairstylistului, care i-a colorat părul într-un roșcat spectaculos. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...